Bildirim
XBOX360'da iki tane controller ile oynanacak oyunlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
army of two -
Co-op oynanabilen oyunlardan bahsediyosun sanırım.Vegas 2 co-op pek güzel oluyor.Denemelisinquote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
army of two -
Army of Twoquote:
Orijinalden alıntı: Gobelin
Co-op oynanabilen oyunlardan bahsediyosun sanırım.Vegas 2 co-op pek güzel oluyor.Denemelisin
Alıntıları Göster
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 - 2
Rainbow Six Vegas 1 - 2 co-op olarak oynayabileceğiniz güzel oyunlar.
Fight Night Round 3'te arkaşlarla zevkle oynanan oyunlardan, Smackdown vs Raw da fena değil. -
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 arkadaşıma pek sarmamıştı. hem komutları bilmiyordu, hemde omuz görüntüsünden çıkmıştı görüntü, fps idi ama silah gözükmüyordu. tuhaftı işte.quote:
Orijinalden alıntı: aldeberan
Army of Two
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 - 2
Rainbow Six Vegas 1 - 2 co-op olarak oynayabileceğiniz güzel oyunlar.
Fight Night Round 3'te arkaşlarla zevkle oynanan oyunlardan, Smackdown vs Raw da fena değil.
Alıntıları Göster
Marvel ultimate alliance
bomberman live (arcade game)
virtua tennis 3 (spor)
halo 3
guitar hero
cod4 (senaryo değil deathmatch vb modlar oynanıyor. 3-4 kişi iseniz zevkli)
-
asıl aramayı bu adresten yapabilirsin multiplayer oyunlarquote:
Orijinalden alıntı: siyahbalik
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 arkadaşıma pek sarmamıştı. hem komutları bilmiyordu, hemde omuz görüntüsünden çıkmıştı görüntü, fps idi ama silah gözükmüyordu. tuhaftı işte.
Marvel ultimate alliance
bomberman live (arcade game)
virtua tennis 3 (spor)
halo 3
guitar hero
cod4 (senaryo değil deathmatch vb modlar oynanıyor. 3-4 kişi iseniz zevkli)
Alıntıları Göster
-
FNR3, Euro 2008, Flatout UCquote:
Orijinalden alıntı: siyahbalik
asıl aramayı bu adresten yapabilirsin multiplayer oyunlar
Alıntıları Göster
en keyiflilerindendir. -
Halo 3 de co-op çok keyifli. Army of Two'yu daha elleme fırsatım olmadı. Şu Bad Company çıksın bi aradanquote:
Orijinalden alıntı: Dante
FNR3, Euro 2008, Flatout UC
en keyiflilerindendir.
Alıntıları Göster -
nba 2k8 derim hayatımda bu kadar zevkli oyun oynamadım 2 kişilik de süper oluyorquote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Halo 3 de co-op çok keyifli. Army of Two'yu daha elleme fırsatım olmadı. Şu Bad Company çıksın bi aradan
Alıntıları Göster
-
Lego Star Wars, Lego Indiana Jonesquote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
nba 2k8 derim hayatımda bu kadar zevkli oyun oynamadım 2 kişilik de süper oluyor
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bu saydığınız oyunlarda ekran ikiye bölünüyormu? yoksa tek ekranda iki kişi ilerlemelimi oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: crimson75
Lego Star Wars, Lego Indiana Jones
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ErrayN
arkadaşlar bu saydığınız oyunlarda ekran ikiye bölünüyormu? yoksa tek ekranda iki kişi ilerlemelimi oluyor?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
arkadaşlar bu saydığınız oyunlarda ekran ikiye bölünüyormu? yoksa tek ekranda iki kişi ilerlemelimi oluyor?
soruya aynen katılıyorum. Tam olarak nasıl oluyor anlatabilirmisiniz -
PES6 İki kişi oynanan (spor oyunları dışında) oyunlarda malesef ekran ikiye bölünüyor...Büyük ekranlı bir tvde oynarsanız ekranın bölünmesi çok sorun olmuyor..quote:
Orijinalden alıntı: skywalkerhanquote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
soruya aynen katılıyorum. Tam olarak nasıl oluyor anlatabilirmisiniz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 7 Temmuz 2008; 12:19:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: neo23
PES6 İki kişi oynanan (spor oyunları dışında) oyunlarda malesef ekran ikiye bölünüyor...Büyük ekranlı bir tvde oynarsanız ekranın bölünmesi çok sorun olmuyor..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: neo23
PES6 İki kişi oynanan (spor oyunları dışında) oyunlarda malesef ekran ikiye bölünüyor...Büyük ekranlı bir tvde oynarsanız ekranın bölünmesi çok sorun olmuyor..
dediğin gibiyse bile çok iyi valla ..
-
Lego Star Wars ve Lego Indiana Jones ta ekran ikiye bölünmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: skywalkerhanquote:
Orjinalden alıntı: neo23
dediğin gibiyse bile çok iyi valla ..
Alıntıları Göster
-
fable 2 daha çıkmadı biliyorum ama 2 kişilik ve ekran 2 ye bölünmüyorquote:
Orijinalden alıntı: _Guybrush_
Lego Star Wars ve Lego Indiana Jones ta ekran ikiye bölünmüyor.
Alıntıları Göster -
Marvel ultimate alliance pcde 2 ye bölünmüyordu xboxda da bölünceğini sanmam oldukça keyifli oluyor hatta 3-4 kişi de ilerlemeli yapabiliyordun.quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
fable 2 daha çıkmadı biliyorum ama 2 kişilik ve ekran 2 ye bölünmüyor
Alıntıları Göster -
Bende ark la gears ve unreal oynadım süper zevklı cod da mı oynanıyor deniyecegim onudaquote:
Orijinalden alıntı: Mad Butcher
Marvel ultimate alliance pcde 2 ye bölünmüyordu xboxda da bölünceğini sanmam oldukça keyifli oluyor hatta 3-4 kişi de ilerlemeli yapabiliyordun.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 13 Temmuz 2008; 18:47:54 > -
Fifa street 3 herkese hitap eder.quote:
Orijinalden alıntı: cebocan
Bende ark la gears ve unreal oynadım süper zevklı cod da mı oynanıyor deniyecegim onuda
Alıntıları Göster -
FİFA STREETT ve CALL OF DUTY 4 cok zevklio oluyorrrquote:
Orijinalden alıntı: hitman
Fifa street 3 herkese hitap eder.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X