Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steril konu kıymetini bilmek lazım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Dumansız ve kavgasız hava sahası hocam hoşgeldiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eee Forbidden West hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar?

Adamlar yapmış abi :) Çok beğendim ben.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Düşünemiyorum şuan bro   Yakuza olarak Yokohama şehrinde takılıyorum ama aşırı canım çekiyor Forbidden West'i ama direk ona atlarsam hepsi uzun oyun çok vakit kaybederim. Yakuza uzun, Cyberpunk uzun, Horizon da uzun.

Benim bi arkadaş oynuyor şuan bitirince ondan satın alırım belki dayanamayabilirim  

• Ben de Scarlet Nexus’a sardım Xbox’da. 60 saati varmış oyunun…Aramızda benim gibi anime severler varsa tavsiye ederim, güzel oyun yapmış Bandai

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt

Scarlet Nexus'da listem de aynı şekilde Tales of Arise'da listem de önümde ki oyunların hepsi RPG ve JRPG'ler ile dolu ne edeceğim bilmiyorum  Bir de gene araya The Witcher 3'ün Next Gen sürümü çıkar.

Bu arada Scarlet Nexus nasıl hocam beğendiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 20 Şubat 2022; 2:3:11 >
    Başladım 5-6 saat oynadım Forbidden West çıkınca kaldı hocam :) Bitince dönüp devam edeceğim güzel bir oyun gerçekten.

Böyle giderse metacritic 10/10 vereceğim öyle söyleyeyim

• İlk oyunu sevdiysen kesin seversin ama sevmediysen bişey diyemicem bro 😅

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Valla zor kalktım başından yorgun olmasam sabahlayacağım resmen. Guerilla'ya bu saatten sonra versinler komple açık dünya işini. Bu adamların elinden çıkma açık dünya oynanır. Bir sonraki oyunları ne olur bilemem ama şöyle biraz daha bol seçimli bol diyaloglu güzel bir açık dünya RPG yapsalar üff

Çok fazla iyi. İlk oyunu ben sıkılıp yarıda bırakmıştım bu oyun çok farklı ve baya baya iyi. Grafikler için zaten bir şey demeye gerek yok. 😁 Animasyonlar, hikaye sunumu ve harita doluluğu olarak çok iyi şuana kadar.

İlk oyunu da sevmiştim hatta platladım, Bunu da oynayacağım her türlü kaçarı yok sadece zamanı var  

• Bandai bu oyuna farklı bir bakış açısı getirmiş bence. Amaç sanırım sadece oyun oynattırmak değil, aynı zamanda oyuncuya, güzel bir hikayesi olan anime serisi izlettirmek olmuş. Oyuna başlamadan önce incelemelerine göz attım, genel olarak oyunun çok fazla diyalogdan oluştuğu eleştirilmiş ama bence bu durum yukarıda söylediğim amaç doğrultusunda yapılmış bir şey. O yüzden anime seyretmekten keyif alınırsa ve oyuna bu şekilde yaklaşılırsa oyun çok keyifli. İşin combat kısmı ise ayrı bir keyif; Final Fantasy’ deki gibi grup halinde dövüşlere katılabiliyorsunuz ve gruba eklediğiniz üyeler ile dövüş stilinizi çeşitlendirebiliyorsunuz. Dövüş mekaniği efektler ve vuruş hissi gayet iyi olmakla beraber, düşman çeşitliliği de çok başarılı. Kısacası bu oyun beni tavladı arkadaşlar :))

Güzelmiş, sağolasın yorum için hocam. Zaten anime izlemeyi seviyorum anime izlemekten normal dizi film izlemiyorum pek.

Bu arada Dragon Quest XI i de listeme aldım, jrpg ve anime sevenler bu oyuna da kesin bakmalı, gamepass de de mevcut. Hikayesi, grafikleri, atmosferi ara sahneleri çok güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 20 Şubat 2022; 14:10:17 >
  • Hımmm buna da bakarım ben kesin, sağ olasın hocam tavsiye için, ekledim listeye

• Dragon Quest güzel bir oyun son boss a gelip bırakmıştım. Grind yapmak gerek, o nedenle uğraşmak istemedim.

• zed Z kullanıcısına yanıt

Çok aşırı grind gerektiriyorsa kötü olur ama yorar insanı. Normal seviye grind yeterli olursa iyi olur.

Benim TV'de çok problem çıkardı.Elden Ring sonrasına attım.Zaten düzeltilmiş anladığım kadarıyla.Sifu yardiriyorum şu an:)

• Ardarda Tales of Arise, Scarlett Nexus,Nier Automata ve Replicant oynayacam.Bir sabah gözler çekik şekilde uyanırım diye korkuyorum.Bonobo Kun shjsjsks

RPG'nin adresi artık belli hocam XBOX GAME STUDİOS  

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.