xbox360 premıum kullanıcısıyım.makınamın 3k gormeleri sole oldu; 1-makınayı oynadım 1 2 saat sonra kapattım kendım.aradan 2 saat falan gectı gamepad uzerınden acayım dedım actıgımda 3 kırmızı yanmaya basladı. 2-makınayı ankarada armagan oyuncaga tamır ettırdım toplam 15 saat oynamısımdır 1 hafta boyunca.sonra bi gece yarısı actım 1 mac yaptım sonra gamepad uzerınden kapatayım makınayı dedım caat ettı actıgımda 3k gormustu. 3-daha sonra artık 3k tamırıne para vermeyım dedım:)makına zaten ayvayı yedı:) havluya sarayım dedım sonjra 3 k gitti:) yine oynadım bi 4 saat falan sonra makınayı live baglayım dedım.taktım ethernetı sonra kuruyoken makına kendı kendıne bi kapatıp acım derken actıgında her zmankı gibi 3k:@:) 4-tabi yine sardım makınayı havluya 3k gitti:)yıne baya bi oynadım 3-4 saat falan en son mac yapıodum macın ortasında sıkıldım makınanın uzarındekı kapatma tusuna bastım kapamak ıcın kapandı.aradan 10 dk gectıkten sonra actıgımda herzaman kı gibi 3k:(:(:(
----3K gorme sekıllerı bole oldu benım anlamadıgım makına hiç ısınmamıstı elımı koydugumda hıc sıcaklık hissetmıyodum sureklı kontrol edıyodum cunku.bence ısınmadan dolayı olmadı.2kere gamepad den dolayı oldu.acıkcası makına birden elektrıgı kestıgınde 3k verdı.bu 3k ların sebebını ogrenmek ıstıyorum.
havlu yapmamaliydiniz bence cunku tamir en fazla 70-80 ytl en fazla 100 ytl alicakken siz 500-600 ytlik makineyi tahtali koye gonderdiniz
walla hocam o kdar moralım bozuldukı makınadan zaten umudu kesmıstım:S
Sende bi açıyon bi kapıyon arkadaş bi karar ver yav
Havluya 20 dakika boyunca sarılı şekilde (bayağı kat kat havlulara sar baya bi kalın olsun yani) tuttuktan sonra hemen kapatıp buzdolabına koy (tabii hdd si varsa çıkar onu boşuna işkence etme ona) yarım saat buzdolabında kaldıktan sonra çıkar öyle aç.
Ben 1 ay böyle gittim 3k gördükten sonra.
:):):)suanada sardım 15 dk durdur actım 3 k gitmıstı ama 1 saaat falan oldu sımdı koysam olurmu buzdolabına:d
Geçmiş olsun herhangibir soğutması varmıydı .Üretim harihi neydi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Jafus
:):):)suanada sardım 15 dk durdur actım 3 k gitmıstı ama 1 saaat falan oldu sımdı koysam olurmu buzdolabına:d
evet kardes üretim tarihi neydi makinanın bende merak ettim
Makinanın üretim tarihi 09-2006..ayrıyeten herhangi bir soğutucu yoktu ama ilk 3k tamirinde tamir eden arkadaş fanların voltajını artırmıştı deli gibi çalışıyordu,herhangi bir fazla sıcaklık yoktu gerçekten kasasına dokunduğumda gayet serin geliyordu makina.
quote:
buzdolabı havlu bunlar hikaye yapsan bu taktikleri yarın yine 3 kr verecek ben başka taktik denedim tam 1 ay oynadım benim taktik zor taktik ama hepsinden daha iyi
ertan paylaşırsan taktiğini sevinirim açıkçası
Fana ne gareziniz var ki niye durduruyorsunuz? Fazla soğuğu sevmiyor mu bu alet
Allah allah demekkki diğeri fanıda durdurursak 4 fanlı gibi soğutucak (:D) Hocam öle şey olurmu ya fanı durdurunca daha soğutcak falan.
2 faili meçhul cinayette aynı gibi geldi bana havluya sarma nedeni makinayı sıcağa bolup lehimleri işlevsel hale getirmek ,ertanın fanı durdurup çalıştırabilmesi yine içerideki sıcak havanın lehimleri dürtmesi aynı şeyler değilmi........
Hatta bana kalırsa havluya sarmakla falan uğraşmayın alın kurutma makinasını getirin en yüksek ayara verin makinaya arkadan 10dk ,sonra çalıştırın .........
arkadaslar benım sorum cevapsız kaldı:Dbu 3k nın tam nedenını ogrenemedım:D
quote:
senin konsol premiumsa 3k vermesi zaten çok doğal yani bir sebep aramana gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
quote:
senin konsol premiumsa 3k vermesi zaten çok doğal yani bir sebep aramana gerek yok.
benın anlamadıgım konsol elektırıgı birden kestıgı zman 3k verıyo neden birden kesıo ben onu anlamıyorum:S
quote:
quote:
Evet doğru diyor, benim konsol da premium, canı sıkıldığı zaman beni korkutmak için 3k veriyo , sonra canı sıkıldı mı vazgeçiyor...Maşallah şimdilik canavar gibi
quote:
quote:
quote:
benın anlamadıgım konsol elektırıgı birden kestıgı zman 3k verıyo neden birden kesıo ben onu anlamıyorum:S
Bu arada neden mantıken sorun senin xboxın adaptöründe olmalı.Normalde elektiriği 1-2 saniye sonradan kesiyor.Senin kullandığın piriz nasıldı?