Arkadaşlar,şu anda ps3 kullanıcısıyım ve oyunlar pahalı olduğundan dolayı back up oyunlarını oynayabilmek için firmware'li bir xbox360 military pack almak istiyorum. Ama xbox tamamen bilgim dışında bir cihaz olduğundan dolayı tavsiyelerinize ihtiyacım var.Bu üç kırmızı ışık olayı,military pack iyi bir paket mi gibi ? Eğer yorumlarınızı yazarsanız ve bu konuda bana bir ışık tutarsanız çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkür ederim,tüm üyelere saygılar.
Onu bilmiyorumda benim merak ettiğim konu military packlerin içinde extradan bir blok soğutucu var mı?
bildiğim kadarıyla military pack usa askerlerine üretilen hödö hödö bi makine. alınası.ben de almayı düşünüyorum ve donanım okuduğum "elite almak gerekli mi? " adı altındaki başlıkta bunun gerekli olmadığını anladım.Elite bile 3 kırmızı verebilirmiş.o kadar para verilmez.military alıp geçmek lazım ve atik elektronikten alırsanız adamlar kendi özel soğutucu sistemlerini koyuyomuşmuş neymiş.elite al sorunsuz olsun muabbeti var.elite alıp 3 kırmızı görenler endermiş ancak yine risk var.military alıp vantilatör almayı düşünüyorum:) adam gibi soğuttuktan sonra sorun olucaanı sanmıyourm.hem FWli alıp online muabbetine dalınca çok büyük ihtimal ban yiyces.elite'a yazık olur. bu arada..ps3 mü xbox mı olayını da araştırmaktayım.şu an gerçekten xbox alınası...xbox alıp ilerde ps3 almayı düşüyorum ve monitör için tek seçim samsung 2232W... bu arada elime hiç xbox gamepadi almışlığım yok.ps2ninki yeterli diodum ancak ps3ünkinden daha iyiymiş xbox'ınki..en azından titreşim var ama...yerim titreşimi ...maximum oynanabilirliği sunması lazım bana... ...sana verdiğim bilgiler genellikle forumdan takip edip öğrendiğim veya öğrenmeye çalıştığım bilgiler.senin de araştırmanı öneririm.umarım yanlış bilgi vermemişimdir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Burada yani İzmir'de military pack'i 475,00.-YTL'ye satıyorlar.Orjinal 4 oyun ve dönüştürücü dahil. Herhalde fiyat iyidir. Birde bu makina ile uzun süre oyun oynanmazsa herhalde üç kırmızı olayı olmaz herhalde.
bence fiyatın beleşliğinden çok garanti şartları ve servis önemli.ben antalyada buldum ama istanbulda web sitesi olmayan bi firmadan kargoyla alıcam.atik elektronik.ün yapmış:) 1 ay sona fln alıcam. teknik servise ve garantiye önem ver arkadaşım.fiyat güzelmiş:)
arkadaşlar makineyi soğutmakla kırmızı ışık ın hiç ilgisi yok lütfen yapmayın.kırmızı ışık görecek makine yine de görür.ne yaparsanız yapın.buzluktada çalışsa kırmızı görecekse görür.
hııımmmmm...bilmiodum bunu...üfleye üfleye oynarım didum..b bide bişi sorcam..military packte PAL mı ntsc-u oyunları mı oynanıo noluo? bilgi pls
quote:
Orjinalden alıntı: cco
bence fiyatın beleşliğinden çok garanti şartları ve servis önemli.ben antalyada buldum ama istanbulda web sitesi olmayan bi firmadan kargoyla alıcam.atik elektronik.ün yapmış:) 1 ay sona fln alıcam. teknik servise ve garantiye önem ver arkadaşım.fiyat güzelmiş:)
Benim yazdığım fiyat'ta garanti yok.İstanbul'da platin elektronik'in internet sitesinden baktım.Orada 1 sene garantili 599,00.-YTL'ye satıyorlar.Garanti için 125,00.-YTL fazla para vermek gerekir mi acaba ? Bu arada military pack makinalar NTSC-U Ama oyunların çoğunu region free bulabiliyorsun sanırım.
Konu açmadan önce bölümde arama yapınız. Military Pack haha önce bir çok kez konuşuldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme