Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nier’i PS4 de oynamıştım. Çok çok başarılı bulduğum bir oyun. Hikaye anlatımı, dövüş mekaniği, müzikler, karakterler, dünyası vs çok başarılı bir japon kafası örneği, kesinlikle oynamalısın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oynayacağımız hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt

En güzeli de müzikleriydi. Bambaşka bir alemin kafanın müzikleri resmen eşi benzeri yok.

• Burda huzur var dediler geldik bakalim. Merhabalar forum sakinleri. Hemen bir soru sorayim. Su xbox in gamepad e bir turlu alisamadim. A b x y iyi basmazsam algilamiyor sinir oldum. Bir de herhalde ben alisamadigim icin oyle ancak analoglariyla fps oyunlarda cok zorlaniyorum. Ilk is bi kontrolfreek le denemek istiyorum. Ama onun disinda custom bir gamepad almaya daha sicak bakiyorum. Kablosuz olmak sartiyla xbox icin tr de satilan razor scuff steel series olabilir bir gamepad tavsiyeniz var mi? Biraz bakimdim aslinda cok guzel bir turtle beach buldum ancak kablolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 20 Şubat 2022; 20:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

Yurtdisindan getirme sansiniz varsa Elite Controller Series 2 $139 dolara dusuyor arada. Kullandigim tum cihazlarla arasında birkaç gömlek kalite farki var. Ancak, maalesef bozulma oranı da yüksek bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 20 Şubat 2022; 20:32:27 >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

Bende analogları FPS için daha rahat buluyorum ama dediğiniz gibi a b x y tam TIK sesi gelene kadar basmak lazım Gears 5 oynarken koşmak için A ya basılı tutarken karakter bir den takla atıyordu parmağım da bir ufak direnç kaybı olduğu an.

Custom gamepad için de tavsiyem scuf olur yani benim bildiğim kadarı ile en iyisi o ama bayağı bir pahalılar malesef.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Malesef hocam gumrukle zamaninda cok ugrastim. Kotu tecrubelerim var. Artik cok daha rahatmis direkt eve geliyormus duyuyorum ama yeminim var yurtdisindan gidip kendim almiyorsam siparis vermiyorum. Yoksa secenek cok hocam evet. Elite 2 gercekten hos duruyor ama o fiyatlara zaten daha pro markalarin urunleri oldugu icin ve elite 2 tr de olmadigi icin vazgectim ondan.

• Selamlar beyler.
    Malumunuz xbox series x i garantiye yollamıştım. Ayın 10unda teslim alınmış teknik servis tarafından ama hiç bir işlem yapılmadığı için kıllandım bu gün müşteri hizmetlerini aradım cihaz kozmetik olarak hasarlı olduğu için işlem yapılmadı dediler kargoda cihaz hasar almış şimdi benim ne yapmam lazım?

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

Öyle iş mi olur ya..

Geçmiş olsun hocam ana konuya yazın illaki deneyimli biri yardımcı olacaktır.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Yazdım ama saçma cevaplar hep

Bu nasıl iş. Garanti işlemi nasıl ediliyor bilmiyorum ama Kargo ile gönderi ederken anlaşmalı bir kargo ile gönderilmiyor mu Microsoft teknik servisine? yani gönderilirken olabilecek hasar ve kaybolmalara karşı sigortalı olmalı anlaşmalı olsa.

Veya ne kadar bir kozmetik hasarı var ki kabul etmiyorlar? cihazımı kırdılar komple nasıl becerdi şerefsizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 21 Şubat 2022; 17:27:47 >
  • Cihaz gelmeden elime hiç birşey söyleyemiyorum. Cihazı da gönderiyorlar kaldım resmen ortada

• Şimdi ana konuda yazdığınızı okudum da böyle bir rezillik olamaz. Cihazı kendi kutusu ile nasıl kabul etmiyorlar da ayakkabı kutusu gibi veya korunaksız bir kutu ile göndermemizi istiyorlar. E bu cihaz kendi kutusu haricinde ne kadar kutuya koyarsan koya güvenli olmaz ki.

Keşke şikayet etseydiniz o şekilde göndermeseydiniz, ürün gelsin inşallah gözle görülür bir hasar yoktur ondan sonra tekrar kendi kutusu ile gönderirsiniz kabul etmezlerse direk tüketici hakem heyetine başvurun hocam.

• Hocam gerekirse hakem heyetinden telefon konuşma kaydını da isteyeceğim. Çünkü ben xbox orjinal kutusu ile yollayayım dedim kaybolur dediler hiç bir ekstra malzemeyi istemediler, ayakkabı kutusuna koyup pat pat ile sarıp öyle yollayın dediler. Kaldı ki ayakkabı kutusuna koydum üzerini pat pat ile sardım ayakkabı kutusu tam xbox kadardı, bu gün konuşmada bana işlem sırasında kutu 2 xbox sığacak büyüklükte diye bir ibare yazmışlar bunu söyledi bu da yalan benim en büyük hatam kutuyu yapınca video/fotoğraf kaydı almamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByScarface1905 -- 21 Şubat 2022; 17:43:2 >
  • Burada yazılmıştı, star wars battlefront 2yi indirdim, single modu gayet güzel çerezlik, cod gibi akıyor gidiyor. Grafikleri de hala taş gibi, öyle ki sonradan çıkan fallen order a taş çıkartır. Fallen order çamur gibi gözüküyordu. Bu ise sanırım frostbite ile yapılmış. 4-5 saatlik campaign var. Herolarla da oynuyoruz. Tavsiye ederim.

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt
    Ben yazmıştım hocam. Gayet başarılı oyun olmuş multisi biraz kasıyor ama en üst heroya geçince ortalıkta katliam yapıyorsun.

Bu oyun çıkışında çok kötü bir ün bırakmıştı, micro ödemeler oyunun kendisinden çok konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Hikaye modu gayet güzel. Fps tps geçişi de çok iyi. Ben mümkün olduğunca fps oynadım, çok sağlam mekanikleri var. Grafik olarak da kendisinden sonra çıkan birçok oyundan daha iyi.

• Beni de ekleyebilirsiniz, psn ve live imzamda yazıyor :)

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Ekledim hocam  

Hocam büyük geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.