Şimdi Ara

XBOX360 ve DIVX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu konuyla ilgili fazla konu acılmıs ama ben forumdaki konularda bişey bulamadım. Şimdi bu xbox360 Microsoftun ürünü olduğuna gore bunun sistemi içerisine haricen bir divx codec nasıl yuklenir. Yani sunu soruyorum: Live e baglanıp divx codec indirip kuran xbox 360 için dışarıdan nasıl bir müdahale ile divx codec yuklenir. Sonucta bunun mutlaka bir acık noktası vardır. Yurtdısı sitelerine baktım ama bişey anlamadım

• Bir ihtimalwww.xbox.com sitesinden divx codecini yukleyebilirsin, araman gerekir...en kötu ihtimalle Live uzeri otomatikman yukluyor codeci divx filim oynatmak istediginde. Eger internetin yoksa veya herhangi bir durum yuzunden Live'a baglanamiyorsan, elindeki HDD'yi veya hafiza kartini Live'i olan bir arkadasinin makinesinden yuklemekle cözulebilir.
  • ah bide benimki yüklese otomatik :s
  • peki sunu yapalım :)) XBOX live olan bir arkadas bunu kendi belleğine cekse burdan rapid linki üzerinden verse nasıl olur
  • Codec'i indirip hdd ye atsan dahi olmuyor. Konsol updati görüyor ama yine aynı uyarıyı veriyor. Update için live + aynı konsol şart başka türlü olmuyor. Denedim media update'i harddiske attım ama olmuyor işte..Konsol gördüğü halde hiçbir şekilde divix vb. oynatamatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 7 Mart 2009; 11:07:52 >
  • çok kıl bir durum ya.. Yakında windows da boyle bir sistem izlerse hepimizin bittiği andır arkadaslar ... Ya bunu yazılımsal destekletmenin bir yolu olmalı ... kac milyon hacker bulamadı mı yaw :))
  • codecleri live yuklujyorda alt yazi destegi yok o kotu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üst konuda daha önce gerekli bilgi verildi, lütfen bu tip soruları üst konuda sorunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.