Evet arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 2000 li yıllarda çıkan ilk Xbox da stabil şekilde DivX izleyebiliyorduk. Altyazılarda bile sorun olmuyordu. Microsoft madem korsanın önüne geçmeye çalışıyor. O zaman neden konsollarında avi desteği veriyor. Dünyanın en büyük korsan deryası avi dosyalardan oluşuyor.
Düşüncem şu ki: hep beraber toplanıp Microsoft firmasına kalıplaşmış bir maili sürekli atsak ve baskı yapsak. Elimizdeki HD kameralarımızda kaydettiğimiz MKV filmlerimizi izlemek için MKV player almak istemiyoruz desek. Altyazı desteği ile birlikte MKV update si istesek nasıl yaparız? Nereye mail atmamız gerekir? Ya da nasıl dikkatlerini çekeriz??
Fikirlerinizi bekliyorum. Xbox MKV oynatsa gerçekten tam bir media canavarı olur. Herşeyi yapıyor ama bir tek bunu yapmıyor
Edit:
Xbox ın resmi sitesine bununla ilgili bir konu açtım arkadaşlar. 5 dakikanızı ayırıp "ben de istiyorum, neden yapmıyorsunuz" "mutlaka yapılmalı " gibi mesajlar yazarsanız eminim ki Microsoft un yöneticilerine ulaşabilecek bir konudur.