Şimdi Ara

XFX Radeon HD 6850 Dual Fan Sürekli donma ve kitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatanbilgisayar Eskişehir açılış indiriminden XFX Radeon HD6850 Dual Fan aldım. Pc'im başka şehirde olduğu için haftasonları kullanabiliyorum ancak.
    Benim sorunum oyunlarda çok fazla takılma oluyor ve bazen ekran komple gri oluyor yada gri mavi çizgiler geliyor ctrl+alt+del bile çalışmıyor direk reset attım mı yine normal çalışıyor.
    15 günlük iade sürecimin dolmasına da çok az kaldı sorunum nede kaynaklanıyor acaba yardımcı olursanız ona göre iade işlemi yapacağım.
    Diablo 3'te bile takılmadan yürüyemiyorum. Önceki kartım 9600GT DRR3 256bit'le diablo 3 ve oynadığım diğer oyunları full ayarda hiç kasmadan donmadan oynayabiliyordum.

Sistemim:

CPU: İntel Q6600
    Anakart: Gigabyte EP45-DS3L
    PSU: Aerocool Strike-X 500W

Yada Değişimde yerine önerebileceğiniz başka ekran kartı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCRoMuLuS -- 11 Ağustos 2012; 13:33:44 >

• ısı durumu nedir.
    overclock var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

ısı durumu nedir.
    overclock var mı

overclock yok hiç yapmadım zaten şimdiye kadar hiçbir ürünüme, ısısıda normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCRoMuLuS -- 11 Ağustos 2012; 15:12:18 >
  • elimde aynı sorunu veren bir vtx3d hd 6850 var, bu sorun gpu sorunudur.iade edebiliyorsanız hemen edin, yoksa zaten garantiye gönderdiğinizde değişim verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

elimde aynı sorunu veren bir vtx3d hd 6850 var, bu sorun gpu sorunudur.iade edebiliyorsanız hemen edin, yoksa zaten garantiye gönderdiğinizde değişim verilir

hadi ya ben belki psu yetmiyordur filan diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

elimde aynı sorunu veren bir vtx3d hd 6850 var, bu sorun gpu sorunudur.iade edebiliyorsanız hemen edin, yoksa zaten garantiye gönderdiğinizde değişim verilir

+1 aynı kartı kullanıyorum bende hiçbir problem yok kart en fazla 66derece gördü.arada böyle sorunlar olabılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.