Şimdi Ara

Xiaomi 10400 Powerbank FAKE ! (Videolu İspat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aliexpresden yorumu ve satışı en çok olan firmadan powerbankı aldım 20 gün bekleyiş sonunda içini açıp test ettim malesef fake çıktı..
    Resim ve videolarla kanıtlayıp satıcıya yollayacam, sizde böyle satıcılara dikkat edin.
    Her ne kadar çok yıldızlıda olsa satışı ve feeedbacki sağlam gözüksede güncel olarak feedbacklerini takip edin öyle almaya çalışın.
    Ben sipariş verdiğimde feedbackde olumsuz yorum görmemiştim, sonradan anlaşılan azıtmış bu firma...

Satıcı Linki --->>>http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Power-Bank-10400mAh-For-Xiaomi-M2-M2A-M2S-M3-Red-Rice-Smartphone-High-Capacity/1902704357.html

Video linki --->>http://www.youtube.com/watch?v=-vr3zTFhMr8
     Xiaomi 10400 Powerbank FAKE ! (Videolu İspat) Xiaomi 10400 Powerbank FAKE ! (Videolu İspat) Xiaomi 10400 Powerbank FAKE ! (Videolu İspat)

Edit : Katrina ile anlaştım. 8 dolar geri iade etti.

14 dolara almıştım, yolladığı powerbankda sağlam çalışıyo :) Artık bir süre bunla idare edecez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 6 Eylül 2014; 19:14:18 >

• Şunu gördükten sonra hiç şaşırmadım

Xiaomi 10400 Powerbank FAKE ! (Videolu İspat)
  • Hocam, güven olmuyor bu çinlilere...
    Sormayın daha neler neler var, basın tek yıldızı
  • Hocam trde satanlara güvenseydiniz keşke biraz fazla verirdiniz beklemezdiniz ve böyle uğraşma derdiniz olmazdı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Hocam trde satanlara güvenseydiniz keşke biraz fazla verirdiniz beklemezdiniz ve böyle uğraşma derdiniz olmazdı. :)
    hocam bu cihaz ne işe yarıyor. fake demişsin iş yapmaz mı yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

Taşınabilir şarj cihazı. İş yapar ama orjinali kadar olur mu bilmem. Pek güven vermez bu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deta53

Taşınabilir şarj cihazı. İş yapar ama orjinali kadar olur mu bilmem. Pek güven vermez bu.

Alıntıları Göster
    bu kadar büyük cihazı taşıyana kadar küçücük şarj adaptörünü taşımak daha mantıklı değilmi. ha elektrik olmadığı yer olur dağ tepe bayır ozaman başka. bana pek lazımmış gibi gelmedi.

• deta53 kullanıcısına yanıt
    Bu cihazla en azından sadece kendi cihazınızı değil, yanınızdakilerede faydanız olur. Özellikle tatillerde falan çok iş görüyor..
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    100 tl ye hepsiburada ve hizlial satıyor. 100 lira bu ürüne vermem :) Aliexpres harici sağlam biryer bulup yine alacam :)

Ayrıca video linki satıcıya gönderdim fake dedim bakalım ne yapacak..
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    Çok adi bu adamlar ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

100 tl ye hepsiburada ve hizlial satıyor. 100 lira bu ürüne vermem :) Aliexpres harici sağlam biryer bulup yine alacam :)

Ayrıca video linki satıcıya gönderdim fake dedim bakalım ne yapacak..

Hocam forumda 75 tlye falan satan var :)
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Paramı şu kadından alayımda olmazsa buradan alacam. 8 dolara anlaştık nasıl ödeyeceksin dedim bekliyorum...
  • quote:

Paramı şu kadından alayımda olmazsa buradan alacam. 8 dolara anlaştık nasıl ödeyeceksin dedim bekliyorum...

Siz dispute açacaksınız 8 dolar olarak. Ben öyle biliyorum şahsen:)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Keşke ibuygou'dan alsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Keşke ibuygou'dan alsaydınız.

Alıntıları Göster
    ben hiç bir zaman ailexpresten bir şey almam .
    adamın binlerce satışı olumlu puan almış. ama bakıyorsun sahte telefon yollayıveriyor hiç güven olmuyor açıkcası.
  • hocam 8 dolar az değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

hocam 8 dolar az değil mi?
    Yaklaşık 10 liraya 10*2*2cm'lik case ve 5800 mAh'lik pil aldım.
    En kötü ne olabilir ki, 2/3'ünü kullanabilsem bile telefonu 2 kez tam şarj eder
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Cihaz 6000 lik :) Şarjda fena etmiyo hani mi3 e takmıyorum ama evde 2 tane android telefon var onlar kullanıyo. Yani cihazı 6 dolara almış olacam :)
  • Growlithe kullanıcısına yanıt
    Fiyat 14 dolardı + satın aldığım tarihden öncesine baktım. Feedbacklerinde fake diyen birini görmedim. Benim siparişimle birlikte baya kişi almış bir kısmı fake diye yazmış, diğerleride ayıkmadı sanırım fake olduğunu :)
    ibuy dan alışverişim olmuştu sağlam firma gerçekten..
  • quote:

quote:

Dispute açtım bekliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.