Şimdi Ara

Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
2
Favori
15.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel Tüketim Vergisi adı altında alınan soygun vergisi oldukça dünyayı böyle seyreder dururuz.

• 44.999 liradan girmeli ve saat hediyesi uygun olurdu. Bir tık fiyat yüksek olmuş amiral gemisi bir telefon için.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

O zaman gerçekten çöpmüş dedikleri kadar var telefon uzaya çıksın isterse yazılım desteği yoksa bitmiştir. Millet boşuna İphone Samsung almıyor.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Mesut Çevik ekolü devam ediyor, en fazla reklam parası kimden geliyorsa ona göre davranmaya mecburlar. Zamanında da Samsung cephesinden LG'ye neler neler yazılıyordu, adamlar komple kapattılar dükkânı da rahatladılar sonunda. Geriye sadece Apple kalana kadar devam...

• alıcı varken yapıştırıcak adamlar napsın. Ben bu tel geberince tuşlıya geçerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xiaomi ye 50 bin vermek? Siz bilirsiniz

• Bu sitede en doğru bilgiler ve fiyatlar var. 24.401tl ediyor çevirince.

https://forum.donanimhaber.com/telefon-vergi-oranlari-103-6-telefonvergileridusurulsun--157911842

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aletin oyuncak son model ayfondan hiç bir eksiği yok. Fiyatı da yarısı. Bu fiyat uzayda ise ayfon fiyatı galaksi ötesindedir.

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

ne almalıyız sizce hocam? var mı bir öneriniz?

• Mi13U kullanıyorum. Mi14U almaya gerek duymadım ancak Mi14 Pro alınabilir duruyor. Bakalım direnç işlemi yapılabilecek mi?

• suslu76 S kullanıcısına yanıt

Yok bebeğim yaşın ermez bu konulara senin.

• QRX kullanıcısına yanıt

Xiaomi fanlari klasik. Bence de acayip fahis xiaomi 14. Samsung hem kalite hem yazılım olarak daha iyi zaten. S23u veya s24 plus cekerim. Xiaomiye fazla bu rakamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Şubat 2024; 12:41:13 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    vergi hesaplayıcı
    Vergi Hesaplayıcı
    https://vergihesaplayici.com/telefon-vergisi-hesaplayici/
  • S23 kullanıcısı olarak xiaomi 14'ü çok beğendim ama fiyat evet 50 bin biraz fazla gibi. 40 bin olsa siparişi geçmiştim bile ama 50 bin düşündürttü açıkcası. Bir gidip telefonu ele alıp inceledikten sonra bakıcam son duruma.

• çok güzel, 3 asgari ücret.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Yarısı Xiaomi' ye, yarısı devlete.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

orası öyle zaten ben o açıdan demedim yani xioami markasına 50 bin vermem ben

• 50bin çok!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne derseniz diyin Xiaomi 14 gayet alınabilir bir cihaz olmuş. Fiyatı biraz yukarda gibi gözüksede Samsung S24 ve Plus yerine çok rahat tercih edilebilir durumda. Beklentim 40-45 bin TL arasıydı ancak ülkemizin malum durumları gereğince pek de mümkün değildi. Fiyat fena sayılmaz. Daha önce Xiaomi 13 kullanan biri olarak 14’ü net tavsiye ederim. Bende alacağım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 26 Şubat 2024; 14:2:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.