Şimdi Ara

xbox series s için ssd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta xbox'ım aldım ancak malum 500 gb bir kullanım alanı var ve her şeyden sıkılan bir çocuğunuz var ise bol oyun indirmek gerekiyor; hafıza için biraz okudum araştırdım ama açıkcası tam olarak da neyi kullanmam gerektiğini anlayamadım.

Bazı herhangi bir ssd tak direk konsola atmadan oradan da oyunu açar derken, bazıları series s için olan oyunları sadece hafızada bekletip daha sonrasında konsola taşıyarak oynayabilirsin diyorlar. HDD kimse önermiyor zaten.

Ben de segate'in xbox series s için çıkardığı şu genişleticiyi buldum.

Seagate Expansion Card 1 TB NVMe SSD - Xbox Series X|S için NVMe Genişletme SSD (STJR1000400): Amazon.com.tr

Pahalı bir alet bunu bu fiyata almaya gerek var mı?

eski xboxlar için de seagate'in ssd'leri var ama onlardan da direk series s den oyuna giriliyor mu; bilgim net değil.

Sizce bu fiyatı bu ürünü almalımıyım?

Bilgilerinizi rica edeceğim.

Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox Series S için SSD Takma ve Yükseltme Kılavuzu

Xbox Series S'inizin depolama kapasitesini genişletmek mi istiyorsunuz? Bir SSD takmak, oyun yükleme sürelerini azaltmanıza ve daha fazla oyun saklamanıza yardımcı olabilir. İşte Xbox Series S için SSD takma ve yükseltme konusunda adım adım bir kılavuz:

Hangi SSD'yi Seçmelisiniz?

Xbox Series S için optimize edilmiş harici bir SSD kullanmanız önerilir. Resmi olarak desteklenen SSD'lerin bir listesini Xbox web sitesinden bulabilirsiniz.

SSD Takma

1. Xbox Series S'inizi kapatın ve fişini çekin.
    2. Konsolun arkasındaki genişletme yuvası kapağını çıkarın.
    3. SSD'yi yuvanın içine kaydırın. Tık sesi duyana kadar itin.
    4. Genişletme yuvası kapağını yerine takın.

SSD'yi Formatlama

1. Xbox Series S'inizi yeniden başlatın.
    2. "Ayarlar"a gidin.
    3. "Sistem" ve ardından "Depolama"yı seçin.
    4. Yeni taktığınız SSD'yi seçin ve "Biçimlendir"i seçin.

SSD'yi Ayarlama

SSD'nizi formatladıktan sonra oyunlar ve uygulamalar için varsayılan yükleme konumu olarak ayarlayabilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1. "Ayarlar"a gidin.
    2. "Sistem" ve ardından "Depolama"yı seçin.
    3. Varsayılan yükleme konumu olarak yeni SSD'nizi seçin.

Artık Xbox Series S'inizde daha fazla depolama alanına ve daha hızlı yükleme sürelerine sahipsiniz. SSD'nizi düzenli olarak temizleyerek ve bakımını yaparak performansını en üst düzeyde tutabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende almadan önce araştırmıştım. İster ssd ister hdd alın X/S logolu çoğu oyunu oynayamazsınız. SSD'nin tek farkı taşımada ortaya çıkıyor. Hdd 10 dk'da taşıyorsa Ssd 5 dk'da taşıyor gibi. İleride seagate expansion card gibi alternatifler çıkana kadar( mesela uygun fiyatlı 500gb) 2tb harici diskle idare etmeye karar verdim.

• Seagate Gaming xBox 2TB USB 3.0 Beyaz Taşınabilir Disk Fiyatı (hepsiburada.com) bunu aldım hocam sizin dediğinize istinaden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: equitant

Seagate Gaming xBox 2TB USB 3.0 Beyaz Taşınabilir Disk Fiyatı (hepsiburada.com) bunu aldım hocam sizin dediğinize istinaden teşekkür ederim

Bende bunu almıştım 40 gb oyunu 5-6 dk'da taşıyor. 1 aylık gamepass ultimate'te cabası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 23 Haziran 2021; 14:28:19 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 pro mu Xbox series s mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.