Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler rom ile birlikte gelen dosya yöneticisinin arayüzü falan çok güzel hızlı ama ben kopyalalama yapıştırma dosya taşıma falan yapamıyorum çözemedim o olayı bi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

-Hoparlörün sesi dışarı vermeme sorunu düzelmiş ama şimdi de hem ahizeden hem hoparlörden ses çok az geliyor.
    -Yakınlık sensörü yine çok hantal.
    -Ağ bağlantısını 20-40mhz yapınca bağlanmama hatası düzelmiş.
    -Kamera, bellek ve diğer ıvır zıvırlarlar ile biraz uğraşmış ama onları denemedim.

ilk iki sorunu çözse şimdiye kadarki en iyi rom olacak ama çözülemedi bir türlü. Eskisinin üzerine kurup wipe cache ve dalvik yaptım.

Ses çok fazla azalmış, çok değil caddede sesi duyamıyorum araba geçmezken bile hoparlöre alsam eski ses kadar ha çıkıyor ha çıkmıyor buna acil bir fix lazım ya.

bunun fixi çıkana kadar kulaklıkları çıkardım ben çekmeceden

• Son güncelleme performans açısından çok iyi ama sesi çok düşük olması berbat. Telefonla konuşurken daha doğrusu konuşamazken hiç bişey anlaşılmıyor. Arkadaşlar xdada da yorum yapın belki daha çabuk halleder ses sorununu.
  • Hiç bir ayar, program kaybetmeden nasıl güncellerim? Şimdi birde ayarlarla uğraşmak istemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Hiç bir ayar, program kaybetmeden nasıl güncellerim? Şimdi birde ayarlarla uğraşmak istemiyorum da

wipe işlemlerini yapmadan direk kurarsanız herhangi bir kaybınız olmaz
  • Arkadaşlar bilen lütfen aydınlatsın.
    Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi az geliyor sadece sesiz ortamda net geliyor. Geri hiç bir yerde net gelmiyor hatta hiç duymuyorum var mı çözümü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Arkadaşlar bilen lütfen aydınlatsın.
    Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi az geliyor sadece sesiz ortamda net geliyor. Geri hiç bir yerde net gelmiyor hatta hiç duymuyorum var mı çözümü acaba?

Malesef şu anlık yok, Blefish i beklemek zorundayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizde de mi öyle hocam_?
  • quote:

Sizde de mi öyle hocam_?

Benim X5 emektar oldu hocam

• quote:

Aynen hocam buna acilen bir fix şart oldu internette arayacağım sanki kulaklık sesiyle filan oynaya biliyorduk rootla bundada deneyeceğim
    @forumber belki sen bilirsin kardeşim

Bahsettiğiniz işlem sadece 2.2 için geçerli, sorun kernelin içindeki sürücülerde gibi duruyor, bu yüzden Blefish'i beklemek zorundayız

• xda da 40. sayfada tesekkuru vs. bol olan elemanin biri sesle alakali birseyler yazmis.

• su karsi tarafin sesini bi alamiyorum yaa sonra arkadaslar bana sövüyo kiz arkadasim trip atti bu yüzden. Yaptigini begendinmi blefish :D kapat kapat diyorum herkese mesajlasalim diye niyeki la diyorlar bu sorunun cozulmesi gerek yoksa 10 numara rom yapmis hic bi sıkıntım yok onun haricinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç324 -- 8 Nisan 2014; 23:54:03 >
  • quote:

Aynen hocam buna acilen bir fix şart oldu internette arayacağım sanki kulaklık sesiyle filan oynaya biliyorduk rootla bundada deneyeceğim
    @forumber belki sen bilirsin kardeşim

Volume Booster isimli bi uygulama var romun kulaklık sesi bana çok düşük gelmişti bende sesi yükseltmek için bişeyler aramaya başlayınca bulmuştum turuncu yuvarlak bi simgenin içinde kulaklık felan var. O uygulama kulaklık sesini gayet anlaşılacak düzeyde arttırıyor onu deneyin isterseniz. Müzik çalarda denemiştim ama konuşma sesi olarak bilmiyorum kendi müzik çaları apolloyu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

xda da 40. sayfada tesekkuru vs. bol olan elemanin biri sesle alakali birseyler yazmis.

u8800pro ya CM11 i portlamaya çalışan elemanlardan biri, yöntemi işe yaramaz ne yazıkki. Değerler vermesi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Sizde de mi öyle hocam_?

Benim X5 emektar oldu hocam

Geçmiş olsun hocam Bizde emektar edeceğiz çırpınıyoruz... Bir konuyla alakalı özel mesaj attım bakar mısınız?
  • herkesde olan sorunlar bendede var xda da hesabı olanlar bu sorunları iletirse iyi olur.
    Bence ıcs den daha iyi kullanım olarak şarj tabi hızlı gidiyor.
  • [MMS hakkında Bilgi veriniz] Beyler ben ayarları yaptığım halede Resimli mesaj gönderemiyorum. Apn Türkiye diye bir uygulama yükledim o süper çalışıyor ama kontörden gidiyor. Herkesten gitmiyor galiba yorumları okumuştum yüklediğimde. Wifi üzerinden ya da ücretsiz resimli mesaj göndermek için ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

[MMS hakkında Bilgi veriniz] Beyler ben ayarları yaptığım halede Resimli mesaj gönderemiyorum. Apn Türkiye diye bir uygulama yükledim o süper çalışıyor ama kontörden gidiyor. Herkesten gitmiyor galiba yorumları okumuştum yüklediğimde. Wifi üzerinden ya da ücretsiz resimli mesaj göndermek için ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı?

Hocam zaten MMS servisi ücretsiz bir servis değilki

quote:

Orijinalden alıntı: sile

herkesde olan sorunlar bendede var xda da hesabı olanlar bu sorunları iletirse iyi olur.
    Bence ıcs den daha iyi kullanım olarak şarj tabi hızlı gidiyor.

Ben yazdım, yanıtı bekliyorum;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51764503&postcount=399

• quote:

[MMS hakkında Bilgi veriniz] Beyler ben ayarları yaptığım halede Resimli mesaj gönderemiyorum. Apn Türkiye diye bir uygulama yükledim o süper çalışıyor ama kontörden gidiyor. Herkesten gitmiyor galiba yorumları okumuştum yüklediğimde. Wifi üzerinden ya da ücretsiz resimli mesaj göndermek için ne yapmam gerek bir bilgisi olan var mı?

Apn turkiye yi bu rom da çalıştıramadım ben apn uygula dediğimde program kapaniyor sistem uygulamasina da cevirdim yine ayni

• @-forumber-
    Araştırdığımda ücretsiz göneriyorlardı hocam o yüzden sordum.

@ismail abinin ataları
    hocam kurduğumda bende öyle hata alıyordum telefona reset attım düzeldi... Reset attınız mı_? (Kapatıp Aç)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.