Şimdi Ara

XBOXU SATIP PS5 ALMALI MIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazım Xbox series s gayet memnunum fakat depolama sorunu var ayrıca oyun sıkıntısı benim tarzım oyunlar yok ve xbox'un kitlesi az. Xbox'u satıp üzerine para koyup PS5 slim almayı düşünüyorum ayrıca Xbox ilk konsolum onun için için satmaya kıyamıyorum sizce ne yapmalıyım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kitlesinin az olduğunu nereden çıkardın kodaman codcuların çoğu xboxa gececek globalde gamepase gelecek black ops 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 12 Temmuz 2024; 0:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    GTA v, fifa, fortnite genelde ps oyuncuları daha fazla ayrıca bitek o değil Spiderman gibi oyunlarda ps de

• aveixiae A kullanıcısına yanıt
    Tr psn oyun fiyatlarina bak kendin karar verirsin sonra

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Xbox ile arasında çok bir fiyat farkı yok ps plus deluxe zaten Xbox gamepass ile aynı fiyata sahip olacak değişen çok birşey yok

Peki sen oyle dusunuyorsan psye gecebilirsin.

XBOXU SATIP PS5 ALMALI MIYIM XBOXU SATIP PS5 ALMALI MIYIM XBOXU SATIP PS5 ALMALI MIYIM XBOXU SATIP PS5 ALMALI MIYIM

Daha çok fortnite fifa cod gibi oyunları oynuyorum Spiderman rdr GTA gibi oyunları psde oynamak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4-PS5 için monitör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    8 ay önce açıldı
    Bu Fiyata PS5 Alınır Mı ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İstedigin platform neresiyse oraya gecmelisin, ben sadece uyardim.

Gta fifa vs oyuncu sayisi psde daha fazla.

Zaten açık ara ps bin kalitesi Xbox tan daha iyi orası kesin.
    Dediğim gibi bende series s 512gb satıp ya ps5 yada series s 1tb versiyonu alıcam

• Series S elinin altında her daim dursun bir adet de ps5 cihaz alabilirsin ancak PSN fiyatlari bı hayli yükseldi ikinci elden oyun temin edebilirsin digital sürüm yerine şuan disc sürüm almak bana biraz daha mantıklı geliyor Series S bana göre çok kompakt ve el altında her daim bulunması gereken bir konsol halı hazırda PC ps5 ve Xbox Series S cihazım mevcut hava olsun diye yazmadım lütfen yanlış anlamayın Xbox Series S bana göre bu neslin en baba cihazı 3500 TL almistim bu cihaz daha 5 sene götürür beni

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Stajerim asgari ücretin altında kazanıyorum ps almak içinde 3 ay beklemek istemiyorum 2 ayda alabilirim fakat benimde giderlerim var 2 konsol durması saçma geliyor biraz

Ozaman ikinci elden satın series S i piyasası sıfırlari en son 12 13 diye hatırlıyorum ithalat garantili olanları varsayıyorum garanti kutu fatura durumlarına göre ilan sayfalarina koyarsınız ama Xbox in satış olayı Sony kadar yüksek baremli değil hemen de satilabilir çok geç de ya da hiç satilmayabilir şansınıza artık hayırlısı olsun.

Yurtdışından akraba aldı ne garantisi var ne kutusu tr de oynanabiliyor sıkıntısı yok 7-8e gider araştırdım biraz ama hala satıp ne yapacağımı bilemiyorum

7 8 bunun ayarında bir PC toplamaniz bile imkansız öyle söyleyeyim malum kur fiyatları parça fiyatları ancak ekonomik olarak da durumunuz kısıtlı olduğu için yapabilecek bir şey yok ikinci elden satın şuan ps5 slim ler digital 20 civarı galiba disc olanlar da 23 üzerleri çok bakmadım en son üstüne 12 13 verip digital alabilirsiniz ama dediğim gibi oyun fiyatları PSN de bı hayli arttı disc sürüm alırsanız kutulu bir şekilde daha uyguna belki getirebilirsiniz ya da indirim zamanlarını takip etmeniz lazım hayırlısı olsun şimdiden.

Sağolun teşekkürler

Rica ederim ✋🏼

Pc varken xbox almak bana saçma geliyor. Bunun dışında ps5 çok daha iyi. Biz yıllık abonelik aldık (aylık yaklaşık 50tl idi sanırım) Çocuklar ordaki oyunları oynuyor, yetiyor.

Yurtdışından diskli versiyon getirttik. Daha bir kez disk takmadık. Yani diskli gereksiz gibi. Ucuza gelince olmuşken diskli olsun dedik (1 sene olmadı tam olarak almanya’dan 10.000’e gelmişti).

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Laptopum var kullanmıyorum konsol daha iyi benim için sadece series s depolaması yetmiyor 1tb mi alsam ps ye mi geçsem bilemiyorum

Stajyer olduğunu söylüyorsun baba tarafından zengin değilsen Xbox'da kalman daha hayırlı olur. Ps'a vereceğin parayla 1 tb hafıza kartı al derim. Diğer türlü para yetiştiremezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader C kullanıcısına yanıt
    Xboxu satınca para sorunu kalkıyor stajer ücretinden fazla kazanıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.