Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet aylardır Series X ile haşır neşirdik artık bir ara verme zamanı geldi :D

18'inden itibaren PS5 ile Forbidden West detoksuna giriyorum, biraz haptikli maptikli takılalım XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Daha üstüne Dying Light 2 var, becerebilirsek Elden Ring var off göçtük bu ay..

• brnbry kullanıcısına yanıt

Bende de bitirmem gereken çok oyun var ondan sonra Horizon'a başlayacağım bayağı güzel Forbidden West, hele birde kendi base miz varmış beni benden aldı bak bu, ufak bir yenilik ama benim hoşuma gidiyor böyle şeyler. XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU  Diğer oyunları elesem bile Cyberpunk ve Yakuza banko önceliklerim sonra nasipse Forbidden West

Şimdi Maviş zamanı:)Yeşil peri biraz beklesin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin işin uzun daha keyifli oyunlar hocam :D

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Exc'den exc'e görüyoruz zaten mavişin yüzünü.

Gösterince de tam gösteriyor sağolsun XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Hahaha.Benim o tarafta cankuslar var.AAA'ları da beraber alıp PS'de oynuyoruz.Xbox bende Gamepass Machine.

Bir süre sonra Xbox ana makineye dönüşüyor, PS exc makinesi oluyor XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

Tek tabanca olsam dediğin gibi olabirdi.Ama benim cetem var öteki tarafta.Komik rakamlara mal ediyorum 3.party oyunları.

oo benden biri daha. Daha geçen gün aynısını yazdım. Bir horizondan diğer horizona geçiş dedim. Forza Horizon / Horizon Forbidden 😄

İlk oyunu platinlemiştim ve çok beğenmiştim. Yarına izin bile ayarladım evdeyim. Decima 2 motorunu görelim, Kojima death Stranding 'de decima kullanıp geliştirmişti. Gece deneyimleyeğiz. İyi oyunlar sizlere de... 👌

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Ahaha gece saatler 00.00 olana dek böyleyiz sonra bir başka Horizon'dayız hocam. Size de iyi oyunlar iyi eğlenceler

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

Zaaaxxxd ben de Forza Horizon 4 tirmaliyorum.Vakit geçsin diye.Birsey soracam Forza Horizon 4 bitiyor değil mi bir noktada:)Hayır bir yarış bitiriyorum 88 yarış daha atıyor üstüme.Bunu bitireyim de 5'e geçeyim yani:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 17 Şubat 2022; 20:11:54 >
    Valla neredeyse hiç oynamadım hep FH5 oynadım hocam ama mantıken bitmemesi lazım yarıs oyunu en nihayetinde. Hikaye mi var sanki

• XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

Ve sonunda oldu.Hanımın TV'ye kuruldu yeşil peri..Biraz da o keyfini sürsün.Bonobo ait olduğu yere köklerine dönüyor.

Miss :) Yeşil peri'nin bu arkaplanı daha güzel duruyormuş bende edeyim :)

Yeşil peri güzel isim bu arada, Benim xsx e Black Mamba, ps5 e de Bengal Kaplanı ismini koymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 18 Şubat 2022; 15:1:52 >
  • Benim en sevdiğim arkaplan bu:)Yeşil Peri ve Maviş diyorum ben de bebeklere..

• Bloodborne 2 yada remake geliyor. Shuhei Yoshida sinyali verdi
    XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 18 Şubat 2022; 16:51:29 >
  • Arkadaşlar birşey soracağım...

Benim hesabımda tanımlı 3 yıllık Gamepass var.Benim cihazda benim ve eşimin hesapları var.Benim hesamp Giriş Xbox'ım olarak ayarlı idi.Dolayısıyla eşim kendi hesabından Gamepass'ten yararlanıyor idi.

Dün arkadaşımın Xbox'u geldi.Benim Gamepass'ten yararlanabilmesi için benim hesabı onda Giriş Xbox'u yaptık.Ve sayaç 4'e düştü.Sanırim böyle bir sınır var.

Daha sonra akşam eşim kendi hesabından oynayamadı oyununu.Benim hesaba girdiğimde Giriş Xbox'um yap'ın tiki kalkmıştı.Ben tekrar Giriş Xbox'ım yaptım.Ancak bu sefer sayaç düşmedi.Ancak arkadaşım bu sefer sıkıntı yaşadı.O da tekrar benim Hesabı Giriş Xbox'ım yapınca yine düşmemiş sayı.Bu yazan sayı cihaz olarak mı?Yani 5 ayrı cihaza kadar mı tanımlanıyor hesap P1 olarak?

Bir de tekrar bu işlemleri yapmamak için ne yapmak lazım? Arkadaşımda P1 olarak kalması, eşimin de kendi hesabından değil,benim hesaptan mı oynaması lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 19 Şubat 2022; 15:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Arkadaşlar birşey soracağım...

Benim hesabımda tanımlı 3 yıllık Gamepass var.Benim cihazda benim ve eşimin hesapları var.Benim hesamp Giriş Xbox'ım olarak ayarlı idi.Dolayısıyla eşim kendi hesabından Gamepass'ten yararlanıyor idi.

Dün arkadaşımın Xbox'u geldi.Benim Gamepass'ten yararlanabilmesi için benim hesabı onda Giriş Xbox'u yaptık.Ve sayaç 4'e düştü.Sanırim böyle bir sınır var.

Daha sonra akşam eşim kendi hesabından oynayamadı oyununu.Benim hesaba girdiğimde Giriş Xbox'um yap'ın tiki kalkmıştı.Ben tekrar Giriş Xbox'ım yaptım.Ancak bu sefer sayaç düşmedi.Ancak arkadaşım bu sefer sıkıntı yaşadı.O da tekrar benim Hesabı Giriş Xbox'ım yapınca yine düşmemiş sayı.Bu yazan sayı cihaz olarak mı?Yani 5 ayrı cihaza kadar mı tanımlanıyor hesap P1 olarak?

Bir de tekrar bu işlemleri yapmamak için ne yapmak lazım? Arkadaşımda P1 olarak kalması, eşimin de kendi hesabından değil,benim hesaptan mı oynaması lazım?
    365 günde max 6 kez farklı cihazda ana hesap yapılabiliyo. 1 hesap 1 yılda 6 farklı makinede kullanılabiliyor. 2.makinede kendi hesabınızı ana hesap yaptıysanız eşinizin 1.makineden gamepasse erisememesi normal. Cunku o makinede gamepassli ana hesap kalmamis oluyor. 1. Makinede sadece kendi hesabinizla kullanirsiniz. PS ile aynı. Sadece PS'te ana hesap yapma sınırsızken xboxta 1 hesap yılda max 6 kez degistirilebiliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 19 Şubat 2022; 22:45:58 >

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Once benim hesaba giriş yapıp sonra kendi hesabına geçip oynayabiliyor.O şekilde çözdük

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.