Şimdi Ara

xbox1 kumanda nerden bulurum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox 1 icin kumanda ariyorum su orjinal siyah kumandalardan nerden bulurum ? yada xbox 360 kumandalari da uyar mi xbox 1 e media centeri calistirir mi ?

• Xbox aletleri satan yerlerde veya açık artırma sitelerinde bulabilirsin. Yeşil düğmeli siyahlardan görmüştüm bir ara. Belki hala vardır. Xbox 360 kumandası da sanırım eski Xbox'a uymuyor.
  • hocam o çok zor bişey ya.Ben de çok aradım zamanında abimle pes maçları yapmak için ama orjinalini bulamadım mad gatz diye dandik bişey almıştım...
  • ilk versiyon xbox gamepadler, controller s olmayan yani, istanbul'da beşiktaş'ta sinanpaşa iş merkezinde en üst katta var. fiyatı da 40 ytl yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta sordum
  • Controller S olmayan modeller de dev gibi. Ele hiç oturmuyor ve FPS oyunlarından sonra bileğinde beyin ölümü gerçekleşebilir. Benden söylemesi
  • Harbiden onlar ps2 slim kadar bişey
    quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Controller S olmayan modeller de dev gibi. Ele hiç oturmuyor ve FPS oyunlarından sonra bileğinde beyin ölümü gerçekleşebilir. Benden söylemesi
  • Bende xbox1 kumandası var, 20 ytl ye yollayabilirim (zamanında endemden 75 ytl ye almıştım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az el ağrısı çekmemiştim ben ilk Xbox ile. PC'den geçiş yaptığım için klavyeden sonra hiç iyi olmamıştı o gamepad'ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

ilk versiyon xbox gamepadler, controller s olmayan yani, istanbul'da beşiktaş'ta sinanpaşa iş merkezinde en üst katta var. fiyatı da 40 ytl yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta sordum

aynen bende orada gördüm bole köşe ufak bir magaza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.