Dandik MIUI ve aynı laciverti olduğu söylenen HyperOS cihazına 50 bin vermek için delirmiş olmam lazım. |
Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda (8. sayfa)
-
-
Hocam aslında compact telefon isteyenler için tek telefon bu. alternatifi yok. samsunglar exynos çip, o yüzden amiral diyemiyorum ben.
Ben xiaomi 14 ön sipariş'e katıldım ama her an iptal edip s24 ultra alabilirim. takas desteği ile beraber aralarındaki fiyat farkı çok az.
Samsung alt kalite çipleri bize itelediği için çok kızgınım onlara, S24 veya S24+ Snapdragon gen 3 ile gelseydi bir an tereddüt etmez alırdım.
xiaomi (5k + saat) ya da 10k daha ucuz olsaydı ultrayı hiç değerlendirmezdim, xiaomi alırdım.
Bir yanda OnePlus 12 gelecek, onun da fiyatı belli değil. Ekranı kavisli olması benim için dezavantaj.
Hala inceleme videolarını takip ediyorum. hangisi gerçek hangisi kolpa inceleme anlamak da zor oluyor, redditte s24 ultra fotoğraf çekimini gömen bir kitle var, ama memnun olarak kullanan da var.
-
Akp güzel kaynak buldu ,Xiaomi önceden çerez parasina geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR'deki teknoloji influencer'lerinin büyüğüne küçüğüne parayı basmışlar herhalde, Youtube ana sayfam xiaomi 14 ile doldu taştı. Kendilerinin asla para verip almayacakları bir ürünü salyalarını akıta akıta anlatmaları da paranın gücü sanırsam. Şu reklam bütçesini kısıp tr'ye özel kıyak bir fiyat çekmeye ayırsalardı keşke. Ülkemizdeki xiaomi'yi kim yönetiyorsa akıl tutulması yaşıyor. bu marka algısıyla bu fiyatlara telefon satabileceklerini düşünüyorlar mı gerçekten. Bu paraya telefon satacaksanız önce marka algınızı düzeltmeniz lazım veya alt bir marka oluşturup o markayla sadece premium telefon satmalısınız. Marka algısı nasıl başladıysan öyle gider. Yıllar önce xiaomi f/p kralıydı, 1200 dolarlık premium flagship cihazdaki donanımı yarı fiyatına verirdi, her bütçede mutlaka diğer cihazlardan daha iyi işlemcili, daha yüksek ram kapasiteli ve haliyle daha uzun ömürlü bir xiaomi cihaz bulurdunuz. Biz bu markayı böyle bildik. İnsanlarda ucuz telefon bakıyorsan xiaomi f/p markasıdır algısı yarattı. Şimdi de çıkmış fiyat olarak apple-samsung ile aşık atmaya çalışıyor. İnsanlar da gayet normal olarak sen hayırdır aykü tepkisi veriyor
-
Bu paraya iphone 15 alınır. Şayomi ne olursa olsun o parayı hak etmez. 3-4 sene sonra satacağım dersen %80 ucuz versen yani 50 ye aldın 15 bine zor satarsın ikinci elini. En mantıklı yüksek fiyattan telefon alınacaksa apple olur. Tercihe göre de androidde samsung olur s23 veya s24 ultra alınır o paraya şayomi alacağına.
-
Giriş modellerde var herhalde. Ben hep üst kaldim, bir kere bile reklam görmedim. 12S Ultra var, hyperos eu. Miui 13 ya da 14te de yoktu.
Hangi app te var.
Mix 2S, Çin
Note 10
12S Ultra, Çin, eu rom.
6 yildir reklam görmedim.
Hyperos oldukça hafif, 1 yillik cihazin pil ömrü artti. Ve daha akıcı oldu.
Stoktan fazlasıyla uzaklaşılmış bir arayüz. Hiç inanasım gelmiyor.
Biz de S24 serisine pahalı diyorduk, ucuza bile almışız xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence dolar ya da altına yatırması daha mantıklı sizin dediğinize göre. Yanına da bi a72 çeker, tertemiz.
Umarım ironidir yoksa daha komik 40-45k verip reklam izlemek için güzel cihaz
Reklam filan yok. Olduğu dönemde de kapanıyordu zaten ayarlardan bi kaç uygulama da vardı ne abarttınız iyice Samsung da falan mı çalışıyorsun.
Belli ayarları yapınca bı nebze engelleniyor bu reklam görmedim diyen adamların tek tek cihazlarına baktım adamlar reklamı farketmiyorlar şahsen bende o paraları versem reklam çıkmıyor derim zaten yukaridan vahiy olarak indi bu reklam olayı öyle birşey yoktur
Bütün bunlar kur.
-
Yeni editör kardeşi çok sevdim, işte böyle kitabın ortasından başlıklar lazım. Meseleyi güzel özetlemiş. Böyle samimi başlıklar kullanıcıları her zaman daha çok çeker.
Bugün yd 14pro için biriyle görüştüm. Söylediği şuydu, 14pro titanyum çerçeve var (256-512)fiyat 512 nin 33k, 256 29k... 14pro titanyum edition var arkası da titanyum çerçeveye ek ve 1tb 38k... Bu fiyatlara yd bile değerlendirilmez. S23u 27k 256gb...
Bir de global versiyonu çıkmayacaksa şebeke sorunları vs de yaşanma ihtimali olabilir diye vazgeçtim bakmaktan... Fiyatlar düşer mi acaba diye başlığa girdim baştan sina okudum... Bu paralara yd da alınmaz... bırakın tr cihazı...ultra çıkar da fiyatlar da 30k civarı olursa düşünülür.... Size sorum şu bu ultra yd ne zaman düşer piyasaya ve fiyatın makul seviyelerde olması ne kadar zaman alır?
Zamaninda dolayli yollarla 100$ getirilen markanin şuanki hallerine bak ba ba ba ba ba 50k istiyor.Şu xiaomi redmi şimartan nesil laf atmaya başlamiş alin size 50k cihaz,övüp sömüp gömmeye başlamiş:)))
13 ulta 16-512 kullanıyorum çok seri telefon kamera harika
4.5g ile 12 saat kullanim, 5 saat screen on time, kalan %40. 1 saat Bluetooth ile spotify online müzik dinleyerek.
Kurduğumda 30 gb yer açıldı, nasıl oldu fikrim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X