quote:Orijinalden alıntı: Uncy Fiyatlar için 2 el bölümüne bakmalısın , yeni xbox için kesin bir tarih yok Arkadaşım X box 360 0 kırdırılmış 750tl bulmuş ben çakma diye şüphelendim yardım
quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy Fiyatlar için 2 el bölümüne bakmalısın , yeni xbox için kesin bir tarih yok Arkadaşım X box 360 0 kırdırılmış 750tl bulmuş ben çakma diye şüphelendim yardım Ne kadara almaya planlıyorsun
quote:Orijinalden alıntı: Uncy quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy Fiyatlar için 2 el bölümüne bakmalısın , yeni xbox için kesin bir tarih yok Arkadaşım X box 360 0 kırdırılmış 750tl bulmuş ben çakma diye şüphelendim yardım Ne kadara almaya planlıyorsun O da doğru 750 buldum almam lazım bilgisayarı yeniliyim ilk
quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy Fiyatlar için 2 el bölümüne bakmalısın , yeni xbox için kesin bir tarih yok Arkadaşım X box 360 0 kırdırılmış 750tl bulmuş ben çakma diye şüphelendim yardım Ne kadara almaya planlıyorsun O da doğru 750 buldum almam lazım bilgisayarı yeniliyim ilk Daha da ucuzunu bulabilirsin dikkatli bakarsan
quote:Orijinalden alıntı: Uncy quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy quote:Orijinalden alıntı: Xeneton quote:Orijinalden alıntı: Uncy Fiyatlar için 2 el bölümüne bakmalısın , yeni xbox için kesin bir tarih yok Arkadaşım X box 360 0 kırdırılmış 750tl bulmuş ben çakma diye şüphelendim yardım Ne kadara almaya planlıyorsun O da doğru 750 buldum almam lazım bilgisayarı yeniliyim ilk Daha da ucuzunu bulabilirsin dikkatli bakarsan Sağol