Şimdi Ara

Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
2
Favori
15.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50.000 Liraya 3 tane Honor 90 alırım. 2 sini sevdiklerime hediye ederim. Kalan 5000 lirayla da....

• emekli56 kullanıcısına yanıt

Ya da direkt Honor 100'ü bekle :)...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ultra 75k civari gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

BBK'nın cihazlarına bile temkinli yaklaşılması gerekirken, Xiaomi'yi bilemiyorum. Cihaz güzel de, kağıt üzerinde...

• TsubasaXP kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi Xiaomi’nin güncelleme politikasını bulamadım internette. Tipik çinli sat ve unut kafasındalar ki ben bu politikayı bulamadım. Apple’da aynı kafada politikasını paylaşmıyor ama geçmişte yaptığı uygulamalar iPhone 6S’in 6 yıl güncelleme alması mesela bu konudaki tavrını ortaya koyuyor. Net olarak belirtmesi lazım Xiaomi’nin güncelleme politikasını.

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

• Xiaomi 14’ün sitesine baktım, güncelleme politikasına dair bir ibare yok. Wired nereden aldı bu bilgiyi acaba. Haberin altına kaynakta eklememişler. Cihazın tanıtım görsellerinde yada özelliklerinde de güncellemeyle alakalı bilgi yok. Samsung haber olarak yazmış kendi sitesinde örneğin s24 serisi ile ilgili güncelleme politikasını.

Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda

news.samsung.com
    Samsung Galaxy S24 Series Is Now Available Worldwide
    https://news.samsung.com/global/samsung-galaxy-s24-series-is-now-available-worldwide

Alıntı

metni:
    Xiaomi 14 and Xiaomi 14 Ultra will include 4 generations of Android OS upgrades, as well as 5 years of security patches.

https://www.mi.com/global/discover/article?id=3192

• Almanya'da 12GB/256GB versiyonu 999 euro. fakat doğum günü ayına özel %20 indirim ile 799 euro'ya gelecek. eski telefonumu da 685 euroya sayacak. eğer alırsam sadece 115 euro ödiycem. aynı zamanda xiaomi pad 6 hediyesi de var. onu da 200 euroya bile satsam kar ediyorum. ne dersiniz alınır mı?

• panaitouos P kullanıcısına yanıt
    Normalde Çin modelleri 700 euro civarına geliyor zaten(12-256), hem global hem de xiaomi pad ile fiyatı gayet güzel bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eski cihazınız ne? S24 mü? Bence geçilir 14'e dediğiniz koşullar altında.

• mcanka M kullanıcısına yanıt

Xiaomi’nin güncelleme politikasını bilelim ki sonradan yan cizemesin. Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda  

O zaman şöyle olacak Xiaomi 14’ün güncelleme takvimi;

Android 14 ile çıktı 2024’te.

- Android 15 (2025)

- Android 16 (2026)

- Android 17 (2027)

- Android 18 (2028) son büyük Android güncellemesi olacak. Bu sürümde kalacak sonsuza kadar.

+1 yıl da güvenlik güncellemesi alacak 2029’da kapanış.

Samsung’un S24 serisi ile kıyaslarsak;

Android 14 ile çıktı 2024’te.

- Android 15 (2025)

- Android 16 (2026)

- Android 17 (2027)

- Android 18 (2028)

- Android 19 (2029)

- Android 20 (2030)

- Android 21 (2031) son büyük Android güncellemesi olacak. Bu sürümde kalacak sonsuza kadar.Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda 

bu telefonlara bu paraları verenler zaten bir telefonu 7 sene kullanmıyor. 4-5 sene güncelleme gayet yeterli bir telefon için.

Şahsen 4-5 yıl kullanmasamda kullanabilme ihtimalimi öncelerim. Samsung daha uygun fiyata daha uzun ömür sunuyor bu da cezbedici.

Xiaomi AOSP ROM desteğiyle daha güncel kalabilir. S24'e Exynos'tan dolayı ROM çıkmama ihtimali var, Knox sayacı falan tetikleniyordu. Ancak ben One UI ve sistem gereksinimlerinden dolayı 7 sürüm güncellemesini mantıklı bulmuyorum.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Ön siparişten s24 ultra aldım ve tek verdiği hediye kablosuj şarj aleti ile 150 liralık kılıfla değiştirdiğim ucube bi telefon kılıfı. Hafızayı 2 katına yükseltti fakat zaten şuan 512 gb lar 70k ya satılıyo ki o da benim aldığım fiyat. Gerçekten çok cazip :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi bayilerine ve elektronik ürün satan mağazalara ne zaman gelir acaba incelemek için?

• gokbiloz kullanıcısına yanıt

Ben bugün gittim bir mağazaya. Görevli önümüzdeki haftalarda bekliyoruz dedi. Ama yine de arada sırada kontrol etmek lazım.

Teşekkürler bilgilendirme için.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

xiaomi Mi 11 Lite kullandım ve reklamın ALASI var ,hemde uygulama içinde çıkıyor ve öyle bir bezdiriyor ki sonunda iphone 14 aldım ve reklam belasından kurtuldum sakın reklamlar kapatılıyor deme ,kapattığını sanıyorsun KAPANMIYOR Xiaomi 14 Türkiye’de, fiyatı uzayda 

ek : cihazımda Xiaomi Türkiye garantiliydi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Şubat 2024; 18:38:52 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.