< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (27. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam tr garantisi devam ediyor mu cihazın ?
-
Ediyor hocam 2023 Ocak sonuna kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Microsoft tr bölgesine hizmet konusunda değer veren bir firma, o sebeple microsoft tarafı ile de görüştünüz mü acaba ? Bu konuda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Kargo tarafına hiç girmiyorum, hiç bir kargo firması yaptığğı hatayı kabul edip telafi etmemiştir bugüne kadar çünkü.
-
Hocam Microsoft firması anlaşmalı olduğu kargocu firmayı (UPS) suçlamayıp direk bunu siz yolladınız sizin hatanız dedi.
Çok enteresan.. İnş süreç hızlı ilerler de lehine karar çıkar. Tamamen saçmalık cidden.
-
Elden Ring metacritic ne öyle oha 😁😁😁
İşin tatlı kötü tarafı ben daha Horizon bitirmediğimden hemen dalamayacağım oyuna :D
Zaten nasıl bir döneme denk geldiysek oyun atıyorlar kürekle üstümüze 😁😁😁
Horizon'da speedrun yapanlar var Elden Ring'e yetişebilmek için ahahah 😁😁😁
Speedrun ile oynamanın hiç bir esprisi yok, bekle öyle oyna yada diğerini bekle. Oyunu sırf kupa kasmak için oynayanlardan farkı yok, zevk alamadıktan sonra oyunu satın almanın hele hiç anlamı yok. Oyun kaçıyor sanki bir yere yahu.
-
Aynen öyle.. Daha ilk Tallneck'imi açtığım bölgedeyim HFW'de 20 saat oldu başlayalı. Sindire sindire devam ediyorum
Ben 22. saatteyim toplantı baskını savaşını yapıp yasak batıya daha yeni geldim, sürekli gezip yan ve iş görevi yapıyorum.. Bütün yan ve iş görevlerini acele etmeden sindire sindire yapacağım isterse aylar sürsün.. Bayıldım oyuna, bitir geç bir oyun değil benim için. Zaten elden ring alamadık doya doya oynarız artık
-
Aynen ben de aynı durumdayım.
3-4 tane soru işaretli bölge ve 2 adet yan görev kaldı onları da halledip yarın diğer bölgeye gecicem artık
-
İnşallah servis kamera kayıtları felan vardır
İnşallah bakalım iyi bir sonuç çıkar
Hocam indirmiştim oyunu bu akşam girip bakayım biraz dedim. Oyunun combatı beni benden aldı, çok zevkli ve muhteşem olmuş. Böyle uzun zamandır hack n slash combat açlığı olan varsa kesinlikle bakmalı Scarlet Nexus'a
-
Ben de 17 saati devirdim oyunda, hikaye gittikçe ilginçleşti. Keyifle devam ediyorum oyuna, combat kısmı da 15 saatten sonra tam olgunluğuna kavuşuyor. Ben oyuna Kasene ile başladım, Yuito ile mi başlasaydım acaba diye düşündüm bir an. Onun hikayesini de sonra oynayacam artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Project Scorpio'dan da yeni bilgiler gelmiş. Yeni abonelik sisteminin çıkışının çok çok yakın olduğunu söylüyor Jeff Grubb.
Sistemin 3 kademesi, Essential - Extra - Premium şeklinde adlandırılmış şuan için. İlk paket 10 dolar olacak, Extra Paketi 13 dolar ve Premium paketi 16 dolar.
ilk paket bildiğimiz PS Plus. Bizim beklediğimiz Gamepass'in karşılığı olan paket ise Extra yani yüzlerce oyuna erişeceğimiz paket 13 dolar olacak. Premium'da ise klasik oyunlar, cloud ve full oyunların trial'leri olacak.
Extra paketin, Gamepass'e oranla 3 dolar daha fazla olması iyi değil, üstelik SONY'nin kendi 1.parti oyunları ilk gün bu sisteme eklenmeyecek. Ve yerel fiyatlandırma gelmezse 13 dolar şuan Ayda 180tl ediyor. Umarım yerel fiyatlandırma olur yoksa bizim için bir albenisi olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 25 Şubat 2022; 0:31:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X