Şimdi Ara

Xbox Series S ve SES hoparlör hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Xbox series S sipariş ettim. Monitor bakıyordum LG 27GN600 düşünmüştüm fakat aklıma hoparlör geldi. Monitorde dahili hoparlör yok ve ben fps oyunları dışında kulaklık kullanmıcam. Bu durumda ne yapılabilir Xboxta ses girişi yok diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xbox Series S'e Hoparlör Bağlama ve Ses Çıktısı

Xbox Series S, oyun deneyimini geliştirmek için harici hoparlörler bağlama seçeneği sunar. İşte Xbox Series S'e hoparlör bağlama adımları:

• HDMI-ARC özellikli hoparlör kullanma: Bu hoparlörler, TV'nizdeki HDMI-ARC bağlantı noktasına bağlanır ve sesin doğrudan hoparlörlere iletilmesini sağlar.
    • ** optik ses çıkışı kullanma:** Xbox Series S'de optik ses çıkışı bulunur. Optik bir kabloyu Xbox'ınızdaki optik ses çıkışından hoparlörlerinizdeki optik girişine bağlayın.
    • Bluetooth hoparlör kullanma: Xbox Series S, Bluetooth özelliğine sahiptir. Hoparlörlerinizi eşleştirin ve sesin hoparlörlerden çıkmasını sağlayın.

Xbox Series S'te dahili bir hoparlör bulunmaz. Bu nedenle, oyun veya medya sesini duymak için harici bir ses çözümüne ihtiyacınız vardır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Xbox Series S hoparlör bağlamak: Xbox Series S'e hoparlör bağlama adımlarını açıklar.
    • Xbox Series S hoparlör: Xbox Series S için uygun hoparlör türlerini tartışır.
    • Xbox hoparlör: Xbox konsolları için genel hoparlör seçeneklerine değinir.
    • Xbox Series S Bluetooth hoparlör: Xbox Series S ile Bluetooth hoparlör kullanma seçeneğini açıklar.
    • Xbox Series X hoparlör bağlamak: Xbox Series X'e hoparlör bağlama konusunu da içerir.
    • Xbox Series S ses çıkışı: Xbox Series S'deki çeşitli ses çıkışı seçeneklerini açıklar.
    • Xbox Series S hoparlör var mı: Xbox Series S'te dahili bir hoparlör bulunmadığını belirtir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • monitördeki ses çıkışları ile zaten tatmin edici oyun oynanmaz , monitörde hoparlör yoksa 2.1 veya benzeri hoparlör sistemi , alacağınız monitörün ses çıkışına bağlanır

• Benim monitörümde hoparlör var ama çok zayıf ben de bu yüzden monitörüme speaker bağladım 1+1. Xbox'a değil monitöründe jak girişi varsa oraya bağlıyorsun.

• Arkadaşların dediği gibi monitöre bağlanabilir , ben de bu şekilde kullanıyorum. Yeni nesil konsollarda spdif olmaması gerçekten şaşırtıcı. Aklınızda bulunsun normal PC ye bağlanan ses düzeyi ile monitör aynı olmaz, biraz daha az ses alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.