Şimdi Ara

Xbox tamiri konusunda yaşadığım kötü tecrübe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi forumlar. (biraz uzun bir yazı olacak hakkınızı helal edin şimdiden 🙂) Yaklaşık 10 yıldır Xbox 360 kullanıyorum. 2 yıl önce Bakırköy'de bir yere JTAG işlemi yaptırdım. Tam da pandemi sürecinde evimizdeyken yani tam cihaz lazım olacakken cihazım kırmızı ışık yakmaya başladı, bunun nedenlerini araştırdım, 3-4 yerle telefonla görüşerek durumu anlattım. Genellikle bakmamız gerekiyor dediler, bazısı şundan olabilir deyip direkt fiyat verdi. Haliyle evden çıkamadığımız için yaptıramadım. Geçtiğimiz ay JTAG yaptırdığım yeri arayıp fiyat istedim epey yüksek söyledi. Yine Bakırköy'de başka bir yeri aradım getirin bakalım, genelde şu kadar tutuyor dedi. Makul buldum ve oraya götürdüm. Adam bir hafta süreceğini söyledi peki deyip bekledim arayan soran yok ben aradım ne yaptınız bakabildiniz mi diye. ha çok yoğunduk ona ancak sıra geldi bugün bakarım dedi. Anladım ki unutmuş. Neyse, akşama doğru aradı senin cihazın içine sıvı teması olmuş ne yaptıysak olmadı, cihaz çöp sana PlayStation verelim dedi. Kalsın deyip ertesi gün cihazı aldım. JTAG işlemi yaptırdığım yeri tekrar aradım durumu açık açık anlattım, adam açılmış cihaza bakmıyoruz dedi ben de JTAG işlemi yaparken zaten açıyorsunuz, bozulduğunu farzedin öyle cihaz getiriyorum size. adam demez mi yok ben yapsam da yine yapmam nereye baktırdıysanız oraya yaptırın. Neyse, bu defa yine Bakırköy'de (yorumlara bakılacak olursa çok iyi olan) başka bir yere götürdüm. Adam direk adaptörden kaynaklandığını söyledi, gerçekten de yeni bir adaptör takınca cihaz çalıştı. Gitmişken yeni oyunlar da attırayım dedim ama adam bir gün burada kalması gerektiğini söyledi tamam dedim. Ertesi gün arayan olmadı, dedim belki yoğundur bir sonraki gün ararım dedim ve aradım. Tamam abi gel hazır dedi. Cihazı gidip aldım. Cihaz çalışıyor sorun yok lakin sildirdiğim oyunlar menüden silinmemiş, onlar yer kapladığı için istediğim oyunların hepsi o yüzden atılmamış, bazı oyunlar da çalışmıyor. Telefon edip durumu anlattım, senin menü güncel sürüm değil de ben onu yapacaktım da bak unutmuşum bir ara gel onu güncelleyelim o sorunları da düzeltiriz vs dedi. Ertesi gün gittim. Dünkü adam gitmiş yerine başka biri gelmiş sanki. Benim attığım oyunlarda sıkıntı olmaz falan filan. Bir de yalan söylediğimi ima edercesine sendeki buydu ben sana bunu atmıştım deyip benim aslında bitirdiğim ve bu yüzden sildiğim oyunu tekrar yüklemiş, yeni yüklediği oyun da çalışmıyor, suçunu da senin cihazın eski zaten deyip üstünden atıyor. Salak yerine koyulmanın verdiği hissi bilirsiniz. Tamam ustalığına bir şey dediğim yok ama müşteri ile iletişim konusunda beş para etmez.
    İsim karalamamak adına bu 3 yerin ismini vermeyeceğim. Şu an cihazım çalışıyor çok şükür ama yarın bir gün bozulursa nereye götüreceğim diye kara kara düşünüyorum. Bu 3'üne götürmeyeceğim kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsim ver kardeşim bak bende Xbox One var wifi adaptör arızası var kendim yapıyorum

• kayzer-soze K kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra ben de biraz video izledim uğraşsam yaparım gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.