Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kurdum şimdilik herşey güzel bir problem gözükmüyor...

md5 hatası genelde dosyanın hatalı inmesinden kaynaklanıyor, bir daha indirmeyi dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyatovic

ben kurdum şimdilik herşey güzel bir problem gözükmüyor...

md5 hatası genelde dosyanın hatalı inmesinden kaynaklanıyor, bir daha indirmeyi dene...

Deniyorum. Şimdi teşekkürler cevap için...
  • arkadaşlar ben de kurdum da bende geri tuşu yanındaki tuş calısmıyor ses tuşları sadece ekranı uyandırıyor baska sorunla karsılasmadım ses biraz yukselme var
  • bende yüklenmedi hala logoda duruyor....
  • Ses biraz düzelir gibi olmuş ama hala fosur fosur ediyor Wifi deki açıp kapama sorunu da gitmiş gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ;
    Telefonumda Blefish cm11 kurulu. TWRP Recovery v2.7.0.0 (with SELinux) yüklemek istiyorum. Telefon rootlu. es file explorer da gizli dosyalar göster işaretli.Root explorer seçeneğide işaretli. sdcard daki gizli klasörler görünüyor . Ancak / dizinideki gizli klasörler görünmüyor. Dolayısıyla /.cust_backup/image/ klasörüne ulaşamıyorum. Nerde hata yapayor olabilirim. Root explorer ilede denedim.

Teşekkürler.
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    dediğiniz şekilde tekrar indirdim ancak oda aynı şekilde boot ekranında kaldı.ne yaptımsa bi türlü yüklenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraklı212

dediğiniz şekilde tekrar indirdim ancak oda aynı şekilde boot ekranında kaldı.ne yaptımsa bi türlü yüklenmiyor.

Sabahtır bende aynı sorunla savaşıyorum bir türlü yükleyemedim...
    xda forumunda da birinde aynı sıkıntı çıktı. Bilmiyorum neden kaynaklanıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 28 Nisan 2014; 17:33:07 >
  • Son Sürümü wipe cache ve dalvik yaparak eski romun üstüne kurdum su ana kadar önemli bir sorun göremedim tek sorunum teli konuşmak için kulağıma götürüp çektimmi ekran kararma dan çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisison guncellemenin linkini atabilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorunlupırasa

Birisison guncellemenin linkini atabilirmi acaba

link
  • adonise kullanıcısına yanıt
    forumber hoca kernelden kaynaklı olabilir diyor.blefishe iletmiş sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

beyler hoparlor patladı nası halledebilirim

http://www.ebay.com/itm/Huawei-U8800-Ideos-X5-Ringer-IHF-Speaker-Lautsprecher-Loudspeaker-Buzzer-/251451919872?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item3a8bb3ce00
    Bunu alacaksın. İçini açıp değiştireceksin sonra da.

Zil ve bildirim seslerini çok fazla açmayın. Patlama yapmayan zil sesleri var onlardan birini seçin pek sorun çıkmıyor bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 29 Nisan 2014; 15:08:26 >

• Herşeye sıfırdan başlıyım dedim 2.35'i yükledim rootladım. Pink screen için cwm yükleyecem file explorerdan bi türlü recovery.img i değiştiremiyorum izinleri rwx olarak görünüyor onları değiştiremiyorum o nedenle sanırım dosyaları da değiştiremedim bi türlü var mıdır bi çözümü ?
  • teşekkürler.

Blefish ile görüştüm sağolsun ilgilendi. Sorunu çözdüğünü söyledi ve dünden beri beklemedeyim. Bakalım ne zaman dönüş yapacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

Herşeye sıfırdan başlıyım dedim 2.35'i yükledim rootladım. Pink screen için cwm yükleyecem file explorerdan bi türlü recovery.img i değiştiremiyorum izinleri rwx olarak görünüyor onları değiştiremiyorum o nedenle sanırım dosyaları da değiştiremedim bi türlü var mıdır bi çözümü ?

B518 yüklerseniz zaten pembe ekran açılmış oluyor.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Blefish için illa b528e gerek yok yani.
    Şimdi de 528'den 518'e geçemiyorum ses+ ses- ve power tuşuna basınca pembe ekran geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 29 Nisan 2014; 17:48:34 >
  • quote:

Şimdi de 528'den 518'e geçemiyorum ses+ ses- ve power tuşuna basınca pembe ekran geliyor

Herhangi bir B5xx üzerine kurulum yapabilirsiniz, önerim B518.

Yüklemeyi başlatmak için cihaz tamamen kapalıyken USB kablosunu PC'ye takın ve bekleyin. Yükleme başladıktan sonra USB yi çıkartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Herhangi bir B5xx üzerine kurulum yapabilirsiniz, önerim B518.

Yüklemeyi başlatmak için cihaz tamamen kapalıyken USB kablosunu PC'ye takın ve bekleyin. Yükleme başladıktan sonra USB yi çıkartın.

Hocam herşeyi hallettim partitionu yükledim sonra sizim recovery dosyasını yükledim en son cm11i yükledi dediğim zaman zipden failed diyor sorun zipde olabilir yenisini indirdim ama bu sefer sdcarda ulaşıp onu atamıyorum sdcarda çünkü telefon huawei yazısında kalıyor açılmıyor doğal olarak ne yapabilirim ?

• adonise kullanıcısına yanıt
    Sabırsızlıkla bekliyoruz ancak herhangi bir gelişme yok galiba.şimdiye kadar çok rom değiştirdim ama ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım.can sıkıcı bir durum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.