Şimdi Ara

Xbox360 ve Sony KDL-20S2020 HDTV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ben küçük olan odama şöyle en küçüğünden bir HDTV almayı planlıyorum uzun süredir,Xbox360'ı bağlamak için..Sony'nin 20"lik KDL-20S2020 modelini düşünüyorum..araştırdım ama bu küçüklükte başka bir hdtv bulamadım..özellikleri de diğer sony modellerinden farksız..klasik 720p,1200:1,8ms,...

Fiyatı da 1500 ytl..var mıdır sizin bildiğiniz bu boyutta başka bir hdtv? Ve sizce alsam mı? (gaza geldim bi anda şeytan diyo git al )

Bu da tv'nin linki
    http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=KDL-20S2020&site=odw_tr_TR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV

Şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için

• 1500 YTL'ye daha büyük bir HDTV bulabilirsin.Vestel'in yeni siyah olan seriden 27 inç HD TV'si 1600-1700 YTL civarı idi.Mutlaka 20 inç mi istiyorsun HD TV'yi?
  • Ya biliyomusun oda çok küçük..26"'likleri düşündüm tabi önce ölçtüm,biçtim 20" veya 23" anca gidiyo televizyonu koyacağım yere
  • solid haklı almışken 26'' al bence yer sorun degil hallederiz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

solid haklı almışken 26'' al bence yer sorun degil hallederiz:)

dimi..açmak lazım yer..valla aslında Samsung'un 26'lıkları düşse şöyle 1500'e falan süper olur
  • Evet samsung bulabilirsen mükemmel olur xbox360 la gayet uyumlu ikisi.1700 e falan alabilirsin zannedersem
  • Bende LG 26LC2R var.Oldukça memnunum.Sanırım en son Teknosa'daki peşin fiyatı 1800YTL idi.

20 inç alacaksan da onun yerine 19 inç Samsung 940BW var idi.500 YTL....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 12 Aralık 2006; 18:03:07 >
  • Arkadaşım ben senin almayı düşündüğün televizyonu 1 ay önce aldım harika bir bravia serisi lcd tv bende senin gibi ufak sadece ve sadece oyun için almıştım almadan önce bayağı araştırdım bu fiyata bu çözünürlükteki ve bu özelliklerdeki ( 1366x768) ( 1200:1 kont 8 ms 480p 720p 1080 i ve bu bıoyuttaki 20 inç 51 ekran ) lcd tv başka tv de yok olsa bile pahalı idi benim aldığım zaman ama ben çok memnununm eğer almak istiyorsan doğubankın 2. katında atasoy elektronik var ordan garantili ve tiko para ile 1400 ytl ye alabilirsin ben öyle yaptım biyasadan 200 ytl ucuza almış olursun saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Bende LG 26LC2R var.Oldukça memnunum.Sanırım en son TeknoSa'daki peşin fiyatı 1800YTL idi.

20 inç alacaksan da onun yerine 19 inç Samsung 940BW var idi.500 YTL....

Samsung 940BW var zaten,kullanıyorum ama onu pc'ye takıp,360'a da bir hdtv düşündüm işte

@ilksav: sağol dostum,dediğin yere bi uğrayayım

• 940 BW yetmiyormu kardeş yaw.. Biz onu bile bulamıyoruz valla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

940 BW yetmiyormu kardeş yaw.. Biz onu bile bulamıyoruz valla..

Monitör açısından en iyi seçenek widescreen olmasıyla 940BW belki de, o kesin..fakat parlaklık problemleri var..ayrıca kırılmalar oluşuyor her lcd monitörde olacağı gibi..CRT monitörler mesela dah iyi ve parlak görüntü veriyorlar..ama malesef onlarda widescreen değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.