Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu Blefish'in partitionundan orj partitiona nasıl döncem ya bi türlü dönemedim orj partitiona.Wipesiz kuruyorum orjinali sonra reboot recovery yapıyorum ve yine kuruyorum sonra daha sonra Aurora romu wipesiz kuruyorum(wipelide denedim aynı)ama yinede olmuyor bu partition.Teli satıcam ondan yapmaya çalışıyorum yoksa memnundum.Yardımlarınızı bekliyorum

Bu arada kullandığım CWM 5.5.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: longdok58

Beyler bu Blefish'in partitionundan orj partitiona nasıl döncem ya bi türlü dönemedim orj partitiona.Wipesiz kuruyorum orjinali sonra reboot recovery yapıyorum ve yine kuruyorum sonra daha sonra Aurora romu wipesiz kuruyorum(wipelide denedim aynı)ama yinede olmuyor bu partition.Teli satıcam ondan yapmaya çalışıyorum yoksa memnundum.Yardımlarınızı bekliyorum

İlk once blepart recovery yukle.sonra blepart stock var o orjinal partition oluyo heralde.bunlari kurduktan sonra aurora rom cwm 5.0 istiyodu galiba onu yukle. Wipe islemlerini yaptiktan sonrada romu yukle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

update 3 yayınlandı. update 2 sonrası WiFi'ı çalışmayanlar yükleyebilirler.

Hocam bende wifi çalışıyor fakat kapatınca tekrar açmakta sorun yaşıyorum. Telefonu tekrar başlatınca bağlanıyor anca. Sizdede böyle mi ?

wifi evde baglanmadigi icin cok kurcalamadim.
  • quote:

quote:

Hocam bende wifi çalışıyor fakat kapatınca tekrar açmakta sorun yaşıyorum. Telefonu tekrar başlatınca bağlanıyor anca. Sizdede böyle mi ?

Teli kapamak yerine uçak modunu dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: longdok58

Beyler bu Blefish'in partitionundan orj partitiona nasıl döncem ya bi türlü dönemedim orj partitiona.Wipesiz kuruyorum orjinali sonra reboot recovery yapıyorum ve yine kuruyorum sonra daha sonra Aurora romu wipesiz kuruyorum(wipelide denedim aynı)ama yinede olmuyor bu partition.Teli satıcam ondan yapmaya çalışıyorum yoksa memnundum.Yardımlarınızı bekliyorum

ne kadar sattınız telefonu , merak ettim piyasası varmı hala diye :)))
  • arkadaşlar telefon görüşmesi sırasında konuştuğum kişiler sesimin az geldiğini söylüyor sizde var mı bu sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

bende wifi zaten çalışmıyodu , daha dogrusu baglanmıyodu

eğer Routerinda 40 mhz den 20mhz ye düşürme atari varsa dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

Teli kapamak yerine uçak modunu dene

Update4 ile bu sorunda ortadan kalkti

• Rom çok iyi Aurora sp+ gibi de stabil olsa bu tel iyi iş görür

• updateler çok hızlı çıkıyor sanırım bekleyip kuracağım,sesi düzelttiklerini söylüyorsunuz peki kameranın video modundaki buğulanmaya bir müdahele yapılmış mı ? videoda sabit tutunca buğulanıyor,odaklanıyor herhalde,ille oynatmak gerekiyor kamerayı.
  • arkadaşlar ben blepart recovery i kuruyorum rebot recovery yapıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ama ekranda hiç birşey yok denemediğim recovery ekranı kalmadı nerde yalnış yapıyom bir türlü anlıyamadım bana bi yardım ederseniz sevinirim
  • aynı şey recovery v6046 yı yüklerkende aynısı oluyor altaki ışıklar yanıyo ama ekranda hiç birşey yok anlamadım
  • Telefon sesi çok iyi olmuş fakan bazen seste bozulmalar cızırdamalar oluyo
  • arakadaşlar sorun ekranımın atmel olmamasından ekran iki parmaktan fazlasını algılamıyor
  • bende wifi sorunu var uptade 4 yuklememe ragmen wifi açılıp kapatılmıyor acılırsa kapanmıyor kapanırsa açılmıyor reset gerekiyor.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ossquur

bende wifi sorunu var uptade 4 yuklememe ragmen wifi açılıp kapatılmıyor acılırsa kapanmıyor kapanırsa açılmıyor reset gerekiyor.. :(

Bende düzeldi sanıyodum ama tekrar başladı sorun
  • ben daha hiç kuramadım. ICS den geçiş yapamıyorum. partion hiç bir şekilde kurulmuyor. cmw yi de değiştidim ama nafile
  • update 4e geçiş yaptım,neyi düzelttiğini pek anlayamadım açıkcası :)

fark ettiğim şeyler şunlar:
    poweramp ile müzik dinliyordum ses seviyesi yükseltilmiş,hoparlörden daha fazla ses çıkıyor ama yine de bir karma touchwiiz değil.
    kamera videoda yine bulanıklık yapıyor.
    karşı tarafın sesi net geliyor fakat karşı taraf sesimi alamadığını böyle uzaktan boğuk geldiğini söylüyor,update 4 ile daha da kötü olmuş sanırım.
    telefon sesi sonuna kadar açık ve bildirim geldiğinde hoparlörde tıslama oluyor,hoparlörüm patlamış mı bilmiyorum ama ben romdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
    telefon görüşmelerinde saçma sapan yerlere tarihe,saate girmeye devam ediyor.

onun dışında pek bi +sını görmedim,bu güncellemeden bi şey anlamadım

21.04 e geri döneceğim ya da hiç uğraşmayıp karma touchwizze geçiş yapıp dertsiz tasasız kullanıcağım.

Bets10 mobil uygulaması(4.1 üstü istiyordu) için geçiş yapmıştım buna fakat bu rom beni geri karmaya dönüş için zorluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

update 4e geçiş yaptım,neyi düzelttiğini pek anlayamadım açıkcası :)

fark ettiğim şeyler şunlar:
    poweramp ile müzik dinliyordum ses seviyesi yükseltilmiş,hoparlörden daha fazla ses çıkıyor ama yine de bir karma touchwiiz değil.
    kamera videoda yine bulanıklık yapıyor.
    karşı tarafın sesi net geliyor fakat karşı taraf sesimi alamadığını böyle uzaktan boğuk geldiğini söylüyor,update 4 ile daha da kötü olmuş sanırım.
    telefon sesi sonuna kadar açık ve bildirim geldiğinde hoparlörde tıslama oluyor,hoparlörüm patlamış mı bilmiyorum ama ben romdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
    telefon görüşmelerinde saçma sapan yerlere tarihe,saate girmeye devam ediyor.

onun dışında pek bi +sını görmedim,bu güncellemeden bi şey anlamadım

21.04 e geri döneceğim ya da hiç uğraşmayıp karma touchwizze geçiş yapıp dertsiz tasasız kullanıcağım.

Bets10 mobil uygulaması(4.1 üstü istiyordu) için geçiş yapmıştım buna fakat bu rom beni geri karmaya dönüş için zorluyor.

Whatsappta tel fena tıslıyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.