Arkadaşlar xsaram için xenon far düşünüyorum ama pek bilgim yok.. xenon far için ampul ve beyinden oluşan xenon kit almak yeterli mi yoksa farı komple değişmek mi gerekiyor.. ve hangi xenon farı taviye edersiniz. Ayrıca benim kısa farlar çok güzel aydınlatıyor ama uzunlarla önümü göremiyorum sorun ne olabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: cellchuk46
Arkadaşlar xsaram için xenon far düşünüyorum ama pek bilgim yok.. xenon far için ampul ve beyinden oluşan xenon kit almak yeterli mi yoksa farı komple değişmek mi gerekiyor.. ve hangi xenon farı taviye edersiniz. Ayrıca benim kısa farlar çok güzel aydınlatıyor ama uzunlarla önümü göremiyorum sorun ne olabilir...
arkadaşım büyük ihtimalle aracın farı dağıtıyo bende de aynı problem olmuştu bir ara servise yada ustana uğra azcık lambayı çevirip düzeltirler.:)
xenon far kiti önermiyorum kulaklarının çınlamasını istemiyorsan tabi:) zira ben xenaon far için merceği olmayan arabalara bolca küfür ediyorum gözümü aldığı için son olarak da xenon far kitini muayenede artık yüksek kusur kabul ediyorlar:)
Xenon far olan araçta.
1. Far yükseklik motoru. 2. Far yıkama yoksa ağır kusurlu olarak muayeneden kalır araç.
Mercek olmaması ağır kusur değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme