Arkadaşlar merhaba.Yeni nesile geçmek istediğim için Xbox360 ı satışa çıkarmayı düşünüyorum.Vakit kaybetmeden sorularıma geçeyim. 1-Xbox360 ı satarken Üyeliğimi konsoldan silicek miyim?Usb ye falan atmam gerekir mi? 2-Xbox Live üstünden bazı oyunlar satın almıştım.Üyeliğimi konsoldan çıkarttıktan sonra onları konsolu alan kişi oynayabilir mi? 3-Fiyatı kendim belirledim ama genede soruyım size daha öncede sormuştum.Elimde 320 GB Gears of War Limited Edition var.17 orjinal oyun var ve Tomb Raider Collector's Edition var.Oyunlardaki bütün online kodlar kullanıldı.Oyunlar başlıca GTA V,Fifa 14 & 13,Battlefield 3,Batman AA & AC & AO,Gears of War 3 & Judgment,Forza 4 & Horizon,Crysis 2,Dead Island,Tomb Raider,RDR GOTY,Dishonored ve Skyrim Kutulu oyunlar,Dijital olarak 2 oyunum var;bunlar Far Cry 3 ve Minecraft. Ayrıca 2 kumandanın yanında Batman AC Kablolu controller. Ve ek olarak Turtle Beach EarForce x12 vardır.Siz olsanız bunları ne kadara koyarsınız? Bu saydıklarımın hepsinin kutusu mevcuttur. Konsol NTSC'dir.. Şimdiden teşekkür ederim...
Hiç mi yardım edebilecek yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- Satmadan önce profili silmen lazım. İster usb belleğe atarsın, istersen yeni konsolunda aktif edersin. - Konsolu alan arkadaş, Live üzerinden satın aldığın oyunları kendi profiliyle oynayabilir. Satın alınan oyunlar konsola da kaydediliyor çünkü. - Bu forumda çok düşük fiyat vermediğin taktirde toplu satış yapamazsın. Elindekilerin değeri 1000 lirayı geçiyor zaten, bu parayı veren çıkmaz buradan. Bu yüzden konsolu, oyunları ve gamepad'leri ayrı ayrı sat. Oyunların çoğu hemen satılacak, yeni oyunlar. Gamepad'ler de Gears of War Edition olduğu için ayrı ayrı satarken sıkıntı yaşamazsın. Ortalama fiyatları forumun 2. el bölümünden az çok öğrenebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
- Satmadan önce profili silmen lazım. İster usb belleğe atarsın, istersen yeni konsolunda aktif edersin. - Konsolu alan arkadaş, Live üzerinden satın aldığın oyunları kendi profiliyle oynayabilir. Satın alınan oyunlar konsola da kaydediliyor çünkü. - Bu forumda çok düşük fiyat vermediğin taktirde toplu satış yapamazsın. Elindekilerin değeri 1000 lirayı geçiyor zaten, bu parayı veren çıkmaz buradan. Bu yüzden konsolu, oyunları ve gamepad'leri ayrı ayrı sat. Oyunların çoğu hemen satılacak, yeni oyunlar. Gamepad'ler de Gears of War Edition olduğu için ayrı ayrı satarken sıkıntı yaşamazsın. Ortalama fiyatları forumun 2. el bölümünden az çok öğrenebilirsin.