Arkadaşlar salaklık yapıp xdrive 15li oyuncu koltuğu denen zımbırtıyı almış bulunmaktayım. İnternetteki bütün incelemlerini izledim okudum. Herkes demiş ki mükemmel harika çok rahat. Pc başında uzun süre vakit geçiriyorsanız düşünmeden alın vs... Sadece ekşide bi arkadaş demiş ki leş gibi kesinlikle almayın. Ben de doğal olarak çoğunluğa inandım. Siparişimi verdim. Vermez olaydım. Koltuğun malzemesi o kadar iğrenç bi deri ki çöptem yapılmış çin malları gibi hissetiriyo. Sağ ve soldaki bariyer mi ne denir kollarınızı engelliyo. Kollarınızı servest bırakamıyorsunuz dizi film izlerken. Kolçaklara da koyamıyorsunuz çünkü sırtını geriye yasladığınız zaman kolçaklar çok önde kalıyor dirsekleriniz boşta kalıyor. Şekil dursun diye arkasına ferrari koltuğu gibi delik melik yapmışlar. Kısacası almayın arkadaşlar ben yandıöm siz yanmayın. İade de edemiyorum. Çünkü süspansiyonu takınca çıkmıyor. Mağaza full demonte halde hasarsız iade edilmesini istiyor. Ve sırtı oturma yerine vidalandığı için sırtının derisini yırtmış bağlantı yeri. Ben bu koltuğu nasıl elden çıkarabilirim. Letgo ya falan mı koysam napsam. Çok üzgünüm paramızla kazık yiyoruz rezalet. Hayır bana ilginç gelen nokta şu. O kadar çok iyi yorum inceleme var ki koltukla ilgili bende mi var problem millet rahat nedir bilmiyo mu anlamadım. Neyse iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim