Şimdi Ara

xbox360 aliyorum oyun tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba hafta sonunda xbox360 alicam oyun tavsiyeleriniz nelerdir ozellikle sadece xbox360 icin cikmis oyunlari almak istiyorum en azindan aldigima degsin alet cunku ayriten ps3 um de var yani cogu oyunu az cok oynadim ps3 te.Ilk alacagim oyunlar GOW 3 Forza4 ForzaHorizon alicam sizleride xbox sahiplerinin oynamasi gerekn oyunlari yazarsaniz sevinirim....Ayrica orjinal oyunlari genelde nereden aliyorsunuz?? ben gg den almayi dusunuyorum
    Son olarak kinect oyun tavsiyelerinide bekliyorum...

• Dead rising, fable, halo 4, crackdown 2
  • Her ne kadar XBOX'a özel oyun olmasa da, "Red Dead Redemption" 'ı tavsiye ederim. Oynayın, oynattırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 3 Ocak 2013; 10:32:31 >
  • Forza Horizon'u alacağım demişsin,mutlaka al.Oynadığım en iyi yarış oyunlarından biri.Onun dışında NBA 2K13 ve Virtural Tenis'i tavsiye ederim eğer spor oyunlarını seviyorsan.
  • Eğer ps3'te oynamadıysanız kesinlikle Red Dead Redemption'ı oynayın. Aynı şekilde Halo ve Geow serisinin bütün oyunlarını oynayın. Forza 4 ve Forza Horizon çok başarılı yarış oyunları. Alan Wake yine oynanması gereken başka bir xbox oyunu. Kinect için özellikle Kinect Sports'u tavsiye ederim. Arcade oyun olarak Minecraft ve Trials'ı deneyin. Oyunları yurtdışından almanız bütçeniz açısından en mantıklısı, Zavvi, Shopto gibi siteleri kullanabilirsiniz.
  • Tesekkurler herkeze evet Alan Wake i unutmustum onuda alacagim kesin birde shopto da kargo sorunu var diyorlar dogrumudur onun haricinde guvenilir bir sitemidir
  • Halo serisini baştan oyna derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun tavsiyeleri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rayman origins
    kung fu high impact
    bastion
    red dead redemption
    shape fitness
    battlefield 3
    kinect sport
    forza horizon
  • Pek Kinect oyunu tavsiye edilmemiş ama yazayım.

Dance Central 1-2-3'ü komple hüplet. :)

Just Dance 3 ve 4'de iyi gidiyor dans oyunları arasında.

Kinect Sports 1-2 eğlenceli baya. Kinect Adventures'ı da mutlaka oyna - online moduda güzeldir.

Mikrofon alırım dersen o da güzel bir deneyim yaşatıyor Lips serisi ile. Dene derim.
  • Halo 4 , Halo Reach , Halo 3 , Halo Combat Evolved Anniversary , Halo Wars
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartweader

Arkadaslar merhaba hafta sonunda xbox360 alicam oyun tavsiyeleriniz nelerdir ozellikle sadece xbox360 icin cikmis oyunlari almak istiyorum en azindan aldigima degsin alet cunku ayriten ps3 um de var yani cogu oyunu az cok oynadim ps3 te.Ilk alacagim oyunlar GOW 3 Forza4 ForzaHorizon alicam sizleride xbox sahiplerinin oynamasi gerekn oyunlari yazarsaniz sevinirim....Ayrica orjinal oyunlari genelde nereden aliyorsunuz?? ben gg den almayi dusunuyorum
    Son olarak kinect oyun tavsiyelerinide bekliyorum...

syd bilgisayardan alabilrsin normal fiyati 180 tl ise orda 110www.syd.com.tr

• Dead rising, fable, halo 4, crackdown 2
  • rdr-halo-kinect oyunlarından özellikle KİNECT SPORTS- Minecraft
  • Tesekkurler birde syd bilgisayar takas yapiyormu oyunlari
  • YAPIYOR BİLDİĞİM KADARI İLE.
    BANA İSTEDİĞİNİZ OYUNLARI SÖYLERSENİZ SİZE UYGUNA TEDARİK ETMEYE ÇALIŞIRIM.
    msn : leppardwon@hotmail.com
  • xbox aldınmı Halo ve GOW da alıcaksın zaten sormaya bile gerek yok.
  • plants vs zombies
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartweader

Tesekkurler birde syd bilgisayar takas yapiyormu oyunlari

hayır
  • dead space serisi
    red dead redemptaion
    shodows of the damned
    saints raw 3th
    Assains creed brotherhood
  • aldınmı xbox unu arkadasım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.