Şimdi Ara

XFX HD6850 Görüntü Vermeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç aydır kulladığım 6850 ekran kartım pc ye reset attıktan sonra görüntü vermeme sorunu başladı. Bu sorun neyden kaynaklanır?
    not: psu 600 watt thermaltake bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Monitörü anakartın analog girişine bağladığımda çalışıyor.

• Ekran kartında sorun olabilir fakat düşük bir ihtimalle anakartta arızalı olabilir.
  • Son 1-2 ay içinde ''XFX HD6850 Sorun '' başlıklı en az 8-9 tane konu gördüm.Bu markanın 6850 modellerinin çoğu sorunlu olarak çıkıyor heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Son 1-2 ay içinde ''XFX HD6850 Sorun '' başlıklı en az 8-9 tane konu gördüm.Bu markanın 6850 modellerinin çoğu sorunlu olarak çıkıyor heralde..

Sorunlu değil, çok kişi kullandığından arada çıkıyor çürükler.
  • quote:

Son 1-2 ay içinde ''XFX HD6850 Sorun '' başlıklı en az 8-9 tane konu gördüm.Bu markanın 6850 modellerinin çoğu sorunlu olarak çıkıyor heralde..

En iyi fiyat/performans kartlarından olduğu için çok kullanılıyor + kaşınıp köküne kadar o.c yapanlarda çok olduğu için ellerinde çürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Soap -- 17 Şubat 2012; 11:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

quote:

En iyi fiyat/performans kartlarından olduğu için çok kullanılıyor + kaşınıp köküne kadar o.c yapanlarda çok olduğu için ellerinde çürüyor

• O kadar Sapphire, Powercolor, MSI kullanan var, onlarda niye sorun çıkmıyor peki?
    XFX 6850'lerde ciddi sıkıntı var, yabancı forumlara göz atarsanız yine aynı tabloyla karşılaşırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.