< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 30 Ağustos 2020; 0:27:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 30 Ağustos 2020; 0:27:28 > |
Kendi anadilinde okuduğunu anlayamadığı için Türkçe sınavından dahi kalanlardansınız galiba. Ya da kartı aldığım arkadaşın yakını falansınız... GPU-Z tablosuna da mı bakmadınız? Isınan kart değil, GPU değil, anlayışını sevdiğim... 8 adet VRAM çipinden bir tanesinin termal padini fabrika takmamış, padi olmayan ram can çekişiyor. Zincirdeki zayıf halka misali, padi olmayan ram yanmasın diye komple frene basıyor kart. Sıradan birinin dahi çok derin teknik bilgiye sahip olmadan anlayabileceği kadar basit, açık ve net bir tespit bu.
|
Kartı arkadaşa satan benim ama nedense bana burda laf atmışsın. Bunu sana yakıştıramadım kusura bakma. Bazı arkadaşların dediği gibi o sorun değil ben anlamam deyip kartıda almayabilirdim ama bilinçli bir insanım ki verdiğin örnek ve detaylara bakarak kartı iade aldım ve dün itibari ile firmaya geri yolladım. Sonuç ne olur bilmem tabiki ama bana inanmadı falan gibi şeyler hiç olmadı söyleyeyim . Senden sonra testleri furmark ve başka programlarla bende yaptım ve sonucu gördüm ve gönderdim. ben kimsenin lafıyla iş yapmam önce kendim test etmem gerekiyor. Senin zaten verdiğin test detaylı ve resimler ile test ettim bilgin olsun.
Bu arada ileri seviye elektronik ve mekanik bilgiye sahip bir insanım. Daha doğrusu mekatronik uzmanıyımki, hatta esas işim soğutma sistemleri uzmanlığıdır. Diplomalı, sertifikalı, belgeli ve çok projesi olan biriyimdir.Karşımdakinin konuşmasından ve teknik verilerle konuşmasından nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum ki sende boş bir insan değilsin bilgili ve araştırmacı birisin zaten Gelelim konuya ve yorumlarına; Güzel paylaşım ve yorumların olmuş. Açıklayıcı ve detaylı yorumlar. Konuda başkalarının bazı gereksiz yorumları olsa da bilgilendirmek ve bilgilendirilmek güzel şeydir iyi çalışmalar |
Profiline girip gerçek adına bakınca laf anlatma çabamın boş olduğunu anladım. Hadi git işine kardeşim... Çok istiyorsan sen al hatalı malı ve kabul et, satıcı mağdur olmasın, sen ol.
|
kartı satan kişiyi de alıcıyı da tanımam ortada bir gerçek var ki kart fabrikasyon anlamında üretim hatalı. satıcı arkadaş fark etmemiş ve satmış olabilir ama alıcı bilinçli bir kullanıcı olduğundan kartı iade etmiş. ben satmış olsam sorgusuz sualsiz geri alırdım. bu durumdaki bir kartın garanti prosedürleri gereği değiştirilmesi muadili yoksa para iadesi şarttır. burada zararı kullanıcı değil üretici yada distribütör çekmelidir. Yerinde bir hareket olmuş
araştırıp almalısın diyen gençleri de anlamak mümkün değil. 2. el aldığım ve bana gelen kartın soğutma anlamında kusurlu olduğunu (sadece bu kartta olan ve modelin genelinde olan bir durum değilse) satıcı da belirtmemişse teslim almadan nereden bileyim. bunu hangi kaynaktan araştıracam lütfen mantıksız yorum yapana kadar o sayfası ALT + F4 yapın. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 30 Ağustos 2020; 2:30:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 30 Ağustos 2020; 3:34:41 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 30 Ağustos 2020; 21:34:9 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 3 Ekim 2020; 18:57:54 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 1 Eylül 2020; 23:5:28 > |
|
|