< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda (10. sayfa)
-
-
Mottosu minimum karlılık, maksimum teknoloji olan markaya bak sen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır kaçak çin versiyonları piyasada 22 bin tl ye alınabiliyor. Düşünün bu kaçak ürünü, erbilde satan kar ekleyip satıyor Kaçakcı karını ekliyor ve son olarak telefoncu karını koyarak 22 bine satıyor. Ulan Xiaomi Türkiye bu nasıl fiyat.
-
Bilale anlatıyorum, hangi program diye 2. Kez soruyorum. Neden arama yapayim iddia eden sensin. Benim de uzay gemilerim var uzayda.
Seni defalarca gömdüm, ama sizofreni var sende, bende olmayan bir seyi iddia ediyorsun, tedavin de yok senin.
Çöp he. He. Aynen 22.5 tl ye amiral aldim. Zoruna gidecek tabi. Kamerada senin her ne boq cihazın varsa icinden geçmesi, şarjda icinden geçmesi koyar tabi. Anlıyorum yarani.
3. Kez soruyorum hangi programda reklam var, ekran görüntüsü atip seni çıktığın yere sokacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A.K.P cep telefonlarindan %100 ötv + %20 kdv + A.K.P özel kanali Trt + toki vergisi aliyor.
Euro bazli vergisiz fiyat Avrupa'dan fazla ise bu saçmalık. Ama değildir?
Fakat xiaomi tr bir cok ürünü mantıksız fiyattan satıyor.
Band "sorunu" yok aslinda. Yazilimsal kısıtlamalarla koyuluyor onlar, acmasi cok basit. QPST ile açabiliyorsunuz. Ben TR'de VoWiFi desteklemeyen cihazlarda VoWiFi aciyorum mesela. O bahsettiğiniz band mevzusu da cozuluyor. Desteklenen bandlar cipsetle alakali tamamen. SD cipsetlerinde zaten butun bandlar destekleniyor, ama mesela Samsung'un sadece Amerika pazarinda Exynos satmamasi, ama dunyanin geri kalaninda Exynos satmasi bu sebepten. Amerika'daki bandlari Exynoslar desteklemiyor, SD destekliyor.Y ani bu mevzu ufak bir yazilimsal modifikasyonla cozulebiliyor.
6 yildir Xiaomi kullaniyorum, su an elimde Xiaomi 13 var. Reklamin kirintisi yok. Ruya mi goruyorsunuz? Reklam istiyorsaniz Reeder alabilirsiniz.
Hocam telefon telefondur o konuda diyecek cok bir sey yok. Su an one cikaran sey kamera, Xiaomi 13 kamerasi da NORMAL ama kendi kamera uygulamasiyla cok ust duzeye tasiniyor kamera mevzusu. Tamam, Instagram, Snapchat vb uygulamalar halen standart fotoğraflar çekiyor ama Xiaomi'nin kendi uygulaması ile cekilen fotoğraflar gercekten cok cok ileri seviyede, hicbiri eline su dokemez nerdeyse. Ama isin diğer tarafında MIUI çöplüğü de var.
Guncellemeler ortalama 3 gil devam eder Xiaomi'de, zaten yilda bir kez android surumu cikiyor. Dert olmaz, custom rim atarsiniz gecersiniz. Emektar Mi 8'imde Android 14 yuklu su an.
Hocam kacurdiginiz nokta zaten donanim ve teknoloji forumunda tartisip MIUI kullanacaginizi varsaymaniz. Gidip LineageOS ya da Pixel Experience kurup keyfinize bakabilirsiniz, guncellemeler hepimizi gomer.
Bunu alacağıma S24 Plus alırım daha iyi.
-
Hocam zannetmiyorum açıkçası, globalde inse bile trde inecegini hic zannetmiyorum. İsterseniz yine bekleyin ama cok umidiniz olmasin.
Hocam S24 Ultra ile aralarında ciddi bir fiyat farkı yok ve ben S24 ultrayı bile seçmekte tereddütteyim, siz S24 plus alırım daha iyi diyorsunuz :)
S24 ve S24 Plus Amerikadan almadığınız müddetçe bu cihaza hiç bir türlü rakip olamazlar. Xiaomide bulunan Snapdragon gen 3 işlemci(aynı zamanda S24 ultrada da bulunuyor) Samsung baz modellerdeki Exynos işlemcinin içinden geçer. Gidin samsung başlığına bakın, hala 3g'ye düşmeler, modemle alakalı problemler var çipte.
-
Bu mesajı eski telefonum dan atıyorum. Xiaomi redmi note 9 (düz) Bazı programlarda reklam var ama rahatsız edici şekilde değil temizleyici programı telefon ile gelen bir program mesela onda reklam çıkıyor. Xiaomi den memnun olduğumuz için gittik migrostan 13 pro aldık. 17. küsür liraya. Onda mesela daha reklama rastlamadım bir aydır kullanıyorum. Sabahtan beri telefon açık şimdi yüzde altı olunca onu şarja takıp bu telefonda ekran görüntüsü alıp mesaj yazmaya başladım 10 dakika olmamıştır yüzde 30 a gelmiş sarj.
Xiaomi güzel telefon üretiyor ama gidip pro olmayanlardan almayın. Her türlü 3 sene güzelce kullanırsınız. Kısaca pro ise memnun kalırsınız.
50 bin hiç bir telefona verilmez. Fiyat performans önemli.
15 tatilde diyarbakıra giderken bize bir tanıdık telefon verdi. Tamir için. İmei göçmüş. 2 hafta sonra geri teslim ettik. İmei işi çokta garantili bir şey değil. 8 pro bile çok da iyi telefon boşuna para vermeyin yeni model diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam mesela bende nubia z60 ultra var, WiFi araması vardır ama bende çıkmıyor araştırdım bulamadım bir yolunu.. acaba açabilr miyiz?
Uğraşılmaz. Bug doludur o romlar. Yedek al-geri yükle döngüsüne girmek yorar. Üreticinin yazılımı daha fazla güven veriyor.
internetteki her seyi denedikten sonra su yazımı deneyebilirsiniz
https://xdaforums.com/t/enabling-vo-wifi-and-vi-wifi-on-unsupported-carriers-stayhome.4091519/
Mi modellerinde hic reklam görmedim. Redmi lerde var herhalde.
Benim program bu. Bende reklam yok.
F/p olarak Xiaomi genelde en yüksek markalardan. Ayfon müşterisi yolunacak kaz. 13 pro 17'ye? Cok iyi almışsınız redmi değil mi? Mi 13 pro daha pahalı olmali. Direnc icin iyi ustalar var. Vergi ile almak sacma geliyor, çünkü bu vergi değil harac. Bir üründen %130 vergi almak emek hırsızlığıdir. Dünyada eşi benzeri yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu bilmiyorum, fakat denemem riskli, imei uçabilir.
Zaten dediğim gibi hiç sorun yaşamadım, yaşasam belki uğraşırdım.
bu seride gelistirme olarak arayuzde reklam yokmuymus bu ne fiyat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X