|
Bildirim
Fiyatı 100k olan Apple'a nasıl başlık atıyoruz Ekrem bey. Baktım da Apple fiyatları hakkında Uzay , galaksi , karanlık madde gibi başlıklar atmamışsınız.
|
50K verip alabilecek biri 400 liranın peşinde koşmaz, pazarlama stratejileri gerçekten komik. En azından samsung'un geçmişte yaptığı gibi ilk alanlara saat, kulaklık gibi bundle bir şeyler vermeleri daha cezbedici olabilirmiş.
Üstelik bu ön sipariş bir ürün onu da unutmayalım. |
Malum yollarla yarı fiyatına alınabilir.
|
Bu konularda Dirençli olmak lazım 😁😁😁
|
Abi bu xiaomi ye ne oldu ben anlamıyorum. Tamam cihazlar güzel de marka algısı diye bir şey var. Kim xiaomi ye 50.000 TL verir gider Apple Samsung alır geçer. Ne diyeyim izleyip göreceğiz.
|
oha çok komik olay, baştan sona saçmalıklar silsilesi 50k, stoklarla sınırlı, hediye fırsatı, ön siparişe 400 tl indirim eğer bu telefon ön siparişte 500 tane satarsa insanlığa olan inancımı kaybederim |
S24 yerine gayet tercih edilebilir. 60hzlik çöp hakkında konuşmaya gerek yok. 8/128 getirip 40.000e iteleseler ucuz algısı oluşturdu. Piyasaya göre normal bir fiyat. Ha pahalı mı pahalı.
|
Ahaha. Bir de engellemiş. Senin anlayabileceğin gibi biraz daha açık yazayım. S24 ve xiaomi 14 yurt dışı fiyatları hemen hemen aynı iken xiaomi 14un ülkemizde s24den 20 bin tl fazlaya satılması aciklanamaz. Yoksa ben de xiaomi 14un daha iyi telefon olduğunu biliyorum.
24 bin tlye zaten yurt dışı xiaomi 14 alınıyor. 50 bine hem Türkiye garantili s24 hem de yurt dışı xiaomi 14 alabilirsin yani. İki telefonun olmuş olur 50 bine. Yani 50 bine xiaomi 14 alınmaz. Mantıksız bir fiyat. Daha da anlamıyorsan iyi forumlar sana. |
Rezalet fiyat
Olm siz kimsiniz:D o igrenc yazilim o igrenc arayüz 50 bin... neeeyyy??? S24 suan 38 bin lira olmmmmm puahahahajaj Almayi aklindan geciren olmaz anca kacakcilar alir onlar da yanlış yapiyor 20 30 bin lira kacak telefona baglanmaz Xiaomi bir tek poco x6 proyu f/pa yakin yapmisti onu da zamladi bsnxksosjs Abi ulke o kadar kötü durumda ki xiaomi gibi çöp rezil bir firma bile bizi ezikliyor kerizlemeye calisiyor inanamiyorum omg ya |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pro modeli değil çok pahalı .. Dirençli IMEI değiştirme illegal onaylamam çünkü dirençli olunca sorunları da bedava bol bol çözümü de yok ! Anlayana ... |
oha çok komik olay, baştan sona saçmalıklar silsilesi 50k, stoklarla sınırlı, hediye fırsatı, ön siparişe 400 tl indirim eğer bu telefon ön siparişte 500 tane satarsa insanlığa olan inancımı kaybederim |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Veriyo zaten. |
ultra modelide 60 a gelir o fiyatada artık ne kadar satarsa avrupada bile zor alıcı bulur gibi 1500 e |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |