Şimdi Ara

xbox360 orjinal oyunlarımın beckuplarını nasıl alabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denemedigim yol kalmadı clone cd gibi programlar orjinallerin icerigini goremedigi icin beckup alamıyor.bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilirmi kafayı yicem...aslında xboxda ftp programları ile bilgisayara baglanıp xboxun icindeki orjinal oyunun icerigi gorulebiliyordu.benzer birsey xbox360 icinde yapılabilirmi

• aslinda islem okadar kolay degil ama yinede yapabilirsin. dvd rom u söküp üstkapgini cikarman gerekicek daha sonrada wxripper die bi programla backup alcaksin. sanirim bu tur seylerin linkini vermek yasak en iyisi linki ben sana pm atiim orda en ince ayrintisina kadar yaziyor kolay gelsin
  • cok tesekkur ederim arkadaslar yalnız bir sorum var burda pionner ın bahsi geciyor bende lg dvdr var imaj almak icin o kullanılamazmı yazarken zaten onunla yazmıcam
  • yasak olma ihtimaline karşı link'i kaldırdım.
    sorunun cevabı: hiç farketmez. ben samsung kullanmıştım mesela. ama sonuçta dvd-rom kötü hırpalanıyor.

sayg.
  • neden yasak olsunki bende zaten orjinalleri var ben temiz dursun diye beckup almak istiyorum..peki arkadaslar beckupları yazarken ne marka model yazıcı tavsiye edersiniz?
  • En kolay yöntem için Samsung SH-D162C almanızı tavsiye ederim. Daha sonra Kreon Alternative FW ile sürücüyü flaşlayın. Xbox Backup Creator programı ile çok rahat ve hızlı bir şekilde orjinal oyunlarınızın backuplarını alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.