Şimdi Ara

Xenon Mercek ve Kitler hakkında herşey bu konuda (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
13
Favori
207.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu son kasa s40 için xenon konusunda bir gelişme var mı?

can-bus vs diyordun...
  • iyi günler bişey sormak istyrum sizlere vw bora araca merckli far ve xenon uyguluması yapmak istyorum orjinal mercekli farını buldum yurt dışnda üretilen boralarda olandan ampulleri berarbr 1000 tl civarı sizce bi far için fazlamı parası
  • Merhaba, 6-7 ay önce görüşmüştük, şimdi tekardan görüşmemiz lazım hocam. Mail attım ama dönmediniz. Teşekkür ediyorum.
  • 2011 volvo c30 sahibiyim. Arabamda 1,5 yıldır kullandığım mtec silver 6000k xenon mevcut. Şu ana kadar bir ampülüm değişti ve renk farkı oluştu. bunun yanında volvoların farları nın sürekli yanmasından dolayıda ömürlerini tamamladılar gibi. Yalnız benim sıkıntım ben bu xenonlarıdan taktırdığımdan bu yana hiç memnun kalmamam. Görüntü belki tamam ama aydınlatma kısmı yalan.

Sizden ricam kelvin değeri düşük bana tavsiye edebileceğiniz alternatif bir ürün varmıdır?
  • hyundai getz için h4 4300k xenonmu onerirsiniz yoksa düzgün güçlü bir ampul mu ? ampul tavsiyesi alırsamda sevinirim :)

mercek yapmak ile uğraşmak istemiyorum ama aydınlatmamında biraz daha iyileşmesini istiyorum 8000k xenon denedim merceksiz çok başarısız oldu

4300-5000k arası etrafı rahatsız etmeden iyi bir aydınlatma alabilirmiyim ?
  • Sayin Xenon Mercek

2001 Model Golf 4 aracım var kısa farlarına mercek taktırmak istiyorum h7 xenon kitimle uyum sağlayacak çıkma h7 mercek ve mercek kapakları arıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
  • Arkadaşlar aracım ford focus titanium x paket, bugün bi kaç elektrikçi den xenon far için fiyat aldım yaptırmak istediğim sistem şu, kısa uzun farlarım, sis farlarım ve park ışığım tamamı süt beyazı olacak bunun için bana pmx marka 6000 modelini vereceği söyledi her şey dahil 430 TL dedi başka bir elektirikciden fiyat aldım oda 450 Tl verdi, bunların birde philips olanları varmış onada 600 Tl dediler sizce fiyatlar nasıl dikkat etmem gereken şey nedir ya da sizin tavsiye edeceğiniz bir xenon sistemi varmı

Ayrıca xenon mercek far nedir benim aracım mercek farlıymış
  • arkadaşlar bmw mersedes vollo aracların orjinal xenon beyinleri tamir edilir hemde garantili şekilde 0555 336 40 88
  • hocam 2011 fiat panda ma mercek xenon led yaptırmak istıyorum daha once yapmıssın guncel fiyat nedir
  • 2011 fiat panda ma xenon led mercek ıstıyorum hocam guncel fıyatı nedır nasıl ulasırım yardımcı olurmusun
  • Sn.Xenon Mercek benim sorm 10. sayfada yazmış olsuğunuz bu cevap ile ilgili.

"kararan merceğin malesef hiçbir telafisi yok. çıkma olanlarıda genelde kararmış çıktığı için bazı araçlarda bu durum kronik bir sorun. eski kasa mondeo, vectra ve sizin aracınızda bunlardan biri malesef. eğer çok kullanmıyorsanız 2006 far daha tam kararmaya başlamamıştır.

bu arada verdiğiniz fiyat farın komple xenon ampulunden balastına kadar herşeyi dahil olan halinin fiyatı. böyle bir durumda sadece farı almanız yeterli olur. parçacılardan yarının altı fiyatına alabilirsiniz. "

Parçaçılara sordum ama farı tek yok diyorlar. Tüm far var ama onlarda kararmış. Tam olarak nasıl ifade edersek bulabiliriz. ARACIM 2004 avensis.
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar kia sephi a ya xenonmu bi xenonmu olur
  • ark.lar bnde pejo 206 angel farlar var cok kaliteli değil bu yüzden az aydinlatıyoo ucuzundan sarı ışıklı xenon fiyatlari ne kadar biliyomusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

ark.lar bnde pejo 206 angel farlar var cok kaliteli değil bu yüzden az aydinlatıyoo ucuzundan sarı ışıklı xenon fiyatlari ne kadar biliyomusunuz

Problem aydınlatma yapan ampulunuzde değil, angel farın kalitesiz merceklerindedir. o sebeple hangi ürünü takarsanız takın aydınlatmanın iyi olması beklenemez.
    Sarı ışıklı xenon dediğiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulbagi

arkadaşlar kia sephi a ya xenonmu bi xenonmu olur

xenon veya bixenon sistem aracın modeline göre seçilecek kriterler değildir. Siteden ikisi arasındaki ayrımı detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.
  • Merhabalar, fabrika çıkışlı mercekli ve led'li Kia Cee'd'e uygulama yapılırsa bir sorun olur mu? Far yıkama sistemi yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Merhabalar, fabrika çıkışlı mercekli ve led'li Kia Cee'd'e uygulama yapılırsa bir sorun olur mu? Far yıkama sistemi yok çünkü.

Merhabalar
    uygulama derken kastettiğiniz nedir?

Mercek mevcut olduğu için xenon kit montajı yapabilirsiniz. Kesilme çizgisi düzgün, göz almayan düzgün bir aydınlatmanız olur.
    Ancak dediğiniz gibi yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmadığı için muayeneye gitmeden önce eski ampulu takmak gerekicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenon Mercek

quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

ark.lar bnde pejo 206 angel farlar var cok kaliteli değil bu yüzden az aydinlatıyoo ucuzundan sarı ışıklı xenon fiyatlari ne kadar biliyomusunuz

Problem aydınlatma yapan ampulunuzde değil, angel farın kalitesiz merceklerindedir. o sebeple hangi ürünü takarsanız takın aydınlatmanın iyi olması beklenemez.
    Sarı ışıklı xenon dediğiniz nedir?

merceği değiştirsek sorun cözülür mü?
    sarı yanan xenon yok mu hepsi beyaz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 11 Temmuz 2013; 19:03:17 >
  • 91 model Kartal'a adam akıllı mercekli xenon taktırmaya kalksak bize ne kadara patlar hocam?

Şimdiden teşekkürler
  • Fardaki otomatik yükseklik ayarı konusunda esnek davranıldığını duydum. Zaten bunu tespit etmek için belli bir vakit ayırmakta gerekiyor.

Yalnız mercek yoksa ve xenon farsa direkt ağır kusur.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.