< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi mi 11 lite ana konu (84. sayfa)
-
-
Bir video çektim ama sonradan fark ettim tuş kilidinde devreye girmiyor çözemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=p7bVXJ_OC68&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 27 Şubat 2023; 9:34:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiye edebileceğiniz kılıf var mı arkadaslar. Silikon kılıf kullanıyorum şuan parmak izi yerinde parmak tam oturmuyor sensörü veya tam basmıyor kenarları biraz sivri bu sinir bozuyor. Parmak izi çevresi biraz açık olacak şekilde veya rahat basabileceğim kılıf arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. 2021 Mayıs ayindan beri cihazı kullanıyorum. 2022 Eylül ayında IMEI attırdım. Bu aradaki 1.5 yıllık sürede telefondan aşırı memnundum ancak ne zaman telefona IMEI attırdım, o zaman sıkıntılar başladı.
Kamera sorunu (Gece modunun mor çekmesi değil onu modemle hallettim, çektiğim fotoğrafların %99u yan dönüyor, akşam çekimlerinde aralarda şeritler oluyor, 3 güne bir kamera açılmıyor vs)
Arayüzde kasma, takılma, telefonun kendiliğinden donup reset atması
Şebeke sıkıntısı (Sürekli olarak uçak moduna alıp normale çevirmem gerekiyor)
Ve en büyük problem batarya. Mobil veri ile 2.5-3 saat, wi-fi ile 3-4 saat ekran süresi alıyorum.
Bu problemleri çözebilmek için telefonu sıfırlamak istiyorum ancak IMEI atılmış bir telefon nasıl sıfırlanır hiçbir fikrim yok. Sıfırlamadan bu sorunların çözümüne veya sıfırlamama yardımcı olacak kişi varsa çok memnun olurum. Uzun yazdıysam affola. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sıfırlarsan tekrar imei attirman gerek
Mıuı 14 gelen varmı? Daha eski modellere gelmiş bize gelmedi.
-
test dağıtımında şuan tester yok muhtemelen sayfada nisan başı gelir aksilik çıkmazsa
-
miu 13 guncellemesi geldigi icin miu 14 guncellemesi 1/2 aya gelecek.
4G modeli icin konuşuyorum, önce EEA bölgesine geldi, 3 hafta önce. Geçen günlerde de globale geldi. Ayrıca MIUI 14 tabanlı miui.eu romu da çıktı. Bootloader kilidiniz açıksa siz de deneyebilirsiniz.
Şahsen bootloader kilidim açık ve EEA romunu flaslayip bir hafta kullandım. Başlatıcı hızlanmış, ayarlar menüsü makyajlanmış onun dışında pek bi şey değişmemiş. Arayüz ilk MIUI 14 güncellemesine göre gayet akıcı, MIUI 13 ilk çıktığında cihazı resmen öldürmüştü. Bu ise akıcılık olarak iyi. Pil performansı değişmedi bende, ne arttı ne azaldı. Tecrübelerim tam olarak böyle arkadaşlar.
Mi 11 lite yerine mi 11t almaya değer mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de güç tuşum 1 yılı geçince bozuldu. Bir süre ekrana çift tıklama özelliğini açılışa, menü tuşlarını kapanışa atayarak kullandım telefonu. Bir süre sonra olur olmadık yerlerde ekranın açılması ya da ani durumlarda telefonu hızla kapatamamak vs artık zor gelmeye başladı ama yedek telefonum olmadığı için idare etmek zorunda kaldım. Parmak izi okuma da çalışmıyordu.
En sonunda aile bireylerinden birine yeni telefon alma durumu olunca nihayet teknik servise verebildim. Telefonu verirken ellerinde yedek parça olduğunu ve ekstra ücret karşılığında aynı gün yapılabileceği söylendi ama hala garanti kapsamında olduğu ve kronik bir sorun olduğu için ücretsiz yapılmasını, bekleyebileceğimi söyledim. Telefonu verirken ortalama 1 hafta sürer demişlerdi, 9. günde yapıldı.
Şimdilik iyi görünüyor. Parmak izi özelliği de geri geldiği için tekrar bozulmaz umarım.
-
Xiaomi telegram grubundan mi 11 lite 4g için Türkiye güncellemesi yayınlandığına dair bir mesaj geldi dün ancak bu saate kadar telefona güncelleme bildirimi gelmedi. Deniyorum güncelleme yok diyor. Güncelleme gelen tr cihaz var mı.
Bana geldi.
-
Yazılım bilgilerinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız
Bootloader açmaya gerek kalmadan RECOVERY romu miui güncelleme penceresinden kurabilirsiniz hocam. Nasıl olduğunu anlatan webde bi sürü videosu rehberi var. Ama fastboot romu kurmak için bootloader kilidini açmanız gerekir. Recovery romu indirip sistem güncelleme penceresinden manuel yükleyebilirsiniz ama fastboot rom için bunu denemeyiniz. Gerçi deneseniz de muhtemelen hata verecektir ama maceraya gerek yok.
-
banada az önce geldi indirdim kurcalama şansım olmadı ilk görüntüde tema rengi değişmiş bildirimlerde birde yazılar bi tık küçülmüş sanki
-
Az önce bana da gelmiş bulunuyor. İndiriyorum kurarım bunu.
Bu arada telefonunda donma sorunu yaşayanlar varsa bu tema vs uygulamasından kaynaklanıyor.
Xiaomi'nin Android sürüm/arayüz güncellemesi dışındaki yazılımlarını zinhar güncellemeyin.
-
Arkadaslar yukleme yaptiktan sonra,telefonu yedekleyip sifirlamayi unutmayin,verimli kullanmak icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 15 Nisan 2023; 7:21:9 >
Biri bana şu telefonda nasıl dual audioyu açabileceğimi söyleyebilir mi ? Bluetooth ayarlarından sadece ek ayarlar bulunuyor onda da yok. "..." bile yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X