Bildirim
Xbox Sıfırmı İkinci Elmi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Her ikinci el elektronik üründeki gibi kayıpların olabilir yada çok şanslısındır tertemiz sıfır gibi konsol denk gelir hemde senin almayı planlamadıgın ekstralarıyla.
Sıfır alıcaksan butcen yeticekse bekle xbox one al derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tmacoftheone
Her ikinci el elektronik üründeki gibi kayıpların olabilir yada çok şanslısındır tertemiz sıfır gibi konsol denk gelir hemde senin almayı planlamadıgın ekstralarıyla.
Sıfır alıcaksan butcen yeticekse bekle xbox one al derim.
Başlangıcı Xbox 360 ta Yapiyim Dedim Bütçemde Şimdilik Kısıtlı -
kesinlikle ikinci el elite al.tamir falan görmüş mü birde fanı ve dvd okuyucusu alakasız ses yapıyor mu ya da dvd okuma da problem var mı onu sor yoksa direk yapıştır.ben alalı 1.5 sene oldu sıfır slim aldığıma pişmanım.fazla dan giden paraya neler yapılmazdı onun yanına.hala 2. kolum yok mesela. -
Sıfır al bence ama tabi uygun fiyata bulabilirsen. Sıfırın tadı bir başka oluyor özellikle ilk konsolunsa.
Gerçi duruma göre değişebilir mesela ev kalabalıksa konsolu senden başka kullananlar da olacaksa ikinci el alırsan bozulmasını filan pek dert etmezsin.
Mesela öğrenci evindeysen ikinci el almak daha mantıklı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 12 Ağustos 2014; 13:26:05 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Ben 2. el slim aldım 1 aydır kullanıyorum. Gıcır gıcır hiç bir sorun yok. Yukarıda bir arkadaş elit önermiş ama ben tavsiye etmem en son çıkan slim 250 gb modeli alman iyi olur. -
Slimden şaşma.4GB olan modellerini de alma.Bazı oyunların update boyutları çok yüksek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X