Şimdi Ara

Xbox ta MKV Oynatılabilmesi İçin Desteğiniz Gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 2000 li yıllarda çıkan ilk Xbox da stabil şekilde DivX izleyebiliyorduk. Altyazılarda bile sorun olmuyordu. Microsoft madem korsanın önüne geçmeye çalışıyor. O zaman neden konsollarında avi desteği veriyor. Dünyanın en büyük korsan deryası avi dosyalardan oluşuyor.

Düşüncem şu ki: hep beraber toplanıp Microsoft firmasına kalıplaşmış bir maili sürekli atsak ve baskı yapsak. Elimizdeki HD kameralarımızda kaydettiğimiz MKV filmlerimizi izlemek için MKV player almak istemiyoruz desek. Altyazı desteği ile birlikte MKV update si istesek nasıl yaparız? Nereye mail atmamız gerekir? Ya da nasıl dikkatlerini çekeriz??

Fikirlerinizi bekliyorum. Xbox MKV oynatsa gerçekten tam bir media canavarı olur. Herşeyi yapıyor ama bir tek bunu yapmıyor

Edit:

Xbox ın resmi sitesine bununla ilgili bir konu açtım arkadaşlar. 5 dakikanızı ayırıp "ben de istiyorum, neden yapmıyorsunuz" "mutlaka yapılmalı " gibi mesajlar yazarsanız eminim ki Microsoft un yöneticilerine ulaşabilecek bir konudur.

Açtığım konu: Desteklerinizi bekliyorum
    http://forums.xbox.com/34275376/ShowPost.aspx#34275376

Not: Belki firma bu forum sitesine önem vermiyordur fakat yeterince talep olursa bu talebin yerine getirilebileceği umudu var içimde.

• mkvde ızlıyebılıyorsun ama hıc stabil degıl ses onden gelıyor altyazı sorunu yok sureklı donmada yapıyor hıc gerek yok ama avi divx mp4 sorunsuz
  • Benim de derdim o zaten. Piyasada full hd mp4, avi vs bulmak zor ama mkv kaynıyor ve microsoft bile bile stabil bir güncelleme çıkarmak istemiyor. :)

Saatlerce konvert yapana kadar PC de de izlerim zaten. Bize gerekli olan MKV leri düzgünce çalıştırması.
  • olmuyor arkadaşım.Araştırsan google da olmadığını görüceksin.mkv desteği vermiyor MS.WMV 720p 1080p sürümleri indir sende torrentten
  • ps3 media center'ı indir ve onun sayesinde Türkçe altyazı .mkv dosyalarınızı xbox ta izle.

Şahsen dün akşam denedim bu olayı. 720p dizi izlemeye çalıştım mkv uzantılı olarak. Çalıştı hatta altyazılarıda gördü fakat çok takılmalar oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_38855133/tm.htm
  • ps3 media server ne ps3te nede xboxta stabil olarak calısıyor gecen fılm ızlerken sınırden kapadım fılmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.