Bildirim
Xboxın çizdiği Cd yi kuratarmanın bir yolu varmı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim hem Alan Wake hem Dirt 3 bu şekilde pert oldu. Alan Wake'i ben hallettim bilmeden, Dirt 3'ü annem Ne yaptıysam çalıştıramadım. Diski takınca oyunun resmi geliyor, Play Game'e tıklayınca ekran kararıyor, bir süre bekliyor ve 'This Disc Unreadable' hatası veriyor. Hard diske de yüklenmiyor. Konsol diski çizmiyor, resmen yarıyor. Diskin üzerinde çizik lafının hafif kalacağı derinlikte yarıklar oluşuyor. Geçmiş olsun, dönüşü yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 24 Temmuz 2012; 5:09:09 > -
Gecen gun Media Markt'a ugrayayim dedim adamin biri geldi ve xbox360 icin aldigi dirt showdown oyununu iade etti cd yi oyle bir yarmis ki anlatamam tabii orada ki is bilmez calisanlar kullanici hatasi degildir zannedip cd yi geri aldillar sonra adam gidince durumu anlattim bunlara bir daha geri almayacaklar boyle cd leri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buzluğa atın diyorlardı bir ara
Bir arkadaşta halo cdsini çizdiği için konu açmıştı. Ona başka birinden çizik olmayan bir halo cdsi bul ve xboxına yükle dediler. Sonra kendi çizik olan cdni takıp oynayabilirsin dediler. Sende bir dene. Birinden saints row cdsi bul. Xboxa yükle. Sonra kendi çizik cdnle oynamayı dene. Bana mantıklı geldi. Zaten xbox cd çizik olsada oyunu tanıyor fakat açmıyormuş. Bu şekilde belki açabilirsin
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ancak çevremden xbox için saintrow cdsi bulmam imkansız 2. benim xbox cd nin çizik olmasına rağmen oyunu açıyor yalnız oyunda evlere dükkanlara girilmiyor başka hiçbir sorun yok arabaları silahları filan kullanmada hiçbir sorun yaşamadım tek sorun ev dükkanlarda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X