Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk paket olan Essential şu an ki Plus aboneliği değilmiydi zaten.60 $'lık yıllık tutarı 120 $ mı yapmış oluyorlar şimdi , enteresan.

Extra paket , içinde Eaplay olmayan 10 $'lık düz gamepass ile karşılaştırılırsa hem 3 $ daha pahalı hem de first party oyun yok.Bu haber doğruysa Sony tok satıcı tavrını sürdürecek demektir.

Bence biraz rekabet istiyorsa 5-8-12 $ civarında yapmalı maksimum fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 25 Şubat 2022; 0:30:16 >
  • wither kullanıcısına yanıt

Aynen yani bari rakibi ile aynı fiyatta etseydi, Hem abonelik sistemine yeni giriyorsun, hem first party oyunlarını koymuyorsun bir de 3 dolar daha fazla ediyorsun. SONY tamamiyle en bir sistemi sonradan etsem ve pahalıya etsem bile nasılsa alacaklar mecburlar kafasında.

Hadi yurt dışındakiler için 3 dolar bir şey değil diyelim. Bakalım bizim ülkemizde durum ne olacak, yerel fiyatlandırma yapacaklar mı? Eğer yerel fiyatlandırma olmazsa aylık 180tl eder veya yerel fiyatlandırma etseler bile kaç tl edecekler belli değil 40tl mi 60 tl mi çıktığında göreceğiz.

Ha birde ilk etapta Türkiye'ye gelmeme ihtimali de var tabi yerel fiyattan önce.

• Yerel fiyatlandırma mecburen yaparlar o kesin bence.Ama umarım şu an ki plus ve now yıllık fiyatlarını aratmazlar bize , iyi kötü kullanıyorduk.

• TaKo kullanıcısına yanıt

An itibariyle Series X siparişi verip aranıza daha güçlü dönmüş bulunuyorum dostlar XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU  PS5 ve Series X ikilisiyle artık bu konunun hakkını tamaaaamen verebilirim.

Minnak ponçik Series S'imden ayrılmak biraz zor oldu, PS5 ile mükemmel bir siyah-beyaz görsel uyumu vardı :) Ammavelakin Series S'in bile şov yaptığı oyunları Series X'te oynamazsam kafayı yerdim. Series S'i şöyle bi Microsoft dünyasına göz atayım beğenmezsem nasılsa satarım diye almıştım, geldiğimiz noktaya bak! :) 2025'e kadar Game Pass üyeliği de mevcut, bir yandan PS5 bir yandan Series X vuruçaz kırbaçı!

Herkese iyi oyunlar diliyorum :)

• TaKo kullanıcısına yanıt

Hoş geldin hocam XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Hoşbulduk hocam, diğer konudaki bilgilendirme için de tekrar teşekkür ederim :)

• Resmi değildir. Son söylenen bilgilere göre hazırlanmış açıklayıcı bir görsel.

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU
  • Valve, Gamepass'in Steam'e gelmesi için Microsoft ile çalışmaya hazır olduklarını ve Gamepass'in Steam'e gelmemesi için bir neden olmadığını açıkladı.

Valve Is “More Than Happy” To Help Microsoft Integrate Xbox Game Pass With Steam, Says CEO Gabe Newell (gamingbolt.com)

Valve has no plans for a 'Steam Pass,' but would help Microsoft put Game Pass on Steam | PC Gamer

• Güvenlir bir kaynak olan "accountngt" dan bir Twet geldi. Gelecek olan PlayStaiton etkinliği için benden tam içerik alabilirsiniz şeklinde yani güncellemeler sızıntılar paylaşacak.

Büyük ihtimal Mart ayında PlayStation Etkinliği olacak ki bunu bir çok güvenlir kaynakta aktardı ve bu etkinlikte Gamepass'in rakibi olan Spartacus sisteminin tanıtılması bekleniliyor.

accountngt Twitter'da: "You can expect full coverage of this upcoming PlayStation event from me" / Twitter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 26 Şubat 2022; 15:51:12 >

• Fiyat artmadan GOW Ragnarök ön siparişe açılır bu etkinlikle birlikte inşallah XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• Daha önce de dediğim gibi , adamlar gamepass ile kapışacak diye olan yine bize oldu.60 $'lık yıllık plus 120 $ oluyor bu haberler fake değilse.Şu an ki zam yememiş haliyle 480 TL yapar yıllık en kötü Tr fiyatlandırması.

Resmen kimse sade plus almasın , üst paketlere yönelsin demişler.Yılda sadece Fifa ya da Cod oynayan kitle isyan çıkartır yurt dışında.

• wither kullanıcısına yanıt

Kesinlikle ve bizim alacağımız paket de 13 dolarlık paket olacak buda yılda 156 dolar eder, 156 dolar şuan 2.156 TL. Yani nasıl bir yerel fiyat belirleyecekler 2.156 TL ye bilemiyorum.

Abonelik sistemlerinde öyle 12 aylık alırsan, aylığı şu fiyata geliyor diye bir şey de yok. Her ayın ücreti sabit o yüzden yıllık 156 dolar ediyor net. Hele bunu 13 euro dan hesaplarlarsa 2.430tl ediyor. Ya bu fiyatlar ile çıkmayacak yada çok sağlam bir yerel fiyatlandırma olacak ne olacak bilmiyoruz bekleyip göreceğiz. Belki de gene Türkiye ye gelmeyebilir bu sistem ilk başta.

• Şu an plus + psnow yıllık 120 $ yurt dışında.Güzellik yapacağım derken zam yapmış oluyor , 156 $'a çıkartmış oluyor ki tek fark belki arada Ps5 oyunu eklenmesi olacak.Ama bu sistem çıkmasaydı zaten Psnow'a da eklenecekti Ps5 oyunları bir süre sonra.

Neyse daha kesinleşmiş bir şey yok , belki bir güzellik yapar Sony son dakikada.

• X box series s almayı düşünüyorum. Çünkü grafik olarak 1660 Süper ile Forza 5 de 1660 Süperin grafik kalitesinden 1440 p görüntülerde çok daha net. Rtx 3050 ile 3060 arasında bir kart gibi grafik kalitesi ki bu fiyata çok iyi bence.

• birkan9666 kullanıcısına yanıt

Ekran kartı piyasasından uzağım ne zamandır , geçende bu konu geçince Series S gpu'suna denk geldiği söylenen 1660S fiyatlarına baktım , 8000 TL civarında.Bunun anakartı , rami , işlemcisi vs. var daha.Series S'i bedavaya almışız.Aynı şey Series X ve Ps5 için de geçerli tabi.

• Her türlü konsol almak PC almaktan daha mantıklı. Ve konsolun konforu da cabası.

• XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

Teknik problemleri nedeniyle tüm Şubat oyunlarını derin dondurucuma attım Kurbanlık gibi.Düzelince çıkarıp oynayacağım.Bu süreçte Sifu ve Uncharted Legacy of Thieves Collection bitirdim.Hanım da Xbox'ta Artful Escape ve What Remains of Edit Finch'i bitirdi.Bu kadar oyun sana yeter deyip XBox'a el koydum tekrar:)Gears serisini bir aradan çıkaralım bakalım.İlk üclemeyi XBox 360'ta ayila bayıla oynamıştım.Ama üzerinden baya vakit geçti.Bir baştan giriseyim dedim.

İlk oyunun Remastered verisyonunu oynuyorum şu an.Ancak baya teknik sıkıntı var.4k ve HDR grafiklerde bozulma yaratıyor.Bir de Marcus reis her koşusunda motion sickness şov yaşanıyor.Camera shake çok fazla ve kapatilamiyor.Neyse çok uzun oyunlar değiller.İlk uçlemeye katlanacaz artık:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hfw dondurucuya atılacak oyun değil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Performans modu sıkıntılı.Çözünürlük modu düzelmiş ancak performans modunda sıkıntılar devam ediyor birçok TV'de..Benimki dahil.İki mod da düzgün çalışsın.Ona göre gözüme hangi mod güzel gelirse o modda başlarım.Böyle bir güzelliği hakkını vererek oynamak isterim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Gears of War 2 zamanında xbox 360 alma sebebimdi hey gidi günler. Gears of War 1 pc ye çıkmıştı ve deli gibi grafikleri vardı o zaman, sağlam donanım istiyordu. Bitirmiştim oyunu ve Gears of War 2'nin xbox 360 özel olduğunu öğrenince bir yıkılmıştım...

Tabii o zamanlar Türkiye'de xbox yok, xbox ı bilen de pek yok, resmi olarak satanda yok. Sadece spotçularda yurt dışı xbox lar oluyordu FW'li şekilde bir tane alıp oynamaya başlamıştım. xbox 360'dan sonra da PS3 almıştım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.