Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abartmayalım Son update5 ile rom mükemmele yakın oldu ses ve TS sorunu kalmadı, Wifi sürücüsünü unutmuş yakında yayınlar adam çalışıyor biraz saygı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeş adamın zaten eline sağlık ben sadece arkadaşın yorumunu okudum onun adına üzüldüğümü belirttim. Bende her updateden sonra ümitleniyorum ama sonra baska sıkıntı çıkıyor inşallah rayları yerine oturur da güzel olur. Evet fark ettim yorumum yersiz olmuş. Ön yargılı davranmışım bakalım bende bir ara denerim...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 18 Nisan 2014; 23:56:59 >
  • arkadaşlar tele bi rom yükliyim derken yanlışlıkla bişey yaptım sanırım açılış ekranında kalıyor telefon açılmıyo. bunu nasıl halledebilirz acaba
  • Bende bir türlü yüklenmedi bu update5. HUAWEI logosunda takılıp kalıyor bilgisi olan arkadaşlar var mı_?
  • arkadaşlar uzun zamandır bu romu kullanıyorum son birkaç haftadır arasıra telefonda şebeke gidiyor telefonu kapayıp açmadan düzelmiyor. hattım avea benden başka yaşayan varmı bu sorunu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: crasy

arkadaşlar uzun zamandır bu romu kullanıyorum son birkaç haftadır arasıra telefonda şebeke gidiyor telefonu kapayıp açmadan düzelmiyor. hattım avea benden başka yaşayan varmı bu sorunu acaba

bu son updatelerden önce bende de oluyordu
    uçak modunu açıp kapatıyordum

benimde hattım (malesef ki ) avea bu arada

bir suredir yok boyle bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 21 Nisan 2014; 9:59:00 >
  • son güncelleme iyi gelmedi telefona daha önceki güncellemeler daha iyi bilginize.
  • Bende bir türlü yüklenmedi bu update5. HUAWEI logosunda takılıp kalıyor bilgisi olan arkadaşlar var mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: crasy

arkadaşlar uzun zamandır bu romu kullanıyorum son birkaç haftadır arasıra telefonda şebeke gidiyor telefonu kapayıp açmadan düzelmiyor. hattım avea benden başka yaşayan varmı bu sorunu acaba

bu son updatelerden önce bende de oluyordu
    uçak modunu açıp kapatıyordum

benimde hattım (malesef ki ) avea bu arada

bir suredir yok boyle bir sorun

Hocam bende update5 yüklü hergün yaşıyorum bu problemi bugün wipe data yapıp romu sıfırdan kurmayı deniycem inşallah düzelir

• Update5 kesinlikle yüklemeyin. Telefon berbat oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

Update5 kesinlikle yüklemeyin. Telefon berbat oldu.

Aynen beyler update4 şuan en iyisi.
  • quote:

berbat = ??

ben dün yükledim henüz bir problem görmedim ama yaşadığınız sorunları daha net belirtebilirseniz
    bizde çekinmemiz gereken bir durum varmı kısmını kafamızda netleştirebiliriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

berbat = ??

ben dün yükledim henüz bir problem görmedim ama yaşadığınız sorunları daha net belirtebilirseniz
    bizde çekinmemiz gereken bir durum varmı kısmını kafamızda netleştirebiliriz .

En onemlisi sürekli hat kesiliyor. Batarya erken bitiyor. Son olarak da telefon kasilmaktan kullanılmıyor. Ben Update 3 e döndüm.

• beyler haftasonu update geliyo gözümüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Beyler ben bu heyecana dayanamadım bitmiş bi rom a geçtim en iyisi valla buna geçmeyi düşünüyorum ama bitince çok fazla sorunu var ..

Eğer benim gibi düşünen varsa aurora sp+ touchwiz kullanıyorum tavsiye ederim

Bende o romu kullanıyodum bundan önce. O romda uygulama yükledikçe, telefonu kullandıkça fazlasıyla kasmaya başlıyo ve bu rom kadar akıcı kullanılmıyor. 6 Nisandaki update den sonra telefona hiç format atmadım ve nerdeyse 3 sayfa uygulama yüklü telefonda, ilk romu kurduğumdaki gibi akıcılığını koruyor. Aurora nın bu romdan tek artısı temel özelliklerinin sorunsuz çalışıyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Hocam doğru diyorsunuz da kaç update oldu atmel ekrana daha fix gelmedi ya sesi az açıyor Yada açıp telefonun ağzına tükürüyor blefish
    Ya görünümüne özelliklerine hastayım 800 mhz e o hız harika ama şu var hocam rom günlük hayatta kullanılmıyor birşey eksik veya fazla hep en sevdiğim özellik uygulamalarda veri koruma özelliğiydi özel verilere ulaşamıyordu telefon ama şarjın yerli yersiz bitmesi göstergelerin stabil olmaması blefishin hoparlörleri patlatmak istemesi gibi sebeplerden bırakmak zorunda kaldım whatsapa bi mesaj geliyordu korkuyordum valla

Aynen bende mesaj gelince korkuyorum ama 4.4.2 buda kolay bırakamıyo insan

• Yeni güncelleme geldi

• 27.04.2014
    Added S/N reading from kernel side.
    Synced wifi changes from prima (mostly code style related).
    Wi-Fi should now start always (bug introduced in the last release).
    Updated to kk-2.7-stable.
    Reverted to stock audio configuration.
    Added new TPA2028D1 driver.
    Improved Synaptics TS (should not freeze anymore).
    Increased USB power budget to allow more devices to connect.

demiş güncelleme mesajında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KemalSanlii
    yeni güncelleme geldi arkadaşlar...
  • ben yükleyemedim huawei logosunda durdu kaldı.... Aydu update5 de olduğu gibi bilen var mı acaba_?

Skipping MD5 check: no MD5 file found.

gibi bir hata var_?

update 1 den 5 kadar olanları tekrar yükledim wipe cache-dalvik yapıp ama yine olmadı bilen arkadaşlar yarım eder mi_?

bir önceki güncellemede de (cm-11-20140406-UNOFFICIAL-Blefish-u8800.zip) aynı hata beliriyor ama logoda takılma yapmıyor. şimdi updateleri yüklemeden sadece güncellemeleri yükleyerek deniyorum... İnşallah olur.

Malesef olmadı... Şimdi cvm yi değiştirip deneyeceğim...

Edit: Gelişme ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 28 Nisan 2014; 10:51:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.