Bildirim
xbox1 kumanda nerden bulurum ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xbox aletleri satan yerlerde veya açık artırma sitelerinde bulabilirsin. Yeşil düğmeli siyahlardan görmüştüm bir ara. Belki hala vardır. Xbox 360 kumandası da sanırım eski Xbox'a uymuyor. -
hocam o çok zor bişey ya.Ben de çok aradım zamanında abimle pes maçları yapmak için ama orjinalini bulamadım mad gatz diye dandik bişey almıştım... -
ilk versiyon xbox gamepadler, controller s olmayan yani, istanbul'da beşiktaş'ta sinanpaşa iş merkezinde en üst katta var. fiyatı da 40 ytl yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta sordum -
Controller S olmayan modeller de dev gibi. Ele hiç oturmuyor ve FPS oyunlarından sonra bileğinde beyin ölümü gerçekleşebilir. Benden söylemesi -
Harbiden onlar ps2 slim kadar bişey
quote:
Orjinalden alıntı: elderzeus
Controller S olmayan modeller de dev gibi. Ele hiç oturmuyor ve FPS oyunlarından sonra bileğinde beyin ölümü gerçekleşebilir. Benden söylemesi
-
Bende xbox1 kumandası var, 20 ytl ye yollayabilirim (zamanında endemden 75 ytl ye almıştım) -
Az el ağrısı çekmemiştim ben ilk Xbox ile. PC'den geçiş yaptığım için klavyeden sonra hiç iyi olmamıştı o gamepad'ler. -
quote:
Orjinalden alıntı: moontaxi
ilk versiyon xbox gamepadler, controller s olmayan yani, istanbul'da beşiktaş'ta sinanpaşa iş merkezinde en üst katta var. fiyatı da 40 ytl yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta sordum
aynen bende orada gördüm bole köşe ufak bir magaza
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X