Şimdi Ara

[XDA] [IDEOS X5] [4.4.4 KITKAT] [CM11] [07.09.2014 UPDATE1] Blefish Unofficial CM11 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
14
Favori
53.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Benim telefon brick oldu bu arada

Hadi ya geçmiş olsun... Nasıl oldu ki
  • quote:

Valla telefon ısınmıştı azcık hava alsın diye kabını çıkardım arka kapağı yani romu baştan temiz bi şekilde yüklüym dedim yüklerken batarya bi şekilde kaydı sonra açtım recovery mod açıldı rom yükledim wipe yaptım twrp yi yükledim full wipe yaptım ama nafile huawei logosuna gelip takılıyordu şimdi 2.3.5 in bi betasını buldum onu yükledim bu sefer huawei i yi geçti ama geri kalanını geçemedi animasyon kısmında baştan başlayıp duruyor çıldıracağım az sonra :D

Yok hocam brick olmamış cihaz;

İlk önce B518'i dload yöntemiyle kurun. Daha sonra cihazı açın, cihaz yine takılacaktır. Eğer takıldıysa bataryayı ve hafıza kartını çıkarın, daha sonra sadece bataryayı takın ve pembe ekranı açın. Pembe ekranı açtıktan sonra PC ye bağlayın ve recovery dosyasını aşağıdaki recovery dosyası ile değiştirin;

http://code.google.com/p/forumber-projects-for-u8800/downloads/detail?name=recovery5.0.2.8-2.6.35.7-u8800.img

Değiştirdikten sonra bataryayı çıkararak pembe ekranı kapatın.

Daha sonra stock partition dosyasını hafıza kartına atın ve hafıza kartındaki dload klasörünü silin.

Stock Partition dosyası;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1229769&d=1343593540

Cihazı recovery modunda başkatın ve sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapın;

1-wipe data/factory set
    2-mounts and storage --> format /system
    3-advanced --> reboot recovery
    4-install zip from sdcard --> stock partition zip'ini seç
    5-advanced --> reboot recovery
    6-install zip from sdcard --> stock partition zip'ini seç
    7-advanced --> reboot recovery
    8-install zip from sdcard --> choose zip from internal sdcard dediğinde "no files found" yazarsa devam edebillirsin. Eğer bambaşka bir hata verirse 5.adımdan tekrar dene.

B518'in dload'ını hafıza kartına at ve yüklemeye çalış. Yükleme bittikten sonra telefonu aç, sorunsuz açılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanirim bu hafta icinde yeni surum geliyor.

• quote:

hocam herkes eski sürümü yükle deyince huawei in sitesinden b526 sanırım beta bi sürüm indirdim yükledi durdu bootloader kilidi var sanıyorum b518 i attım bu sefer görmüyor naparsam yapayım yükletemedim :(

Hocam şimdi ben ilk şu sürümü yükledim

HUAWEI_U8800_Android 2.3 V100R001C00B526G001%28Normal%29

Huawei de bi tek bunu bulabildim çünkü şimdi telefon bunu bile görüp yüklemiyor ne yapsam bilemedim

B518;

http://www.mediafire.com/?ntjlxe1o191z0o7

Yüklemek için bataryayı çıkar, ses kısma + ses açma tuşlarına basılı tutarak kapalı konumda iken (Batarya takılı olmayacak) USB ile PC ye bağlayın, Yükleme başlayacaktır. Yükleme bittikten sonra bataryayı takabilirsiniz.

• blefish xda'da yeni sürüm bu hafta geliyor demiş arkadaşlar bilginize inşAllah daha stabil olur ve sorunlar çözülür.
  • bu son versiyonu yükleyememe olayı birde forumber hocanın miuiv5 3.7.12 versiyonunda gelmişti başıma.oradada telefon boot ekranında kalıyordu.muhtelif zamanlarda defalarca denedim ama bi türlü yükleyemedim.o romunda görselleri çok hoşuma gitmişti ama blefishin son sürümü gibi nasip olmadı.
  • Son sürüm kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

Son sürüm kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok.

gündelik kullanıma uygun mu. Telefonu annem kullanıyor da yüklemek istiyorum. Ses sorunu fln var diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

quote:

gündelik kullanıma uygun mu. Telefonu annem kullanıyor da yüklemek istiyorum. Ses sorunu fln var diyorlardı.

Pek uygun olduğu söylenemez. Ara sıra ekran donuyor kapatıp acmadan kendine gelmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Pek uygun olduğu söylenemez. Ara sıra ekran donuyor kapatıp acmadan kendine gelmiyor.

ben hiç karşılaşmadım böyle bir durumla
    günlük kullanım uygun oldugunu düşünüyorum
  • Yuklenen programlarin yoğunluğundan olabilir. Bende yaklaşık 150 den fazla aplikasyon var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

quote:

ben hiç karşılaşmadım böyle bir durumla
    günlük kullanım uygun oldugunu düşünüyorum

Bende de oluyor bu problem hatta bi uygulama çalışırken ekranı kapatınca da oluyor. Yüklü uygulama sayısı fikrini bilemiyorum ben de telefonun kendi uygulamaları dahil 135 uygulama var. Eskiden bi sorun olmuyordu ramden olabilir ya da ekran sürücüsünden. Bi de batarya bu sürümde çok kötü hiç gitmiyor neredeyse

• toplam uygulama sayisina nereden bakiyorsunuz telefon son güncellemeyle iyi oldu wifi acma kapatma iyi calisiyor ama pil cok az gidiyor.

• Blefish'ten ses yok noldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: brksa

Blefish'ten ses yok noldu acaba

Var, büyük bir güncelleme geliyor yakında
  • Telefonum bozulmasaydi denerdim

• En son şu tweeti atmış
    BT & WLAN MAC address are now configurable within the IDEOSX5Settings app.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: brksa

Blefish'ten ses yok noldu acaba

Var, büyük bir güncelleme geliyor yakında

Oo sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Yenisi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedek alıp deniyim hemen
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.