2K Monitörde 5700 XT den bu karta geçip geçmeme konusunda kararsızım. Bana etkisinin çok olmayacağı ve belki bir sonraki nesli beklemem konusunda kendimi ikna aşamasındayım |
XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (5. sayfa)
-
-
Yahu yok ben bunu her defasında dile getirdiğimde karşıdan ben sorun yaşamıyorum ki diyenlere diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
[G-SYNC][NVIDIA Ampere GPU architecture]: GPU power consumption may increase in idle
mode on systems using certain higher refresh-rate G-SYNC monitors. [200667566]
Şu size ilginç geldi mi?
https://us.download.nvidia.com/Windows/457.30/457.30-win10-win8-win7-release-notes.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 25 Kasım 2020; 11:14:15 >
Hocam ben 5700 xt 4k da kullanıyorum 30-45 fps arası. 2k da zaten yeterli bir kart 60fps veriyor. Ben sizin yerinizde olsam 2k da takılmak için kartı güncellemezdim.s
-
Güzel inceleme güzel kart en önemlisi de güzel fiyat.
İyi günlerde kullanın.
-
Kaçtan gitti bu kartlar hocamquote:
Orijinalden alıntı: defaulticusGüzel inceleme güzel kart en önemlisi de güzel fiyat.
İyi günlerde kullanın.
-
7499 hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow RyzenAMD kart alınır mı deli misiniz ben 1 yıldır RX 5700 XT sürücü sorunlarıyla uğraşıyorum. 1080p 144 Hz monitörde bellek takılmasını halen düzeltemediler. Bir de kart çıkardılar. Sürücü konusunda berbat AMD kimse kusura bakmasın. Sadece oyun oynayan deli gibi neyde ne hata oluyor diye ayarınız ve tadınız kaçmayan biriyse alın. Şimdiki sürücüde bile yığınla hata mevcut. Nvidia'da var mı hata var ama AMD kadar saçma hatalar değil.
Şu Netflix olayını bile tam anlamıyla çözemediler. Yani diyeceğim o ki Elite yani her alana hitap eden ekran kartı değil. Sadece oyun için.
Bakın 1 yıl geçmiş aradan halen düzeltilemeyen RX 5700 XT var. Bazı gapcuk ağızlılar ordan ayyy benim ekran kartım sorunsuz ama der. Benimki de sorunsuz. Mesele detaylarda. Ben mesela Netflix Windows App'ten izliyorum yüksek kalite için sen gidersin chrome'da açarsın. Ben Freesync kullanırım sen kullanmazsın. Olay bu kadar basit. Şu 144 Hz monitörde bellek takılması ne zaman düzelirse kutlayacağım. Bu hata 2014'ten belli mevcut. Hatırlatmakta yarar var. Nvidia'da yok bu bellek takılması. Bizzat daha önce 1070'den önce geçtim.
Diyeceğim o ki kısaca. Bugüne kadarki bütün ekran kartlarımın çoğunluğu AMD üzerine oldu. Sebep neydi daha ekonomik fiyata daha yüksek performans. Bu RX 5700 XT ölene kadar ekran kartı almayacağım para biriktireceğim. Şayet AMD olur da beni şaşırtır bu sürücü saçmalıklarından vazgeçip rayına oturur bir sistem yapar o zaman yine AMD'ciyim.
5700xt kullanıcısıyım maşallah bugüne kadar 1-2 resleme hariç ciddi bir sorun yaşamadım ilginçtir.
-
e hadi ho :)
sonunda kartını bulmussun. güzel noktalara değinmişsin es.
DN: e hani argb bırakmıstın
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07e hadi ho :)
sonunda kartını bulmussun. güzel noktalara değinmişsin es.
DN: e hani argb bırakmıstın
Argb bıraktım tabi, kasayı bugün kargoya verdim yeni kasa geldi akşama montaj var , su soğutmayı bile bıraktım
montajı bu kasada gorunce vazgectın sandım ne bıleyım
tekrar dan ho. yenı kasanın ıncelemesını beklıyorum(z)
-
XFX ile bende geliyorum. :) Alırım bi H.O :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: JonnyLesh7Hangi marka alırsanız alın referans olduğu için markanın bir önemi yok aslında şuan ;)
Alıntıları GösterOlsun hocam gene de kutunun üzerinde xfx yazsın istemiyorum
-
Elinize, emeğinize sağlık. Açık ve net bir inceleme olmuş, bir de RTX'imi sattıracağa benziyor bu AMD bana. İşlemcide tabularımızı yıkıp AMD'ye geçtik şimdi de sıra GPU'ya geliyor sanki..
-
Böyle bir konuyu açtığınız icin tesekkur ederim.Donanım sevenler,satın almak isteyenler icin gayet faydalı bir konu olmuş anladığım kadarıyla 2k icin çok ideal bir kart olmuş bazıları sürücü sorunlarından bahsediyor ne sorunlar oluşuyor bilemiyorum ama amd den şaşırtan bir perfonmans -
Güzel inceleme elinize sağlık bende az önce aldım, pci express slotu korumalı ama kart baya bir kalın duruyor destek çıtasını siz mi koydunuz, kutuda yoktu galiba konuya bakarken gözümden kaçmadıysa ? Duruma göre ölçüp ayarlarım kendime bir destek çıtası.
-
@Muten Baba Acaba chrome yada opera browser üzerinden linklediğim videoyu donanım hızlandırma açık olarak 4k denermisiniz ? vp9 codec çözemiyor ve işlemciye yükleniyordu acaba düzeldi mi merak ediyorum. Görev yöneticisi/performans sekmesinden takip edebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: RascHElinize, emeğinize sağlık. Açık ve net bir inceleme olmuş, bir de RTX'imi sattıracağa benziyor bu AMD bana. İşlemcide tabularımızı yıkıp AMD'ye geçtik şimdi de sıra GPU'ya geliyor sanki..
O ayrı tabi :D
Ama Amd gerçekten tebrik ediyorum, referans kartta bu kadar iyi tasarım ve soğutma olduğu için.@Muten Baba
-
Eve geçince bakayim hocam unutursam sana zahmet olmazsa tekrar yazarmisin bana ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X