Şimdi Ara

Xiaomi airdots mu tws i12 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz kulaklık ile powerbank alacağım. Airdots almayı düşünüyorum fakat fiyatı pahalılaşmış birde bazı insanlar telefon görüşmesi kötü falan demiş o yüzden o paraya değer mi diye düşünüyorum. Birde n11de tws i12 marka bir kulaklık var 50tl fiyata. Airdots almazsam bu ve yanında Xiaomi 10bin ya da 20binlik powerbankini alacağım. Sizce iki kulaklık arasında çok fark var mıdır i12 alırsam çabuk bozulur mu sorun yaşar mıyım airdots alırsam parasının karşılığını verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airdots kullanıyorum, ses kalitesi harika. Ancak mikrofonu dış ortamlarda görüşme yapmak için uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Airdots kullanıyorum, ses kalitesi harika. Ancak mikrofonu dış ortamlarda görüşme yapmak için uygun değil.
    Hocam hiç mi birşey duyulmuyor yoksa konuşulmayacak kadar kötü degil mi? Bazıları bir kulaklık önden gidiyor senkron sorunu ya da bağlantı kopması gibi sorunlar oluyor diyorlar siz yaşıyor musunuz? Mikrofonu konuşulmayacak gibiyse şuanda 140 TL fiyatı bu parayı vermek mantıksız gibi. Bakalım önümüzdeki günlerde büyük indirimler airdotsa da gelirse alıp geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.