Şimdi Ara

Xiaomi 13 ultra alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MerhabA bir telefoncudan Xiaomi 13 ultra almak istiyorum global rom eu rom diye birşey varmış tam bilmiyorum güncelleme almama durumları varmış aciklarmisiniz bunların harici bir durum varsa da soylermisiniz teşekkürler simdiden
    Xiaomi 13 ultra alinirmi

• alpereny35 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Xiaomi'den g.tüm g.tüm uzak durmanızı tavsiye ederim. Görünüşü bi' halt, işlemcisi SD, özellikleri şu bu diye alıyorsunuz biliyorum ama gidip S23 Ultra veya S24 serisini bekleyip almanız kat kat daha iyi olacaktır.
  • Neden alınmasın canavar gibi cihaz.

• Heriflerin ön kameraya alerjisi var sanırım. Önceden 1080@30fps koyarlardı. Şimdi utanıp amiral gemilerine 1080@60fps koymuş. Millet giriş segmentine 4k@60fps koyarken amiral Xiaomi beyimiz hâlâ 1080p'de. Xiaomi 13 ultra alinirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Aralık 2023; 22:17:52 >

• 23u alirsin yada beklersin 24u alirsin xiaomi yatirim yapmayin almayin..
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an Samsung bile doğru dürüst satmazken Xiaomi alıp elinde çürütmek çok mantıksız bence de. Apple şu zamanda tek değerini koruyan ve yatırıma mantıklı marka. Android alıyorsan ömürlük alacaksın. Sağlam bir şey alacaksın. S serisi en mantıklısı dediğiniz gibi.
  • yatırımlık telefon mu alınır. hangisi hoşuna gidiyorsa onu al gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.