Şimdi Ara

Xbox360 da oyundan çıkma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar pc de oyun oynadım ve 2 ay önce Xbox360 Arcade satın aldım ve çok memnunum daha önce neden almadım diye kendime kızıyorumşimdi benim kafama takılan bi şey var ben pc de oyun oynarken oyundan çıkmak istediğimde exit yada quit tıklayıp oyundan çıkıyordum ama XBox oyunlarında bu seçenek olmuyor oyundan çıkmak için oyun dvd sini çıkarıyorum ama buda bana sanki doğru değilmiş gibi geliyor acaba diğer kullanıcılar oyundan çıkmak için hangi yolu kullanıyor yada DVD yi çıkarmak en doğru yolmu?

• Oyundayken joypadin ortasindaki büyük tusa (guide tusuna) basin, cikan menüde "Y" tusuna bastiginizda xbox ana ekranina dönersiniz (dashboard).
  • çok teşekür ederim
  • Bir de o tuşa uzun süre basılı tutunca konsolu kapat ekranı çıkacak. bu direk kapatıyor konsolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

Bir de o tuşa uzun süre basılı tutunca konsolu kapat ekranı çıkacak. bu direk kapatıyor konsolu.

direkt kapatınca cihazda problem yaratırmı küt diye kapatıyor ozamanda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: alperafsin

Bir de o tuşa uzun süre basılı tutunca konsolu kapat ekranı çıkacak. bu direk kapatıyor konsolu.

direkt kapatınca cihazda problem yaratırmı küt diye kapatıyor ozamanda :)

yok normal küt diye kapatması.
    Öyle bir alışmışız ki pc nin görevleri sonlandırıp kapanmasına.
    Konsolda sonlandıracak arka tarafta çalışan uygulamalar olmadığından çok hızlı kapanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.