Şimdi Ara

XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
21.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni kasanız hayırlı olsun. Model tam olarak nedir acaba merak ettim

• CM SL600M hocam. Parasını haketmiyor bence ama indirim vs. olursa kesinlikle tavsiye ederim. Kasa mevzusu biraz özel ilgi alanım bu sebeple ilginç şeyleri bulup almayı seviyorum. Bu kasadan daha iyi hava akışı olan ve hava akışı mantığının net çözülmüş olduğu kasa görmedim. Benim gibi RGB den yorulanlara öneririm.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Güzel bir kara gördüm onu. Ama cpu sıcaklıkları baya yüksek. Onu engellemek için dikey montaj ile cpu soğutucusunu yukarı bakacak şekilde ayarlamak gerekiyor gibi gözüküyor. Gpu sıcaklıkları baya iyi ama.

Raven 02 kasasına çok benzemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık hocam
  • Teşekkürler

• Psikobat P kullanıcısına yanıt
    XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

Hocam istediğin bu mudur acaba ?

Evet, teşekkür ederim. Sonunda düzeltmişler.

• Elinize sağlık. Bu tip konuları yeniden görmek sevindirdi.
  • @

XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

@SAVIAR Hani nerdesin XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

@Gerginix Aldım haberini yaşlı kurt seni de bekleriz XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Sayfa ağırlaştı peyderpeyi ekleyim dedim, olmadı. Şimdi duzenleye ye basınca resimler görünmüyor. Dokunamiyorum konuya. 2. Mesajdan devam edeceğim eklemeler yapmaya.

CW konusu çok ilginç , birazdan ekliycem 2. Mesaja.

Alıntıları Göster

Bende de aynı kart var. Oyunun ayarlarını en düşüğe alınca cw direk kesiliyor, ayarları fulleyince geri geliyor. Bir süre sonra gidiyor. Bazen alt tab'da bile kesiliyor garip.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Sistem yüke girince geliyor hocam yüksen çıkınca kayboluyor. Benim ses epey azaldı şuan , kabul edilir yada kabullenilir seviyeye kadar düştü. Aslında düşmesi de ilginç aslında :)

• Bizde 12 bin ödediğimiz laptopta 6400 timespy alalım. XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]  Ahh keşke gücüm olsa da gaming laptop + gaming masaüstü yapabilsem. Fark acayip fazla. Tabi 1080P oynadığımı düşünürsem 6400'te berbat değil tabi.

Öncelikle elinize sağlık forumda izlediğimiz konulardan olmuş. Aklımda bir iki soru var müsait olursanız yanıtlarsanız sevinirim.
    1. 5700xt lerdeki gibi edge temp muhabbeti var mı gene. Butun boost ve fan hızını edge tempe göre yapıyordu 5700xt kartım hareket etmeye çalışıyordu fan hızları sebebiyle gpu 75 edge 105 derece oluyordu. Rnda 2 de edge temp olayı var mı gpu Z den bakabilir misiniz?

Bir de kasanın alt kısmına fan eklemeyi düşünüyorum. Psu ustinden alttan alıp gpu ya ufletecek. Önde 3 arkada 1 fan var zaten. Alttaki fanları kapatıp temp test yapabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video neden atlamalı oynuyor dersiniz? Codecleri yeni yükledim ama bir fikri olan var mı?

• MetronoM M kullanıcısına yanıt

Firefox denermisin?

• Emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Firefox denermisin?

Denedim hatta daha kötü çalıştı hocam.

• MetronoM M kullanıcısına yanıt

Bende benzer bir durumda tarayıcı değiştirince düzelmişti.

Dont touch, only watch mod on.
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

Benim de 5600 xt ile yaşamadığım sorun kalmadı. Yanına series s aldım , kurtuldum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.