|
Xiaomi Mi 11 de uygulamaları yavaşlatıyor
-
-
Bunlar iyice kaşındı ama yani böyle olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi kere de şaşırtın be, çakal olmayın şeffaf olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 29 Mart 2022; 10:51:23 > -
iphone 6s > herhangi bir android
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ulan kazanıyorlar kazanıyorlar doymuyor herifler ya milletin cebinde kalan 3 5 kuruşu da nasıl alırız diye yaptıkları alçaklığa beddua etsekte tutmuyorki nelet gelsin ben gidiyom ya
-
sanki apple yavaşlatmıyor. iphone 6s = çöp
-
6S'in çöp olduğunun bende farkındayım android o kadar kötü işte bunu ekstradan belirttiğin için teşekkür ederim.
Çok güzel. Oneplus 9'da da Snapdragon 888'in termal sorunları yüzünden aynı hız düşürme politikası uygulandı. Şimdi Samsung GOS sayesinde aynı durum gerçekleşiyor. Üstüne Xiaomi de katıldı bu kervana.
Apple en azından sadece cihazların pili zayıflıyor diye 3-4 yıllık iPhoneları yavaşlatıyor. Pili değiştirdin mi de cihaz kendine geliyor. Bunların saçma sapan Bootloader kilitli Android arayüzleri gibi de çözümü saklı değil. Bir switch ile bu özelliği kapatma seçeneği sundu Apple çok şükür.
-
Hadi 2-3 senelik cihazları yavaşlatacak kadar müşteri düşmanısınız da bari bunu yapmayın.
Reklamlardan zaten yeterince müşteri kaybına ulaştı Avrupa'da bu gidişle kimse almaz
Xiaomi'de güncellemeyi kapatıyprum. Sonra bir bakıyor kendi kafasına göre indirmiş kurayım mı diye soruyor. Senin gibi telefonu da , markayı da, alanı da....
-
Hangi uygulama yapıyor bunu merak ediyorum.
Samsung GOS olayından sonra bence direk sisteme entegre eder gibi görünüyor. Ben Note 4'de GOSu root ile kapatınca performans direk uçtu, batarya tüketimi yarıya düştü. Bir de 1080p yapınca telefon efsane oldu.
Xiaomi de hangi uygulama bunu yapıyor merak ediyorum.
-
Adamlar da kendi çapında haklı Xiaomi al bi tane 20 yıl kullan şirket taş mı yesin. Bu arada benim de tel mi 8 lite bazı uygulamalarda ciddi ciddi kasıyor yeni telefon alma vakti geldi diyor cihaz. Zaten benim gördüğüm bir telefonun Max güncelliği 3 sene. Telefon yeni çıktı aldın 3 sene sonra uygulamalar ciddi kasıyor değiştirmek şart oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paşa gönülleri bilir rom değiştiririz olur biter
Redmi note 10s'da daha geçen ay bu sorunu yaşadım, kutudan çıktığı gibi güncelleme yapmadan telefon kullanıyorum, kapatmama rağmen kurayım mı diye sormuş onuda kapatmak için tıklayınca kurdu. Gelde delirme.
Redmi 4x'e aylar önce android 11 crdroid custom rom attım cihaz resmen uçuyor 2017 telefonu. Arayüz yok stock android. En mantıklısı böyle kullanmak sanırım.
Apple ve oneplus telefonlar azimle güncelleyim mi diye sormaya devam ediyor. Oneplusta servisi sonlandırma seçeneğiniz var ama hook atmışlar yine başlatıyor ve yine soruyor yine soruyor sürekli soruyor azimle soruyorlar. Bu iki markadanda uzak durun.
En rahatı samsungtu. Kapatıyorsunuz ve birdaha sormuyor. Servisi sonlandırmama bile gerek kalmamıştı. Lg'de rahattı bu konuda ama onlar piyasadan çekildikleri için muhtemelen zaten bidaha kolay kolay güncelleme gelmez. Diğer markaları bilmiyorum kullanmadım.
-
ulan neyi tutsan elinde kalıyor.
-
e yuh...
bu yavalatma olayı ilk ayyuka çıkan apple'ın iphone u olmadımı kardeş.
-
Redmi note 10 pro android 12 ile resmen cöp oldu...
Kullanilamiyor geri donmek mumkunmu acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 29 Mart 2022; 17:41:53 >
-
en yavaş hali bile daha hızlı ve sorunsuz.
iphone bunu senelerdir yapıyor herkesi magdur ediyor. Whatsapp bile kuramayacak hale getiriyor.
sanki apple yavaşlatmıyor. iphone 6s = çöp
|
iphone 6s > herhangi bir android
|
Xiaomi'de güncellemeyi kapatıyprum. Sonra bir bakıyor kendi kafasına göre indirmiş kurayım mı diye soruyor. Senin gibi telefonu da , markayı da, alanı da.... |
Bunu yazarken şarjın dayandı mı? |
e yuh...
bu yavalatma olayı ilk ayyuka çıkan apple'ın iphone u olmadımı kardeş. |
ulan kazanıyorlar kazanıyorlar doymuyor herifler ya milletin cebinde kalan 3 5 kuruşu da nasıl alırız diye yaptıkları alçaklığa beddua etsekte tutmuyorki nelet gelsin ben gidiyom ya
|
|
Benzer içerikler
- grok ücretli mi
- instagram hikaye gizleme
- whatsapp tema değiştirme
- plan.exxen üyelik iptali
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X