Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Blefish ses sorununu çözmüş, yakında patch çıkaracakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Arkadaşlar Blefish ses sorununu çözmüş, yakında patch çıkaracakmış.

Hocam telefon kapalıyken şarj etme konusunda birşey yapamazmıyız. Yolda şarjım bitti telefonu açana kadar yedi dereden su getirdim ya

@adonise

Sistem uygulamasında dönüştürdüğümde zaten yeniden başlatmıştım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail abinin ataları

Hocam telefon kapalıyken şarj etme konusunda birşey yapamazmıyız. Yolda şarjım bitti telefonu açana kadar yedi dereden su getirdim ya

Yok hocam o konuda birşey yapamayız, ama zaten telefon kapalıyken şarja koyduğunuzda (TWRP yüklüyse) recovery açılır ve şarj işlemine başlar. İsterseniz Reboot sekmesinden System'i seçerek sisteme boot edebilirsiniz. Çok ta önemli birşey değil
  • Bilmiyorum hocam şuan uygulama bende çalışıyor...
  • Sen benden önce davranmışsın teşekkür ederim haberdar ettiğin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 9 Nisan 2014; 19:26:47 >
  • Update- 1

Hemen yükledim test ettim.
    Eskiye göre biraz ses menü de bayağı açılmış ama görüşme esnasında ses hala sıkıntılı....
    Sizde durumlar nedir_?

@-forumber-

Hocam xda iletebilirseniz sevinirim. Ben üye olmuştum ama 10 mesaj atmadan o konuya cevap atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 9 Nisan 2014; 19:54:19 >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten hep yapıyodum batarya tamamen boşaldığından telefon loading ekranına gelene kadar geri kapanıyodu neyse ben twrp yüklesem iyi olucak saolun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Yalama oldu

Not:hocam update için etketledim

:)

• hele şükür konuşma sesi düzelmiş update 2 ile. Herşey iyi gibi şimdilik. Bi de bişey soracam ben uygulamalardan çıkmaya basınca başka bi uygulama açılmış olarak geliyor. Sizde de oluyor mu? Başka hiç bi romda olmuyordu bunda arasıra oluyor ilginç geldi.
  • İşte bu süper pil durumu da iyi diyorlar bakalım göreceğiz ses sorunu düzeltildi muhteşem oldu inşallah pilde düzelmiştir süper bir rom oldu....

@dikerow
    Hocam bende olmuyor.
    Ayarlar da bir yer vardı geriye basılı tutunca gecerli uygulamayı kapat diye kurcalarken bulmuştum ben onu yaptım. Sizde bir ayarlara göz gezdirin isterseniz.
  • KemalSanlii kullanıcısına yanıt
    çok ilginç bişey ya. bi ara yazmak lazım onu da blefish'e ama başka kimseden bi şikayet gelmedi heralde bu sorunla ilgili.
  • ROM günlük kullanıma uygunmudur arkadaşlar.
  • direk update2 kurulabiliyormu yoksa
    update1 - > update2 seklinde sıra ilemi gitmek gerek
  • neyse attım geçtim ikisinide sırası ile
  • Beyler TWRP ye geçmek istiyorum. ClockworkMod Recovery [v6.0.4.6] Kullanıyorum şuan. TWRP'de önceki recovery gibimi yükleniyo değilse bi yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

Beyler TWRP ye geçmek istiyorum. ClockworkMod Recovery [v6.0.4.6] Kullanıyorum şuan. TWRP'de önceki recovery gibimi yükleniyo değilse bi yardımcı olurmusunuz ?

TWRP 2.7.0.0'ı pembe ekran yöntemi ile yükleyebilirsiniz.
  • update 3 yayınlandı. update 2 sonrası WiFi'ı çalışmayanlar yükleyebilirler.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    bende wifi zaten çalışmıyodu , daha dogrusu baglanmıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

update 3 yayınlandı. update 2 sonrası WiFi'ı çalışmayanlar yükleyebilirler.

Hocam bende wifi çalışıyor fakat kapatınca tekrar açmakta sorun yaşıyorum. Telefonu tekrar başlatınca bağlanıyor anca. Sizdede böyle mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.