Şimdi Ara

XCOM 2 Türkçe çeviri (Yayımlandı) %65 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
17
Favori
30.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnanıyorum inşallah göreceğiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ses yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Xcom 2 war of the chosen deliler gibi yamasını beklediğim oyunların başında geliyor ve iyi haber;bu oyunu çeviren bir arkadaşım var.Kendisi profesyonel ve resmi çeviriler yapan birisi ve evet belki yama gecikmeli olarak çıkabilir fakat sağlam ingilizcesi olan,kaliteli iş yapan bir çevirmenin elinden çıkacak.Moralini yüksek tut ki o zamana kadar yaması olan pek çok muhteşem oyun var.Burada vaktinde birileri ücretli yamalara karşı olup,ağlayıp duruyordu ama artık bu işi maalesef para için bile yapacak adam bulamıyoruz.
    Yama ne durumda acaba yüzde bilgisi var mı? Birde arkadaşınız sadece ana oyunu mu çeviriyor yoksa DLC'ler de çeviriliyor mu?
  • SonAnka kullanıcısına yanıt
    henüz ses seda yok ama eminim ciddi ölçüde meşgul oldugundandır ve evet,çeviriye war of the chosen dahil.

• Ana oyunu bitirdim yarım yamalak tr yaması vardı idare ettik bir şekilde War of the Chosen tr yama ile başlamak istiyorum tahmini ne zaman çıkar bilgi varmı.
  • arkadaşlar bu linki paylaşmıştım fakat link içerisinde göremedigim bir test videosu varmış ve o videoda askerler türkçe konuşuyor 😄şahsen muhteşem oldugunu düşünüyorum. :) artı olarak 8 farklı erkek sesi olacakmış.Videoyu izledikten sonra sabırsızlıgım tavan yaptı 😑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 18 Mart 2020; 13:26:52 >

• quote:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1e6LaFQoHVVCNuQ2EsZvkdBrfLmegclozenuIAkfHB0k/edit#gid=0 arkadaşlar bu linki paylaşmıştım fakat link içerisinde göremedigim bir test videosu varmış ve o videoda askerler türkçe konuşuyor 😄şahsen muhteşem oldugunu düşünüyorum. :) artı olarak 8 farklı erkek sesi olacakmış.Videoyu izledikten sonra sabırsızlıgım tavan yaptı 😑
    Valla bunu görmek harika bir şey kaliteli olsun da geç çıksın hiç sorun değil. Allah razı olsun valla haber için teşekkürler.

• purrfect kullanıcısına yanıt
    Çevirmen isminide öğrensek keşke artık

• TackleBarry kullanıcısına yanıt
    hayııırrr 😄😄😄birazcık sabredelim,belki sürpriz sandıgımızdan daha yakındır. :)

• quote:

hayııırrr 😄😄😄birazcık sabredelim,belki sürpriz sandıgımızdan daha yakındır. :)
    İnşallah kardeşim ya çıksın da adını çıktığı zaman öğrenelim hatta istemiyorsa hiç söylemesin o XCOM severlerin gizli kahramanı olsun. Yeter ki şu oyuna gereken değeri verilsin. Kim yapıyorsa Allah razı olsun tekrar.
  • sokaga cıkma aysagı varjken umarım cıkar
  • Türkçe seslendirme güzel olmuş, kısa zamanda çıkarsalar keşke
  • Son durum nedir acaba? ilk mesaj en son 2017de güncellenmiş
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    çeviriyi yapan kişi başlıktan tamamen bağımsız.İnanın bende deli gibi xcom 2 war of the chosen yamasını 8 gözle bekliyorum :)fakat bu süreci gayet kaliteli geçirebileceğiniz türkçe yaması olan oyunlar mevcut :) life is strange season 1-2,life is strange before The storm,watch dogs 2,Resident Evil 2 remake,Dragon Age origins(💞)"batman Arkham city-Arkham knight"...telltale walking dead'i önerirdim fakat definitive sürümüne 10 sayfa yorum yapıldığı halde yama yapan çıkmadıyukarıda saydığım oyunlar inanın çok kaliteli yapımlar. :) life is strange ve dragon age origins her yönüyle ruhuma dokunan oyunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 9 Nisan 2020; 14:17:23 >
  • Var mı gelişme arkadaşlar
  • Başlamış bu kadar emek vermişsiniz keşke yarım bıraksaymışsınız. Mesela şu anda XCOM 2 6 günlüğüne ücretsiz oldu. Bir çok kişi şu anda oyunu oynarken yamaya ihtiyaç duyacak ama yama yarım. Üzücü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonAnka

Başlamış bu kadar emek vermişsiniz keşke yarım bıraksaymışsınız. Mesela şu anda XCOM 2 6 günlüğüne ücretsiz oldu. Bir çok kişi şu anda oyunu oynarken yamaya ihtiyaç duyacak ama yama yarım. Üzücü bir durum.
    Çok haklısın yama yarım bile değil ilk iki bölümü yarım yamalak çevirip bırakılmış resmen. Hiç yapılmasaydı daha bile iyiydi. Hakkını verecek bir grup illa çıkardı. Ama yok beyfendiler SIKILMIŞ.
  • Hadi be bi bayram mujdesi gelse çeviren varmı yokmu oda belli degil ama ismini vermek istemeyen kişi çeviriyormusun boşuna beklemeyelim oyun 4 aydır duruyor dlc başlamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoronaHere

Hadi be bi bayram mujdesi gelse çeviren varmı yokmu oda belli degil ama ismini vermek istemeyen kişi çeviriyormusun boşuna beklemeyelim oyun 4 aydır duruyor dlc başlamadım :(
    Bilgiyi nereden aldın çeviri devam mı ediyormuş? Böyle bir seri bu yıla kadar çevirmenlerin ilgisini nasıl çekmedi şaşırıyorum doğrusu.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama ilerlemesinin olduğu şöyle bir sayfa var.
    metin çevirisi %60 lardaydı bugün baktım %83 olmuş 2 aydan önce çıkacağını sanmam ayrıca war of the chosen dlc si de çevirilecekmiş tamamen bitmeden yayınlanmaz tahminim. ücretli olacak denmişti yama hepsi önceki sayfalarda yazıyor aslında.
    hatta Türkçe seslendirmede yapılmış alttaki "SESLENDİRME" sekmesine bakarsan tamamlanmış olduğunu görürsün.
    evet resmi olarak kimse ben çeviriyorum demedi ama oyunun Türkçe seslendirme videoları olduğu için troll olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 16 Haziran 2020; 15:49:33 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.