|
Xiaomi 14 Civi tanıtıldı: Orta segmente güçlü rakip
-
-
Güzel telefon ama 30binden fazla fiyata gelir bize
-
Global alınır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'ye gelmez, gelirse poco satamazlar, hadi gelse diyelim poco F6 dan yüksek fiyata çıkar dolayısıyla
rakiplerden farkı kalmaz, e-sim yok, kablosuz şarj yok, hafıza kartı ekleme yok, oled ekran ve kamera odaklı f/p modelleri çok fazla var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.C. -- 12 Haziran 2024; 17:6:32 >
-
Deli ettiler kendilerini yeminle deli ettiler.
Abi yapacağın şey çok basit.
1 adet büyük 1 adet orta ekranlı tepe model.
1 adet büyük 1 adet orta ekranlı orta model.
1 adet büyük 1 adet orta ekranlı giriş model.
Sonra ver eliniz yazılım desteği, kaynağı ayır yazılım kısmına.
Bu nedir ya? Bir yılda 100 tane model çıkartmak mantıklı mı?
İlk Xiaomi cihazım Mi4 benim. Redmi Note 4, Note 6 Pro, Note 9 Pro, Mi 9T, Mi 10t Pro kullandım. Note 4 sonrası asla eskisi gibi olmadı, hep daha kötüye gitti.
Benim gibi Android seven insanı bile zorla IOS tarafına yolladı.
Mantığı ne bu kadar model çıkartmanın? 10 sene önce Xiaomi dediğimde kimse pek bilmezdi ama marka benim için düşük fiyata makul kalite demekti. Şimdi çöp demek. Reeder'dan tek farkı sahte kamera koymaması sanırım.
Yazılımları çöp. Note 9 Pro cihazı mesela satmadım hiç. Youtube izlemek için 2. cihaz olarak kullanıyorum. İnanın Youtube bile kasıyor. Bir de A70 var, onu da evin medya oynatıcısı olarak kullanıyorum. A70 sözde daha düşük bir donanıma sahip ama akıcılık 2 3 kat daha iyi. Samsung sevmem ama Xiaomi ile yazılım olarak klasmanları denk değil.
Dön abi geri, yılda 6 tane telefon çıkart geç. Sonra garantisi dolmamış cihazın güncelleme desteği bitti diyorsun.
-
Buda buğulanıyor mu😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her zamanki espirimi yapayim;Xiaomi civisini cikartti:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Haziran 2024; 21:16:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kürek ekrana devam. Uzunca zamandır zerre takip etmiom samsung dışındaki markaları. İnsan gibi küçük ekran çıkartan iki marka var. Biri elma diğeri samsung. Diğerlerini kaç telefonu var özellikleri ne zerre bilmem merak da etmem.
-
Orta segment mi? Bayılıyorum bu teknoloji editörlerinin halktan kopuk hareketlerine, sanıyolar ki herkes kendileri gibi 24 ultralar, 15 prolar kullanıyor, teknolojiyi en üst seviyede deneyimliyor, siz bilmediğiniz için söylüyorum bizler için a25ler a35 falan orta segment üstü üst segmenttir, sd 8 gen3 lü bir telefon nasıl orta segment olabilir birisi açıklayabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti00 -- 12 Haziran 2024; 22:27:49 >
Trye gelip gelmeyeceği belli mi acaba
-
Gayet iyi, amiral gemisi denilen modeller ile aynı özelliklere sahip ama orta segment deniliyor şu cihaza. :D
-
En üst segmentin 1 tık altında, amiral gemisi katili diye tabir ettiğimiz seviyede bir cihaz olmuş. Wi-Fi 7 ve ön kamera 4K 60FPS desteği hariç işlemcinin sunduğu tüm özellikleri kullanmışlar gibi görünüyor. Böylesi bir cihaza orta segment demek yanlış olur. Boyutları taşınabilirlik açısından oldukça makul bir seviyede. Muhtemelen önümüzdeki birkaç ayda yurt dışı amiral gemisi katili cihaz listelerinde tepelerde görebileceğimiz bir model. Yurt dışı fiyatını baz alırsak; kağıt üzerinde f/p olarak baya iyi olacağa benziyor. Bu cihazı ve Realme GT6'yı yakın takipteyim. İkisinden en az birinin ülkemize gelmesi lazım. Önceliğiniz performans, hız ve uzun süreli götürecek bir cihaz ise; 2024 yılının şu ana kadar ki en f/p işlemcisi Snapdragon 8s gen 3'ü kullanan bir cihazı almanızı tavsiye ederim.
En basitinden 3.5 mm kulaklık jakı bile birçok kişinin tercih sebebi olabiliyor. Tasarımını, arayüzünü, yazılımını sevmezsiniz o farklı konu ama adamlar Lite modeline bile ciddi bir donanım koyuyor. Umarım gelir...
-
Haberin kaynağı gsmarena'da 3.5mm jack giriş yok diyor, sanırım editör yanlışlıkla yazdı.
Civi'ler globale Lite model ismiyle çıkıyor, eski modellerinde de yoktu zaten.
İşin ilginci 3 ay önce çok yakın ozelliklerde Civi 4 pro modeli de çıktı. Bakalım Lite olarak hangisi satılacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakanishu -- 13 Haziran 2024; 19:14:36 >
Sonuna kadar haklı bende cihaz alıcam ama ne alacağıma karar veremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Deli ettiler kendilerini yeminle deli ettiler.
Abi yapacağın şey çok basit. 1 adet büyük 1 adet orta ekranlı tepe model. 1 adet büyük 1 adet orta ekranlı orta model. 1 adet büyük 1 adet orta ekranlı giriş model. Sonra ver eliniz yazılım desteği, kaynağı ayır yazılım kısmına. Bu nedir ya? Bir yılda 100 tane model çıkartmak mantıklı mı? İlk Xiaomi cihazım Mi4 benim. Redmi Note 4, Note 6 Pro, Note 9 Pro, Mi 9T, Mi 10t Pro kullandım. Note 4 sonrası asla eskisi gibi olmadı, hep daha kötüye gitti. Benim gibi Android seven insanı bile zorla IOS tarafına yolladı. Mantığı ne bu kadar model çıkartmanın? 10 sene önce Xiaomi dediğimde kimse pek bilmezdi ama marka benim için düşük fiyata makul kalite demekti. Şimdi çöp demek. Reeder'dan tek farkı sahte kamera koymaması sanırım. Yazılımları çöp. Note 9 Pro cihazı mesela satmadım hiç. Youtube izlemek için 2. cihaz olarak kullanıyorum. İnanın Youtube bile kasıyor. Bir de A70 var, onu da evin medya oynatıcısı olarak kullanıyorum. A70 sözde daha düşük bir donanıma sahip ama akıcılık 2 3 kat daha iyi. Samsung sevmem ama Xiaomi ile yazılım olarak klasmanları denk değil. Dön abi geri, yılda 6 tane telefon çıkart geç. Sonra garantisi dolmamış cihazın güncelleme desteği bitti diyorsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X