Arkadaşlar elimde 2 adet XFX Ati Radeon HD5770 1GB 128Bit GDDR5 ekran kartı mevcut. Ana Kartım Gigabyte GA-X48-DS5 S775 . Crossfire için belirtmem gereken en önemlisi sanırım power supply oda 600 watt . Tahminimce crossfire yapmam için yeterlidir heralde. Crossfire yapmak istiyorum ancak ekran kartlarinin içinde crossfire köprüsü çıkmadı ana kartımdada yok yada çıktı kaybettim tam olarak emin değilim. İstanbul Anadolu yakasında Crossfire Köprüsü satın alabileceğim bir yer varmıdır onu sormak istiyorum . Birde crossfire için power'im yeterli olurmu çok yüksek bi sistemim yok Core2Quad Q8200 işlemcim 4gb ram'im mevcut . Bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Sadece verecegi guc cikisina bakip kesin birsey soylenemez 12v kanalindan 60 amper ve ustu verebiliyorsa kullanabilirsiniz lakin usb slotlari cok dolu olursa veyahut cok guc ceken bir bilesen takarsaniz kapanmalar yasayabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Xigmatek NRP-VC603 Power'in markasi kasa ile birlikte gelmişti . Usb'lerde de yazıcı klavye maus ve harici disk takılı ama haricinin adaptörü var zaten onun aşırı bi güç çektiğini sanmıyorum.